Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slmmmmmmmmmmm güzel melekler

aboooowwwwwwwwwwwwwwww yeni bir hamiş var çok sevindim gevezecim allah tamamına erdirsin gülüm heycanını anlıyorum ama sabret

allahım darısı diğer bekleyen meleklerime
hoşgeldin ablalrın sultanı anam benim bitanem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ablam hoşgeldinnn

kızlarrrr ben bir duaya başladım hamiş kalmak isteynler için bana gerçek isminizi özelden atın liste yapıcam ona göre tek tek dua etmek istiyorum mevlam sizede nasip etsin inş herzaman duamdasınız ama bu dua biraz etkiliymiş hepinize okumak istiyorum sizi çokkkkkkk seviyorum

buarada bebişimin cinsiyetini öğrendik oğluşum olucakmış darısı sizlere inş

güzel meleklerim benim herkese mrb, anca girmeye fırat bulabildim tuna gelmeden yazayım dedim.
bugün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda, bebeğimi ultrasonda gördüm daha 0,73 cm🙂) mercimek gibi bşy🙂) yine de onu orda görmek insanı çok mutlu ediyor Allah hepinize yaşatsın🙂) bu aralarda bulantı ve kasık ağrısı olabilir dedi doktor özellikle kasık ağrısı olursa dinlen çok yorma kendini dedi, hamişler dikkat edin kendinize nolur bu kasık ağrısı dinlen sinyali oluyomuş sonrasında Allah korusun kanama gelir dedi. o yüzden bu aralar dikkat etmeliymişim. şükür şimdilik ikisi de yok inş da olmaz.. yalnız çok ilginç yaa benim son adetim 20 mart ona göre 5+4 günlük hamişim ama ultrasona göre doktor 4+5 dedi tam anlayamadım neyse sağlıklı olsun da. 10 gün sonrasına çağırdı bir ihtimal kalp atışlarını duyabiliriz dedi bakalım heyecanla o randevumu bekleyeceğim🙂))
oy oy manşallah ablam fazla sakın yorma kendini ablacım senin adına herşeyin yolunda gitmesine cok ama cok sevindim rabbim bizlerede tatatırsın oo duyguyu amain kendine cok dikkat et olurmu hürremimm ohyandan

kızlarrrr ben bir duaya başladım hamiş kalmak isteynler için bana gerçek isminizi özelden atın liste yapıcam ona göre tek tek dua etmek istiyorum mevlam sizede nasip etsin inş herzaman duamdasınız ama bu dua biraz etkiliymiş hepinize okumak istiyorum sizi çokkkkkkk seviyorum

oyyyyyyyyyyyy benim melegim fotondaki gibi bir ogluşun olur inşallah rabbim tez zamanda versin ee ablacım benim ismimi biliyosun çigdem bizde seni cok seviyoz allah razı olsun biliyoz ablam duanda oldugumuzu benim içi temiz kalpli ablam abi nasıl oldu bu arada ablacım bebekle aranız nasıl aa teyzesine bişi diormu bana sölüyormu sölerse söle bana abala 🙂 ah bide ben konuşabilsem onunlaaa

askıtom ben soleyım zaten ısmım sıtenın ısmı melek yane 😀

hb meleğim nasılsın iyimisin bakim neler yapıyon nette hırkızlığa devammı hahahaha

oyyy ablası yesin seni nasılsın bakim çalışmalar nasıl gidiyo

vallahi ablacım ii gidiyor bugün moladayız yarın başlıyor çalışmalar tuna ablam benim yumurtlama takibi yapmıştı tarih vermişti ona göre bide sarı gelin vermişti onlara uyuyom bugün moladayız yarın başlıcaz artık bakalım cok ii ama ben takmıyom pek düşünmüyom daha dogrusu ablacım fazla aklımda bebek ama okadar takıntı yapmıcam kendime bu ay

Geri