Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlarr ben çıkıomm biraz dinleneyimm valla bugünn çok halsizimm hiçbişe yapasımmm yoktu yemek te yapmadımmmmm ne olacak benimm bu halimmmm hiç bilmem hahahauzandiğimm yerde sizinle sohbet ediyommmm sizleri seviyormmmm çok yazmayin ha sonra okuması zor oluyoooo allaha emanet ediyormm hepinizi

kız allah seni neyapmasın ağlamaktan şiş gözlerim fal taşı gibi açıldı böyle şakamı olur🙂
canım ya mesajı aradım ama bulamadım sanırım işle ilgli bi problem olmuş.bi geç girdim neler olmuş sitede tatlımm.
defneme yakışmaz hiç aglamak.hadi gül bakalım.sen bizim gülen yüzlü melegimizsin.seni kaybedenler aglasınnnn:oppucuk:
ygs açıklanmışşşşşşşşş kardeşimin sonuçları çok iyi oley beeeeeeeee.
tebril ederim canım.allah başarısını dAİM ETSİNNN..
Yaseminnnn canım bu yazılanları okurken senin hamile olduğun geçti içimden. İnşallah hislerim doğru çıkar hamilesindir.
inşallah öyle olur tatlı yüregi temiz melegim benimmm.nur yüzlü insanların hissetdikleri çıkarmış inşallah öyle olurrr:kiss: :hede:
ooooooy bende olurmuyum acep hamileeee gomşular duyunnnn lililili.....
olursun elbet kendini tanıt öncesende🙂

ayşegül benim çin takvimine göre kız olacak allah bilio içimden geçende o gerçi cinsiyet farketmez ama benim kızım olsun isterim...

biliyom kuşum senin ismini yazdım bile hehecanım benim sende temiz kalplisin temiz kalplimiyim bilmiyom ama sizi çok seviyom ve mutlu olmanızı çok istiyorum eşim iyiye gidiyo çok şükür çiğdemim duanı eksik etme oğluşum diyoki teyzem üzülmesin bana arkadaş yapcak onunda oğluşuolcak diyo bebişim sanki senin oğlun olcak konuş teyzesi duyar o seni mevlam duyurur

biliyom aşkitom seni yazdım zaten meleksin zaten yirim seni yir

hee bende hep öle derdim kendime ama yine de takardım takmadan olmuyo malesef ama üzülme en azından bebişler geliceği zamanı çok iyi biliyo allah emeklerinizi boşa çıkarmasın fıstığım benim

allah razı olsun sarı gelinim çin takviminden senin bebişede bakak kı doğru çıkıyo bakalım senin bebiş ne miş bide nekadar oldu büyüdümü minik mercimek

biliyom kuşum senin ismini yazdım bile hehecanım benim sende temiz kalplisin temiz kalplimiyim bilmiyom ama sizi çok seviyom ve mutlu olmanızı çok istiyorum eşim iyiye gidiyo çok şükür çiğdemim duanı eksik etme oğluşum diyoki teyzem üzülmesin bana arkadaş yapcak onunda oğluşuolcak diyo bebişim sanki senin oğlun olcak konuş teyzesi duyar o seni mevlam duyurur

hee bende hep öle derdim kendime ama yine de takardım takmadan olmuyo malesef ama üzülme en azından bebişler geliceği zamanı çok iyi biliyo allah emeklerinizi boşa çıkarmasın fıstığım benim

allah razı olsun sarı gelinim çin takviminden senin bebişede bakak kı doğru çıkıyo bakalım senin bebiş ne miş bide nekadar oldu büyüdümü minik mercimek
ayy ayşegül ablam mevlam gönlüne göre versin şuan ellerim titriyor ve aglıyom göz yaşlarıma hakim olamıyom ya sen bizi böle mutlu ediyon ya mevlamda seni mutlu etsin teyzesinin minik kuşu sana gelince annenei sakın üzme tamm mı melegim ve bizlere dua ett inşallah sana arkadaş verecem ben allahımın izniyle annen sana emanet sakın üzme yorma onu cok şanslısın sen senin cok ama cok güzel bir annen var melek gibi ikinizi cok öptümm

valla baya büyümüş 6+4 günlükken gördük en son kocaman olmuş şimdi 8.haftamdayım nasıl olmuştur kimbilir ....

Geri