oyyyyyyyyyyyy benim melegim fotondaki gibi bir ogluşun olur inşallah rabbim tez zamanda versin ee ablacım benim ismimi biliyosun çigdem bizde seni cok seviyoz allah razı olsun biliyoz ablam duanda oldugumuzu benim içi temiz kalpli ablam abi nasıl oldu bu arada ablacım bebekle aranız nasıl aa teyzesine bişi diormu bana sölüyormu sölerse söle bana abala 🙂 ah bide ben konuşabilsem onunlaaa
biliyom kuşum senin ismini yazdım bile hehecanım benim sende temiz kalplisin temiz kalplimiyim bilmiyom ama sizi çok seviyom ve mutlu olmanızı çok istiyorum eşim iyiye gidiyo çok şükür çiğdemim duanı eksik etme oğluşum diyoki teyzem üzülmesin bana arkadaş yapcak onunda oğluşuolcak diyo bebişim sanki senin oğlun olcak konuş teyzesi duyar o seni mevlam duyurur
vallahi ablacım ii gidiyor bugün moladayız yarın başlıyor çalışmalar tuna ablam benim yumurtlama takibi yapmıştı tarih vermişti ona göre bide sarı gelin vermişti onlara uyuyom bugün moladayız yarın başlıcaz artık bakalım cok ii ama ben takmıyom pek düşünmüyom daha dogrusu ablacım fazla aklımda bebek ama okadar takıntı yapmıcam kendime bu ay
hee bende hep öle derdim kendime ama yine de takardım takmadan olmuyo malesef ama üzülme en azından bebişler geliceği zamanı çok iyi biliyo allah emeklerinizi boşa çıkarmasın fıstığım benim
allah razı olsun sarı gelinim çin takviminden senin bebişede bakak kı doğru çıkıyo bakalım senin bebiş ne miş bide nekadar oldu büyüdümü minik mercimek