Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar slmmmmmmmmmm
girdiğimden beri oku oku bitmiyor
en son 20 sayfa öncesınde bırakmıstım .neyse kızlar dün bebişimi gördüm paylşamadım sızlerle dün.çok heyecanlıydım.yogun bir gündü.allahım beni doktor kapısında görsenız sınava giriyor sanırdınız.ama allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış.kalp atışlarını da duyduk.okadar güzel bişey ki.yarabbim herkese,her isteyene bebişini ver allahım.dualarım sizlerle kızlar.orji seni de unutmadım dün.merak etme.🙂
oy oy ne güzell manşallah inşallah bidahaki sefere tam görürsünüz bebeişinizi beni unutmadıgın için ayrıca tşkler ablacım benim

sorma selinim ya cuma günü çok fena baş ağrısı mide bulantısı ve yanması vardı ve karın ağrım fazlalaşmıştı herlde çok yoruldum şu son zmanlarda bende izin aldım cuma günü akıntımda koyulaşmıştı su içmeyide ihmal ettim şu son zmanlarda fırsatımda yoktu ondan vallahi ama şimdi iiyim allaha şükür dinlenince geçti ayaklarımı kaldırdım yastığa yattım tüm gün kendime geldim vallahi bide tansiyonla alakalı sorun yaşıyorum herlade feci baş dönmesi yaşıyorum hala öle ama işte bakalım inş geçer doktorumla grştümde şekerin düşmüştür tansiyon düşmüştür falan dedi dinlen dedi işte dinleniyorum selinim saol sorduğn için birtanem
ayy geçmiş olsun meleginnnn benimm dinlen dinlennn

kıslar bilgisayar başında yoruldum ya karın ağrım yine başladı vallahi ben biraz dinleniyim kıslar çok öpüyorum hepinizi kendinize ii bakınn çok çok öpüyoruz sizi çatlağım sende kusuruma bakma olurmu ablişkom 😀 çıkıyım dinleniyim biraz yine görüşmek üzere hoşçakalınn
anam sen ne güzel cıkmışsın öle yok ablam ne kusura bakacam seni öptüm kocaman dinlen emi ablam yorma kendini sanada bebeişimizede bişi olmasın

kıslar kıslar hepınız ben cıkınca gırmıssınız kusuyorum hee

sen her halınle guzelsın bırd aha kendıne cırkın deme doverım heeeeeeeeeeeeeeee
küsme ablacım benim vallahi ben duş almaya gitmiştim öle denk geliyor yaaa bilseydim duş bile almazdım vallahi ben çirkin demiyom kocam dior tamm ablam demem bile sen kızma yeterkii

Burçemm canım sevinemiyorumki gülüm çok korkuyorum her an olucam diye sancılar durmuyor bu arada unuttum bu gün iki test yaptım birinde ikinci çizgi üstte anaca dikatle bakılırsa görülüyor nokta kadar ikinci testte bir şey yok ayy bir şeyler yazın ölüyom meraktan..

Burçam ALLAH hepimize versin inşallah canım benim :kiss:bana dua edin ne olurr

abla vallahi duamdasın sana herşeyden cok dua ediyorum inşallah hamişsindir üzülme sakın stres yapma tamm mı ablam relax ol bunun bukadar gecikmesi bile güzelll hadi ii haberlerini bekliyoz ablaaa

rahimde perde war canım o düzeltilecek.sol tüpüm tıkalı o açılacak.laparaskopi we histereskopi yapılacak.duruma göre ise ya normal yollardan ya da tüp bebek deniyeceğiz.inşlh rabbim hayırlısını wersin...
canım benim kendine çok iyi bak inşallah herikiside başarılı geçerde kavuşursun bebeğine dualarımız seninle
kizlar regl olmadim bu gün 4 gün oldu daha beklemedeyim🙂
ne beklemesi sinem ya yap birtest çok sabırlısın vallahi bende çeyreği olsa rahatbir nefes alıcam birazcık🙂
nasıl olsun be minik faremm bildiğin gibi işte evde takılıyorum yatıyorum dinleniyorum tatil bitsin istemiyorumm🙁 buarada içim bi hoş hani hamileliğini öğrenmek için kan testini alırsında yüreğin ağzına gelirya heyecandan öle bi his var içimde beni rahatsız ediyo habermi alcam ne ilkkez böle oluyorum acaba hamileliktenmi ki 8+5 olduk 2 gün sonra artık 9 haftalık olucaz hayırlısı şimdilik iiyiz allaha şükür
oh canım maşşallah güngeçtikçe büyüyo tabi içinde çok güzel bişey varda oyüzden kıpır kıpır esincim🙂bende diyorumya günlerdir için kıpır kıpır diye belki benimde içimde bişey vardır nedersin?🙂
ay ablam ben eşimin ilk sevgilisi degilim ama bana ilk sevdigiyim öle diyordu evet bikeresinde bende aptallık işte onun için bileklerimi kestim ama şimdi ise onun yanında bile bilegimi açamıyom cok utanıyom cahillik işte yok ablam ben kaplıyım ama çirkin olsamda yüregim güzel buna tüm samimiyetimle inanıyom önemli olan kalptir tip gidicidrr inşallah ben rapor veriyom günlük vallahi abal komşuya bile msj atıyom diyorum komşum kapıyı caldı bunu istede komşum bile yasak bana balkona cıksam bile msj atıyom kızıyor oo derece vallahi ablam hahaha kulacıklarını cekecem gelsin bii eşimin fotosuda var ablam attım isteye ben dur linki atayım bi bak eşime ozamn bekarken cektigimiz fotolardır
canım orjim benim çok sıkıntılı günler bunlar ama geçicek bitanem daha küçüksünüz 8 sene önce bizde öyleydik demek herkes biraz yaşıyo aynı şeyleri.sonra evlendik yine aynıydı 4 senedir rahatım artık geçiyo bu sıkıntılar siz yeterki birbirinize sımsıkı tutunun🙂
bebeğim senle bişey yapalım bak şimdi nasılsa evdesin dime dışaroda çıkmıyon kendine bak birtanem daha çok gençsin bari eşine sendeki güzellikleri göster evdeyken başörtü takma eşine güzel görün saçlarını düzleştir makyaj yap ben süslüyümdür biraz😀 eşime süslü olmassam içim rahat etmes kıs eşin dışarı bakarya senin sana çirkinsin diyosa bak kendine bikere kadınlar arası 😀 bacaklarında hatta hiç biyerinde kıl falan olmasın erkekler öle sever fiziğinde iyi sonuçta sonra açık giyin biraz eşine saçlarını yap kendinle ilgilen biraz kendine ii görün bikere duşa gir aynanın karşısında kendine bak ve ben güzelim de ne biliyim yapalım kıs seninle bi çalışma😀 bak kendine bak yoksa koca dışarı bakacak haberin olsun 😀
vayy esincim harika tüyolar🙂kesinlikle katılıyorum kadın demek=süs demek bencede insan elinden geldiği kadar kendine bakmalı e birde baktırmalı tabikii🙂
burdayimm orjimmm ya duş aldimm duş alirkenn gögüslerimde damarlar olduğunu farkketiim belirginn bi şekildee ama önceden varmıydı bilemiyormm daha önce hiç alıcı gözüyle bakmamiştim hahaha ama ağrı felan yokk hahaha
burçem benimde öyle tatlım bende dün akşam farkettim yeşilyeşil damarları inan bende geçen aylar nasıldı hatırlayamadım🙂🙂
meleğim güselsin vallahi ama eşin senden kaç yaş büyükk? yakışıyosunuz sahibine bağışlamış rabbim ama inan şimdi yaptığın o izin falan varya onlardan bahsediyorum ilerde gülceksin ve çok pişman olacan vallahi ben öle oluyorum inanki bende 18imde öleydim şuan tam delikanlı çağın seninde vallahi bilmiyorum ama 24 üme gelince anladım ben ve buarada ben eşime kaçtım biliyomusun annemler vermedi beni eşim benim öğretim görevlisi babam istememişti hoş vermeyeceğinden değil ndan iisini bulamazlardıda 😀 işte iş olsun bende kaçtım😀 ama allaha şükür barıştık sonra vallahi çok pişman oldum ama işte hayat olacağın önüne geçilmiyo şimdi çok severler damatlarını 😀
ee damatlar kıymetli olur heleki senin gibi dünya tatlısı kızları varsa 🙂
kızlar slmmmmmmmmmm
girdiğimden beri oku oku bitmiyor
en son 20 sayfa öncesınde bırakmıstım .neyse kızlar dün bebişimi gördüm paylşamadım sızlerle dün.çok heyecanlıydım.yogun bir gündü.allahım beni doktor kapısında görsenız sınava giriyor sanırdınız.ama allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış.kalp atışlarını da duyduk.okadar güzel bişey ki.yarabbim herkese,her isteyene bebişini ver allahım.dualarım sizlerle kızlar.orji seni de unutmadım dün.merak etme.🙂
tatlım çok sevindim allahım kucağına almayı ve daha nice heyecanları yaşamayı nasipetsin🙂
Kızlar merhaba gündüz geldim Rüyama mesaj yazdım elektirikler gitti giremedim aklımda sizde kaldı çok sancım var ama olmadım ödüm kopuyor..Bu arada sabah evde test yaptım nokta kadar çok belli değil ikinci çizgi çıktı ama dedim gibi sadece üstte nokta kadar 😕panik halindeyim lütfen bana yazın belirti sayılırmı bu🙁 birde hastaneye gittim kan testi yapmıyorlar sadece idarardan kulandımız testten pazartesi büyük ilçeye gidicez inşallah Allah kısmet ederse kaldığım yer ilçe ama kızlar köy kadar bir yer eşimi zar zor götürdüm şansıma yapmadılar off hiç sevincim yok emin olurn sadece korku panik var iştahım yok strestennn
çitosum bak sen hamilesin demedi deme🙂p.tesiyi zor beklicem inan bende enaz senin kadar heyecanlandım şimdi demek 2.çizgi azda olsa çıktı.hiçbirşey olmasaydı çizgi falan çıkmazdı diye düşünüyorum.inşallahhhh🙂

Geri