Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

getirir getrir canım merak etmeeeee okadar çok dua edenin varki elbet olacakkkk yüce rabbim iyi kalpli melekleri duyarmışş

dün ara vermiştik zaten abla bugün gene başladık bugünde sabah çalıştık artık bakalım senle tuna ablanın verdigi tarihler arasında gidiyorum inşallah ugur getirrr bana bakalımm

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız bakalım?
iyi diyelim iyi olalım.bebiş hasretiyle yanıp tutuşuyoruz... :bebem:
doktorun önermesine gerek yok... vücuduna hiçbir zararı yok, kendimden biliyorum 7 ay içmiştim 🙂
bebek düşünmeye başlandığı an alınmalıymış, çünkü bebekten önce depoları doldurmak şart.

hoşgeldin mavikedi merhaba...

sarıgelin bu arada sana tavsiyem yürüyüşlere gitme... daha çok erken 14. haftaya kadar kendini bol bol dinlendir, meleğin sana sımsıkı tutunsun. allah tamamına erdirsin inşallah.
sagolun meleklerim.en yakın zaman da bende alayım o zaman iyiki varsınız siz olmasanız ben bu bilgilerden nerden haberdar olurdummm
olurmu hiç bitanem bizler varız keşke istanbula gelsenizde burdada tanışsak ohh ne güzel olurdu vallahi melegim bizler senin hep yanındayız hep kalbimizdesin canım

mrb ii ne olsun bebeklerle konuşuyoz elecek işte konuşuyoz bakalım bu nazlı bebeikler nezaman gelecekler
sen ne yapıyon bakalım

ewt ya baştan sagma muayne yapıyorlar hele istanbul gibi bir yer abooo igrenç ötesi normalde büyük yer güzel olması gerekirken hiç güzel degil hiç memnun kalmıyomm ama bu benim dr buseferki biraz ii bakalım artık

dogrusu ben istanbulda yaşamk istemezdim.sanki bana çok kalablık tıka basa dolu bi şehir gibi geliyor...

getirir getrir canım merak etmeeeee okadar çok dua edenin varki elbet olacakkkk yüce rabbim iyi kalpli melekleri duyarmışş
sagul ablam biliom allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin sizlerin kalbine hiç hüzün vermesin hep mutlu yaşayalım

aynenn valla meleğimmm dostluk komşuluk yok zaten eşimin görevi nedeniyle kimseye güvenemiyorum millet çıkarcı olmuş artık ama burda çok güzel dialoglar var herkes temiz kalpli gerçek bi melek hepsinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummm hele şu deli kız varya cimcime Orjinal çatlak ayrı bi tatlıııı değilmi 🙂)))))
hahaha bende sizleri cok seviyom seni esin ablamı tuna ablamı citosumu melodimi shkermi yasemini defneyi tunayı ayşegül ablamı hepinizi cok ama cok seviyom cünkü cok ama cok iisiniz sizler benim ailemsiniz ben sizler olmasa şuan yanlızdım ve evde yanlız degilim şuan sizlerde varsınız sizlerle konuşmak sohbet etmek ii gelior bana

teşekkür ederim mrs m bencede öle yapmalıyım bugün yorulunca daha iyi anladım güzel dileğin için sağol bebişini çook öpüyorum allah güzel sağlıklı bi ömür nasip etsin

sarıgelin bu arada sana tavsiyem yürüyüşlere gitme... daha çok erken 14. haftaya kadar kendini bol bol dinlendir, meleğin sana sımsıkı tutunsun. allah tamamına erdirsin inşallah.[/QUOTE]

aynenn valla meleğimmm dostluk komşuluk yok zaten eşimin görevi nedeniyle kimseye güvenemiyorum millet çıkarcı olmuş artık ama burda çok güzel dialoglar var herkes temiz kalpli gerçek bi melek hepsinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummm hele şu deli kız varya cimcime Orjinal çatlak ayrı bi tatlıııı değilmi 🙂)))))
tatlım eşinin görevi ne???evet öyle caım orjinalin yeri başka....
gel bebişim annene gel artıkkk:baby::baby::baby::baby::baby::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::küstüm:

sizlere hoş sohbetler, iyi akşamlar minik kuşum uyandı...
allah hepinizi tez vakitte müjdeler inşallah. hoşça kalın
canım gitmeseydin. bebişin var galiba ne kadarlık. sende bizlerle geçmişte yaşadıgın heyecanları ve deneyimlerini paylaşsaydın biraz. en kısa zaman da aramıza dönn
sagul ablam biliom allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin sizlerin kalbine hiç hüzün vermesin hep mutlu yaşayalım

hahaha bende sizleri cok seviyom seni esin ablamı tuna ablamı citosumu melodimi shkermi yasemini defneyi tunayı ayşegül ablamı hepinizi cok ama cok seviyom cünkü cok ama cok iisiniz sizler benim ailemsiniz ben sizler olmasa şuan yanlızdım ve evde yanlız degilim şuan sizlerde varsınız sizlerle konuşmak sohbet etmek ii gelior bana

yalnız degilsin tatlım sen kapi gibi melekler var arkanda .yalnızlık allha mahsustur. ailenden haber alıyor msun??????????

Geri