Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yarın bir dr gidiyim bakım yumurtlamışmıyım yumurtlamamışsam yumurta takibi yapalım allah allah gidiyoz paralamızla adam akıllı muayne edilmiyoz ya sarı gelin ablam ya ben detten cıkınca aşırı gaz sancım oluyor özellikle gece yaaaa anlamadım gitti yhu

hakikaten şu doktorların derdi imanı paraolmuş. tabii istisnalar vardır hralde.

valla minnoşum bende eşim izindeydi die gece oldu ve bazı zamanlar uyandığımızda da oldu aynı seninki gibi sen yine yaptıktan sonra 1 gün ara ver kaymaz gün falan zaten spermler rahimde 3 ila 5 gün yaşabiliyorlar sorn değil o nedenle canım

ee böylede tarih akamıyormu ablam bende ondan korkuyom inşallah ablam ben dr tavsiye etmişti bundan baya oldu en son burda dr gittim dedim ben kendim aldım başladım diger dr tavsiye ettiginde düzenli kullanmamıştım hem dedim zararı yok ya ondan başlıyım ohh oh manşallah :nazar: baya olmuş rabbim nazardan saklasın inşşalh sizlere ell sallar utrasyondan yankında ablam benim manşallah

cnm benim o gaz bende de çok oluodu ama hamile kaldıktan sonra daha çok oldu hamile olduğumu bilmiodum ilişkiye girdiğimde gazdan baskı yapıodu resmen acı everiodu hatta

yarın bir dr gidiyim bakım yumurtlamışmıyım yumurtlamamışsam yumurta takibi yapalım allah allah gidiyoz paralamızla adam akıllı muayne edilmiyoz ya sarı gelin ablam ya ben detten cıkınca aşırı gaz sancım oluyor özellikle gece yaaaa anlamadım gitti yhu

sağol yasminimmm sizler benimmm koruyucu meleklerimmzinizzz sizler hep aklımdasınız biribirimizi tanımdaığımız halde çok güzel dilkelrde bulunuyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz inan bu nedenle çok mutluyummm zaten tayinimizin çıktığı yeni yerde komşuluk arkadaşlık yok inanın sizlerle mutlu oluyorum canlarımmm sizlerde kısa sürede hamiş olun birilikte gün sayalım inşallah cnmmmmm
olurmu hiç bitanem bizler varız keşke istanbula gelsenizde burdada tanışsak ohh ne güzel olurdu vallahi melegim bizler senin hep yanındayız hep kalbimizdesin canım

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız bakalım?
mrb ii ne olsun bebeklerle konuşuyoz elecek işte konuşuyoz bakalım bu nazlı bebeikler nezaman gelecekler
sen ne yapıyon bakalım

hakikaten şu doktorların derdi imanı paraolmuş. tabii istisnalar vardır hralde.

ewt ya baştan sagma muayne yapıyorlar hele istanbul gibi bir yer abooo igrenç ötesi normalde büyük yer güzel olması gerekirken hiç güzel degil hiç memnun kalmıyomm ama bu benim dr buseferki biraz ii bakalım artık

folik asidi doktor mu önerdi sen mi alıyorsunn

doktorun önermesine gerek yok... vücuduna hiçbir zararı yok, kendimden biliyorum 7 ay içmiştim 🙂
bebek düşünmeye başlandığı an alınmalıymış, çünkü bebekten önce depoları doldurmak şart.

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız bakalım?

hoşgeldin mavikedi merhaba...

sarıgelin bu arada sana tavsiyem yürüyüşlere gitme... daha çok erken 14. haftaya kadar kendini bol bol dinlendir, meleğin sana sımsıkı tutunsun. allah tamamına erdirsin inşallah.

sağol yasminimmm sizler benimmm koruyucu meleklerimmzinizzz sizler hep aklımdasınız biribirimizi tanımdaığımız halde çok güzel dilkelrde bulunuyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz inan bu nedenle çok mutluyummm zaten tayinimizin çıktığı yeni yerde komşuluk arkadaşlık yok inanın sizlerle mutlu oluyorum canlarımmm sizlerde kısa sürede hamiş olun birilikte gün sayalım inşallah cnmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
güzel dileklerde bulunan dillerini seviyim... bu devirde komşuluk kalmadı.hayır mı şer mi bilmiyorum ama. insanların birbirlerinden haberleri olmuyor bazen.sizler gibi temiz kalpli melekleri nerden bulacagım ben. sizleri çokk seviyorummmm:oppucuk:

valla minnoşum bende eşim izindeydi die gece oldu ve bazı zamanlar uyandığımızda da oldu aynı seninki gibi sen yine yaptıktan sonra 1 gün ara ver kaymaz gün falan zaten spermler rahimde 3 ila 5 gün yaşabiliyorlar sorn değil o nedenle canım

dün ara vermiştik zaten abla bugün gene başladık bugünde sabah çalıştık artık bakalım senle tuna ablanın verdigi tarihler arasında gidiyorum inşallah ugur getirrr bana bakalımm

aynenn valla meleğimmm dostluk komşuluk yok zaten eşimin görevi nedeniyle kimseye güvenemiyorum millet çıkarcı olmuş artık ama burda çok güzel dialoglar var herkes temiz kalpli gerçek bi melek hepsinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummm hele şu deli kız varya cimcime Orjinal çatlak ayrı bi tatlıııı değilmi 🙂)))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
güzel dileklerde bulunan dillerini seviyim... bu devirde komşuluk kalmadı.hayır mı şer mi bilmiyorum ama. insanların birbirlerinden haberleri olmuyor bazen.sizler gibi temiz kalpli melekleri nerden bulacagım ben. sizleri çokk seviyorummmm:oppucuk:

Geri