Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim arkadaş yürüyüş yapmaya çağırdıydı oaraya gittim ancak geldim ama pestilim çıktı 1 saat yürüttü beni yaaa kasıklarım ağrıo şimdi dinleniorum canım öptüm çoook

ii yaptın temiz hava ii gelmiştir umarın dinlen canım tabure alll ayaklarını uzatt canım yormayın fazla kendinizi melegim bizde öptük cokkk içine dogan isimler varmı sarı gelinim mayısta hamiş kalacak kişilerr ?? anam bide ben yorayım seni hahaha

adet oldum canım bugün 3. günündeyim 6 aydır bekliyorm haylaz bebişi.pek nazlı kendileriii

hayırlısı canım ben 9 ay olacak evleneli ama 2 ay eşim bana dokunmadı 1 ayda korundukk yani normalde 7 ay evliyim ama 8 olacak ve ben en başından beri istiyom rabbim verecek inann bizlere göre 9 ay oldu olacakkk ama gelecek inanıyom ama demekki zamnı degilll cok olmamış canım yaaa gelecek ben 18 yaşındayım kendimle büyütmek istiyom yanlızlıgıma derman olsun isttiyorummm ama inşallah yakındır bu hasret son bulacakk

ahhh anammm bana kalsa herkes hamişşş hep öle istiyorum o yüzden içime doğmuş gibi gelio ama bence bu ay yesi ve sen hamile kalcan diğer ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımda tez zamanda olcak inşallahhhh.. çalışmalara devam dimiii bak aksatma sakın🙂)

ii yaptın temiz hava ii gelmiştir umarın dinlen canım tabure alll ayaklarını uzatt canım yormayın fazla kendinizi melegim bizde öptük cokkk içine dogan isimler varmı sarı gelinim mayısta hamiş kalacak kişilerr ?? anam bide ben yorayım seni hahaha

hayırlısı canım ben 9 ay olacak evleneli ama 2 ay eşim bana dokunmadı 1 ayda korundukk yani normalde 7 ay evliyim ama 8 olacak ve ben en başından beri istiyom rabbim verecek inann bizlere göre 9 ay oldu olacakkk ama gelecek inanıyom ama demekki zamnı degilll cok olmamış canım yaaa gelecek ben 18 yaşındayım kendimle büyütmek istiyom yanlızlıgıma derman olsun isttiyorummm ama inşallah yakındır bu hasret son bulacakk

inşallh canım rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin eşim dokunmadı dedin neden??????????*

ewet haklısın arkadaşında iki tane çocuğu var onlar biraz fazla yaramaz berbat yordular bizi peşlerinde koştuk ben artık anladım sanırım belli bi süre bu kadar yormamak gerek belim kopuo yaniii 🙂)

yorma tatlım kendini. sana yarım saat yter. birden yüklenme. kısa yürüyüş yap günün belli saatlerine böl bende.ben olsam bende yorulurdum...

ahhh anammm bana kalsa herkes hamişşş hep öle istiyorum o yüzden içime doğmuş gibi gelio ama bence bu ay yesi ve sen hamile kalcan diğer ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımda tez zamanda olcak inşallahhhh.. çalışmalara devam dimiii bak aksatma sakın🙂)

inşallah ablam vallahi aksatmıyomda benim eşim gec gelior anca 2 3 gibi çalışmala başlıyoz bide sabah 12 gibi falan anlamadım gitti bu kocamdan bişi uymuyor kerata hahaha vallahi ben bide fobilasit alıyomm vitamin inşallah ablamm oy yerim ben senin içini bakalım artık vallahi dogru sölüyon bize kalsa herkez hamiş olsun ama işte rabbin elinde senle bebegin nasılsınız nezamna annesine kendini gösterecek bakalım

Geri