Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hazancım doktora sordum normalde bu dönemde ağrı kesici mecbur kalmayınca içirmiyolar tabiki ama fena üşütmüşüm doktora sordum minoset hamileler içinmiş zaten onu kullan dedi öle aldım cnm

sağol bi tanem...desteğin için çok teşekkür ederim.Allah sana da sağlıcakla meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim esincim.ne olur ne olmaz diyerek dediklerini uygulamaya aynen dewam ediyorum.

canım benim inan okuyunca çok sewindim.inşallah meleğin gelmiştir...dualarım seninle.sonucu mutlaka bildir merakla bekliyorum.sizleri çok sewiyorum....

hımm tedbiri önceden almışsın yani oh oh ii yaptın yanında muska gezdirmen güzel sonuçta herşey olur bu dünyada herşey bizler için canım inş birdaha aynı sıkıntıları aşamak zorunda kalmassın çok öpüyoruz biz sizi 😀

5 günlük bir gecikme ile kirmizilar bugün yine sahnede hayirlisi artik. haber vermek icin geldim.cikiyorum simdi.Allaha emanet olun.bye

canım gecikmenin olduğunu sölemiştin zaten ama ben hep hamiş diceksin diye bekliyodum bu ayda olamadı artık birdaha ki aya buarada int. okudum hamiş kalmak için en uygun zman mayıstan başlayıp ekime kaladr olan süre zarfıymış inşş sitedeki herkes bu bahar aylarında hamiş kalır en yakın sürede canım...

teşekkür ederim esincim.ne olur ne olmaz diyerek dediklerini uygulamaya aynen dewam ediyorum.

canım nedemek bişey değil ama inan üzüldüm senin için tüm dualarım seninle yavrularımıza kavuşmak kolay değil inş başarılı olursun artık bu son tedavin olur inşş allah herkesin yüzünü güldürsünn

bende mantar olmştum cuma günü dr gittim ilaç vermek için gebelik testi yapmam lazm dedi kanda gebelik testi yapıldı sonuç negatif sonra ilaç verdi yani bu ayda benden umut yok haziranda izmire gidicem zaten eşimde gelince doktora gidicez bakalım bir sorun varmı inş ii haberler alırızda bebişimiz gelir yada gerek kalmadan olur inşş allah tüm isteyenlere nasip etsin hamişlerimizede hayrlısıyla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum hepinizi öpüyorum

allah kabul etsin canımmm
sagulll bitanemm