Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlarr ben çıkıomm biraz dinleneyimm valla bugünn çok halsizimm hiçbişe yapasımmm yoktu yemek te yapmadımmmmm ne olacak benimm bu halimmmm hiç bilmem hahahauzandiğimm yerde sizinle sohbet ediyommmm sizleri seviyormmmm çok yazmayin ha sonra okuması zor oluyoooo allaha emanet ediyormm hepinizi

güle güle canım aman boşver bugünde tatil günün olsun afaratif bişiler yaparsın hamarat kıssın sen allaha emanet ol

adaaaaaaaaaşş demek cinsiyeti belli oldu ay çok sevindiiiiiim Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş. darısı başımıza...

adaşim oldu aminn rabbim sanada nasip etsin güzelim duarım seninle çok öptüm seni

ayşegül benim çin takvimine göre kız olacak allah bilio içimden geçende o gerçi cinsiyet farketmez ama benim kızım olsun isterim...

allahım sağlıcakla gönlünden geçeni versin kuzum

ayy ayşegül ablam mevlam gönlüne göre versin şuan ellerim titriyor ve aglıyom göz yaşlarıma hakim olamıyom ya sen bizi böle mutlu ediyon ya mevlamda seni mutlu etsin teyzesinin minik kuşu sana gelince annenei sakın üzme tamm mı melegim ve bizlere dua ett inşallah sana arkadaş verecem ben allahımın izniyle annen sana emanet sakın üzme yorma onu cok şanslısın sen senin cok ama cok güzel bir annen var melek gibi ikinizi cok öptümm

kızzz çatlak ağlattın beni canımmmmmmmmmmmmmm bitanem benim ya ağlama kuzum sen çok mutlu herdaim duamdasın iyiki tanımışim seni çok seviyoz oğluşum ve ben aminnn güzelim inş mevlam sanada nasip eder güzelim benim

yok ablam bişi olmamışta müdürü haksızlık etmiş galiba işten ayrılmış odaaa üzülüyorduu

ayyy bak ya ben hamişim falan demem yolarım o müdürü benim defnemi üzmek ağlatmak neymiş gösteririm ona

valla baya büyümüş 6+4 günlükken gördük en son kocaman olmuş şimdi 8.haftamdayım nasıl olmuştur kimbilir ....

ayy maşallah baya büyümüş heray değişiyo tatlım varya insan şoke oluyo rabbim bütün meleklerime nasip etsin

kız aysem oglusunmu oluyorrrrrrrrrrrrrrrr o masssalah paşa gelıyor demek yerım ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrr

bizde seni yeriz meleğim darısı başina inş

hemen alıyım ablam adres ver bakıyımmmmm yeterki minnoşumuz istesin bide senn isteyin canımı vereyim sizlere ben canımı vereyimm

kıs sus canını yirim senin daha bebiş yapcan kocişinle bebişinle mutlu mutlu yaşiycan inş gülüm

neyse kızlar ben dusa gırıyorum bıraz paklanım adam hastaydı kac gundur kendıme bakamıyordum...opuldunuz

ohhhh mis kokulu olcan sıhhatler olsun balım bende seni öptüm

amin ayşemmmm allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

amin canım

fıstıklar okumam yeni bitti oğluşumu alıp geliyorumm. sonra yazıcam cvpları grşrz..

oyy yerim ben oğluşunu çok tatlı maşallah ablacım sen baktınmı çin takvimine gerçketn doğru çıkıyo merak ettim sağlıklıolsunda inş bebişlerimiz

meleklerimmm bende çıkıyorum artık hepiniz allaha emanet olun çokçok öpüyorum yarın güzel haberler duymak dileğiyle sizleri çook seviyorum iyiki varsınız.....!!!!

güle güle canım sende bebeğinde allahıma emanet olun bende seni öptüm

Geri