Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yav ben rüyamda görüyordum şeftali topluyordum agacın dibinden sonrada yiyordum ama nekadar güzeldi kayısıda öle amaşeftali yiyordum bide o rüyada yigeni erkek olanını görüyordum oana şeker veriyordum ablam şeker veriyordu şekerleri hep emmişti kızıyordum diordum kuru şekerleri ver ona ben yediriyordum şekerleri ona gülüyordu bana elimden yiyordu ablam diordu bak senin elinden yiyor die 🙁

abla kşıntıyla başlıyo kızarıp kabarıyo ara ara yapıyo ama bu aralar sıklaştı.evlenmeden önce yoktu böyle bişey.geççek bişeymi abla kurdeşen🙁çok sevindim ablacım inşallahh bebişin gelmiştir inşallah rabbim bu sefer yollar bebişinii🙂

gecer biatnem ılık duş all inşallah bişi yoktur canım ii düşün neden bebege ara veriyorsunuz bakıyım hı ? :sinir:

yav ben rüyamda görüyordum şeftali topluyordum agacın dibinden sonrada yiyordum ama nekadar güzeldi kayısıda öle amaşeftali yiyordum bide o rüyada yigeni erkek olanını görüyordum oana şeker veriyordum ablam şeker veriyordu şekerleri hep emmişti kızıyordum diordum kuru şekerleri ver ona ben yediriyordum şekerleri ona gülüyordu bana elimden yiyordu ablam diordu bak senin elinden yiyor die 🙁

allah hayra yorsunn bebeğimmmmmmm

Canım geçiyor ama sıkıntılı dönemlerde tekrar kaşınıyor.Eltim azeri doktora gitmişti bir şey verdimi hatırlamıyorum ama stres kaynaklı demişti.Duş al birde aktarlar bilir kurdeşen için bitkiler var ha birde ablacım tuzsuz leblebi ye iyi geliyor rabbim şifa versin.İnşallah canım dediğin gibi meleğim gelmiştir düşük ihtimalde olsa hayali bile güzel rabbim hepimize nasip etsin

Orjim burdayım bekliyom tamma🙂

duş alsamda bişey farketmiyo tatlım ara ara çıkıp fazla uzun kalmadan gidiyo.pazartesi doktora çıkçam ilaç verirse kullancam bebeğe ara vermek gerekir.inşallah ciddi bişeyim yoktur

Geri