Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar merhaba gündüz geldim Rüyama mesaj yazdım elektirikler gitti giremedim aklımda sizde kaldı çok sancım var ama olmadım ödüm kopuyor..Bu arada sabah evde test yaptım nokta kadar çok belli değil ikinci çizgi çıktı ama dedim gibi sadece üstte nokta kadar 😕panik halindeyim lütfen bana yazın belirti sayılırmı bu🙁 birde hastaneye gittim kan testi yapmıyorlar sadece idarardan kulandımız testten pazartesi büyük ilçeye gidicez inşallah Allah kısmet ederse kaldığım yer ilçe ama kızlar köy kadar bir yer eşimi zar zor götürdüm şansıma yapmadılar off hiç sevincim yok emin olurn sadece korku panik var iştahım yok strestennn

çitosum çok takma ya.olursa olur olmassa diğer aya olur diye düşün.inş hamişsindir tabi ki de.hele nokta kadar da çıkışsa ikinci çizgi.vardır o zamna bişey.daha zayıf gözükebilir hormaonardan.ama yine de çok teleaş yapma.sonu ne olursa olsun.dualarımız senınleeeeee

Ah canlarım sağolun :kiss:iyiki varsınız kızlar valla bu konuda sabırlı davranamıyorum her an sancı hele şu saatler arttı sancım olacakmışım gibi :/Allahım hepimize versin inşallah tabiki hayırlısıyla rabbim bizlerle olsun demin Kuranı kerim okudum hamilelere bizlere hastalara dua ettim Allah kabul etsin inşallah..Öpüyorum sizi yarın görüşürüz inşlalah..

Ah canlarım sağolun :kiss:iyiki varsınız kızlar valla bu konuda sabırlı davranamıyorum her an sancı hele şu saatler arttı sancım olacakmışım gibi :/Allahım hepimize versin inşallah tabiki hayırlısıyla rabbim bizlerle olsun demin Kuranı kerim okudum hamilelere bizlere hastalara dua ettim Allah kabul etsin inşallah..Öpüyorum sizi yarın görüşürüz inşlalah..

Allah kabul etsin Citosum hayırlı haberlerini alıcaz inş 🙂

Geri