Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

allahtan umut kesilmez burçemim ama kafam yorgun kalbim yorgun yorgunum biliyorum bundada bi hayır var ama elimde değil gözyaşlarım gözümün ucunda ete püfe ağlar oldum🙁ne oldu orjim anlatsana

Canlarım sırtım ağrıdı ne olur neolmaz ben çıkıyorum Allahım hep yanınızda olsun Geçmiş olsun tekrar geveze dikkat et kendine üzme tatlı canını :kiss:burçem canım kendine iyi bak:kiss:orjim tamam tatlım sağol birtanem :kiss:kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler:kiss:

allahıma emanetsin seni yarın beklior olacam duam seninle ablacım benim görüşürzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hayırlı haberle bekliozz

Canlarım sırtım ağrıdı ne olur neolmaz ben çıkıyorum Allahım hep yanınızda olsun Geçmiş olsun tekrar geveze dikkat et kendine üzme tatlı canını :kiss:burçem canım kendine iyi bak:kiss:orjim tamam tatlım sağol birtanem :kiss:kendinize iyi bakın yarın sonucu yazarım size dualarınızı eksik etmeyin hayırlı geceler:kiss:

iigeceler ablacım sağol ablam sonucu yaz çitosum mutlaka öpüyorum seni ve bebişini🙂

allahtan umut kesilmez burçemim ama kafam yorgun kalbim yorgun yorgunum biliyorum bundada bi hayır var ama elimde değil gözyaşlarım gözümün ucunda ete püfe ağlar oldum🙁ne oldu orjim anlatsana

aynen bende öleyimmm bugün eşime bağirdimm o bana sakince anlatmaya çalişiyooo konuyu sanki ben değilde o bana bağirmişş gb nasıl ağlıyormmm ama sonra niye ağliyomm die kendimede kiziyomm boşuna aslında kendimizi yıpratıyoz canımmm

Geri