Arkadaşlar merhaba valla ben kafamı kaldıramıyorum direkt midem bulanıo evimi bi göresinz hiç bişi yapamıyorum kocam yapıo herşeyi hiç böle değildim birden başladı...
bu arada dün gerçekten karabulutlar üstümdeydi sanırım çokta okuyorum ama bazen olacağa çare yok tabii dünkü araba olayından sonra gece çok ağrım vardı üşütmüşüm kemiklerimin ağrısından duramıyordum evde minosette yoktu eczaneye gitmek için çıktık yolda sarhoşmuş adamlar önümüzü kesti eşimde çıktı arabadan eşimi dövmeye çalıştılar hepsinin elinde bira şişesi vardı çok korktum o an yine bebeğime bişi olcak die çünkü kendime gelemedim kaç saat alim ayağım titredi polisin mıntıkasıydı gittiğimiz yer poliste geceledik eşimde kendi bölgesine ghirerse mahvedicem onu dio işin özü bebişime allahtan yine bişi olmadı ama kahverengi azcık akıntım gelmiş gece uyurken bida gelmedi yaaa bida asla bi yere gitmicem neydi dünkü yaşadıklarım yaaaaaa çok korkuyorum bişi olcak die sürekli bakıyorum allah korusun kan man geliomu die hepinizi öpüyorum meleklerim dua edin nolur bana üzerimdeki karabulutlar gitsin