Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

valla esinim tam bilemıyecem ama galiba normaldir.benimkisi daha farklı olduğu için benim akıntımda sarı renk.her zaman olmuyor bende de.ara ara.2-3 günde bir oluyoır.normalde diğer günler kuruyum.hatta bazen koyu sarı kahve gibi gelıyor demiştim sana daha önce.artık bılmıyorum.bende de kokusuz ve kaşıntısız.bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bu akıntıdan.hamiş kalıyosun ama tedirginliklerin bitmiyor.hayırlısıyla günlerimiz geçsin bebişleri alalım kucaklarımıza inşşşşşşşşş.bugünde bende kasık agrısı oldu durup dururken.int.te araştırdım adet günüm normalde.hamiş olmasam adet olacaktım.bu zamanlarda agrı olabılıyormus dıye okudum.artık umarım herşey yolundadır.ne diyem.allahım büyükk

evet canım konuşmuştuk seninlede bu konuyu allahın izniyle doktora gidip meleklerimizi görsekte ii olduklarını bilsek vallahi dediğin gibi hamiş oluyosun sonra aman bişey oldumu acaba diye tedirgin oluyosun sürekli bide bendede kasık ağrısı değilde karın ağrım var benim hafif ama hissediyorum acıcık acıcık böle tatlı bir ağrı benimde bu zamanlarda adet olmam lazımdı gebelik olmasaydı heralde o yüzden canım ama bu aylarda çok normal ilk 3 ay ağrı olabilir ama şiddetli olmamasına dikkat edelim canım bide benim bel ağrım var ya çok sende yaşıyomusun canım şu bel ağrısını sanki kuyruk sokumumda bi ağrı hafif yürüyüş yapınca kendime geliyorum yada yatınca canım?

anomm çatlağımda burdaymış benim kıs nasıl geçti dün gecen kusura bakma ağrım yoruldum bil. karşısındada oyüzdn yatı erdim dün akşam hamişliğime ver bebeğim? ee neler yaptın bakım kocişine ne entrikalarla karşıladın onu söle bakem😀 aranız iidir inşş gelir ayak kavga falan etmediniz dimee?

anomm çatlağımda burdaymış benim kıs nasıl geçti dün gecen kusura bakma ağrım yoruldum bil. karşısındada oyüzdn yatı erdim dün akşam hamişliğime ver bebeğim? ee neler yaptın bakım kocişine ne entrikalarla karşıladın onu söle bakem😀 aranız iidir inşş gelir ayak kavga falan etmediniz dimee?

yok ablam tartışmadık böle süslendim saclarımı falan yaptım bak du fotomu atayım kocamın karşısına böle cıktımm güzel geçti vallahi saat 1 kadar uyuduk özlemiştimm yhu ona sarılmayı onunla yatmayı 🙂 olurmu öle şey ablam ii yaptın geçmiş olsun bişiyin yok demi mühimm

yok canım yok bişeyim allaha şükür işte selinle birlikte akıntı derdimiz var 😀 aman onlarda tüzü biberi vallahi... buarada kocişini tabi özlicen nezmandır yoktu canım? ne için gidiyo o iş yüzündenmi?

yok canım yok bişeyim allaha şükür işte selinle birlikte akıntı derdimiz var 😀 aman onlarda tüzü biberi vallahi... buarada kocişini tabi özlicen nezmandır yoktu canım? ne için gidiyo o iş yüzündenmi?

evet abla araba vermişti 1 aylıgına işte oto alım satımla ugraşıyor verdigi kişi kaza yapmış oda gitti arabayla falan ugraştıı 🙂 ohh geldi ama şükür olsun

Geri