Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyyyyyyyyyyy orji kızz senn bölee deyinceee çokk seviniyommmmmm inşş içine doğan gerçekleşir gelirr bebişimm ve sizinn bebişlerinizz allahımm bu ay yüzümüzü güldürür inşş valla bugünn çalişma günümm ama hiçç istemiyomm kocişii hemen uyuttummhahahaha

inşallah bitanem kulun kula yapacagı tek şey duadırrr dua kadar güzel bişi yok hem insanı rahatlatır hemde üzerindeki yükü bir nebze yok eder inan ben bunu burda sizin yanınızda sizin aranızda ögrendimm allah binlerccekez razı olsun sizlerden allah ne muradınızda varsa versin

çitosum bilmiyom ki araştırıyom netten kurdeşne benzetiyom ama bilmiyom doktora gitçem pazartesi.bebeğe de ara vercez sanırım doktor ilaç yazarsa.sen nasılsın canım geçmişi okuyamıyom bu aralar iyisin demi

burçemim hiç belli olmuyo bi bakıyom bacaklarımda çıkıyo bi bakıyom kollarımda sırtımda geçiyo fazla uzun kalmıyo ama kaşıntısı yetiyo piskolojim bozulmaya başladı artık

Gevez canım eltim kurdeşen acaba kaşıdığın yer kabarıyormu ve iz kalıyomu?? Kesinlikle sıkıntıdandır canım🙁 Canımm benim günüm geçti ablacım bana dua edin olurmu:kiss:

abla kşıntıyla başlıyo kızarıp kabarıyo ara ara yapıyo ama bu aralar sıklaştı.evlenmeden önce yoktu böyle bişey.geççek bişeymi abla kurdeşen🙁çok sevindim ablacım inşallahh bebişin gelmiştir inşallah rabbim bu sefer yollar bebişinii🙂

Geri