Canım geçiyor ama sıkıntılı dönemlerde tekrar kaşınıyor.Eltim azeri doktora gitmişti bir şey verdimi hatırlamıyorum ama stres kaynaklı demişti.Duş al birde aktarlar bilir kurdeşen için bitkiler var ha birde ablacım tuzsuz leblebi ye iyi geliyor rabbim şifa versin.İnşallah canım dediğin gibi meleğim gelmiştir düşük ihtimalde olsa hayali bile güzel rabbim hepimize nasip etsin
yanma ağrı yokk ama çok sık wc ye gidiyommmmsadece okadarrr ama buda beni rahtsız ediyo bide ben fazla su içmem su içmmediğim haldee çok gidiyomm yanii
duş alsamda bişey farketmiyo tatlım ara ara çıkıp fazla uzun kalmadan gidiyo.pazartesi doktora çıkçam ilaç verirse kullancam bebeğe ara vermek gerekir.inşallah ciddi bişeyim yoktur
yanma ağrı yokk ama çok sık wc ye gidiyommmmsadece okadarrr ama buda beni rahtsız ediyo bide ben fazla su içmem su içmmediğim haldee çok gidiyomm yanii
BAK NE DİOR ISRARCI OLUN RABBİM KOVASADA GİTMEYİN DUA EDİN YÜZSÜZLÜK EDİN 🙂 AYY RABBİM KOVMAZKİ KIYAMAZKİ BİZLERE KIYMAK İSTESEYDİ GÜNÜMÜZDE YAŞAMAYI HAKKETMEYEN NİCE İNSANLAR VAR ONLAR YÜZÜNDEN NELER NELER YAPARDI BU DÜNYAYA AMA YAPMIYOR CÜNKÜ SEVİYOR CÜNKÜ ELİMİZİ ACINCA BOŞ CEVİRMİYOR RABBİMMM CÜNKÜÜ ALLAHIM AFFEDENDİR RAHİMDİR RAHMANDIR YARATANDIR YOKTAN VAR EDENDİR
allahım bu adam cok güzel anlatıyor yaaa rabbim sen bizi affet ve bizlere tüm isteyene bebek verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr amainnnnnnnnnnnn