ewet haklısın arkadaşında iki tane çocuğu var onlar biraz fazla yaramaz berbat yordular bizi peşlerinde koştuk ben artık anladım sanırım belli bi süre bu kadar yormamak gerek belim kopuo yaniii 🙂)
ben ona kaçmıştım evimiz yoktu aslında vardı ama dayalı döşeli degildi onun askerlik arkadaşı vardı annesinin yanında kaldımmm öle sonra evimiz oldu evlendik işte amin inşallah canım ama sende sabret olacak inşallahhhh
inşallah ablam vallahi aksatmıyomda benim eşim gec gelior anca 2 3 gibi çalışmala başlıyoz bide sabah 12 gibi falan anlamadım gitti bu kocamdan bişi uymuyor kerata
vallahi ben bide fobilasit alıyomm vitamin inşallah ablamm oy yerim ben senin içini bakalım artık vallahi dogru sölüyon bize kalsa herkez hamiş olsun ama işte rabbin elinde senle bebegin nasılsınız nezamna annesine kendini gösterecek bakalım
canım orjimmm biz iyiyz çok şükür bizimki 2 aylık oldu nerdeyse doktor 3. ayda gel tekrar dedi en son kalbini duyduğumda gördüm meleğimi çok tatlıydı baya büyümüştü... bizde hamile kaldığım ay gece 2-3 lerde olmuştu uğur getiri o saatler inşallah bana getirdiği gibi canımmm folikasite başlaman çok iyi olmuş cnm bende 2 ay kullanmıştım hamilelikten önce doktor iyiki kullnamışsın dedi yani iyi bişi cnmm hadi şifa versin sana vitamin hemen olsunnn bebiş...
inşallah ablam vallahi aksatmıyomda benim eşim gec gelior anca 2 3 gibi çalışmala başlıyoz bide sabah 12 gibi falan anlamadım gitti bu kocamdan bişi uymuyor kerata
vallahi ben bide fobilasit alıyomm vitamin inşallah ablamm oy yerim ben senin içini bakalım artık vallahi dogru sölüyon bize kalsa herkez hamiş olsun ama işte rabbin elinde senle bebegin nasılsınız nezamna annesine kendini gösterecek bakalım
yarın bir dr gidiyim bakım yumurtlamışmıyım yumurtlamamışsam yumurta takibi yapalım allah allah gidiyoz paralamızla adam akıllı muayne edilmiyoz ya sarı gelin ablam ya ben detten cıkınca aşırı gaz sancım oluyor özellikle gece yaaaa anlamadım gitti yhu
canım orjimmm biz iyiyz çok şükür bizimki 2 aylık oldu nerdeyse doktor 3. ayda gel tekrar dedi en son kalbini duyduğumda gördüm meleğimi çok tatlıydı baya büyümüştü... bizde hamile kaldığım ay gece 2-3 lerde olmuştu uğur getiri o saatler inşallah bana getirdiği gibi canımmm folikasite başlaman çok iyi olmuş cnm bende 2 ay kullanmıştım hamilelikten önce doktor iyiki kullnamışsın dedi yani iyi bişi cnmm hadi şifa versin sana vitamin hemen olsunnn bebiş...
ee böylede tarih akamıyormu ablam bende ondan korkuyom inşallah ablam ben dr tavsiye etmişti bundan baya oldu en son burda dr gittim dedim ben kendim aldım başladım diger dr tavsiye ettiginde düzenli kullanmamıştım hem dedim zararı yok ya ondan başlıyım ohh ohh manşallah
baya olmuş rabbim nazardan saklasın inşşalh sizlere ell sallar utrasyondan yankında ablam benim manşallah
sağol yasminimmm sizler benimmm koruyucu meleklerimmzinizzz sizler hep aklımdasınız biribirimizi tanımdaığımız halde çok güzel dilkelrde bulunuyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz inan bu nedenle çok mutluyummm zaten tayinimizin çıktığı yeni yerde komşuluk arkadaşlık yok inanın sizlerle mutlu oluyorum canlarımmm sizlerde kısa sürede hamiş olun birilikte gün sayalım inşallah cnmmmmm