Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

neyse selincim inş yardımcı olabilmişimdir sanada ben kaçıyorum kahvaltı yapmadan bu mide bulantısına çağre yok canım kendine ve mercimeğine çok ii bak kocişimin yanına uzanayım bende biraz uyandırayım onu 😀 yatmayın uleyyyynnn😀 kalkın bakımm😀 belki yine gelirim yanınıza çokk öpüyorumm hoççakalınn

evet esinim bebişlere deger.peki ara ara gelen akıntının rengı beyaz mı sarı mı.daha dogrusu hangı renk.kahve oluyor bende bazen.offfff bebeişe bişey olmasında çekeriz herseyı valla.

neyse selincim inş yardımcı olabilmişimdir sanada ben kaçıyorum kahvaltı yapmadan bu mide bulantısına çağre yok canım kendine ve mercimeğine çok ii bak kocişimin yanına uzanayım bende biraz uyandırayım onu 😀 yatmayın uleyyyynnn😀 kalkın bakımm😀 belki yine gelirim yanınıza çokk öpüyorumm hoççakalınn

evet ya esinim gecmiş sayfaları okuyordum pardon ya.🙂

erken yatmanın faydaları diyelim🙂günaydın selincim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik[/QUgeç yattım ama uyku tutmadı.koca mı anasına yolladım kahvaltısını ettırip gönderyım dedim de.ondan erkencıyım.tekrar uyuyamadı.hamişlik iyi gidiyor allah şükğr.ara ara gelen akıntılarımda olmasa daha ii olacak.

akıntı ne renk peki canım çokmu gelyor ne kadarlık hamilesin

Geri