anam akşam saat 17 de çıktım o zaman syf 607 idi ne çok yazmışsınız kızlar maşşallah size döktürün🙂)
nasılsınız melekler özledim sizi arada bi girdim ama bazen kimsecikler yoktu.sanırımatlattım kafam rahatladı iyim şükür.ağrım sızımda yok biraz ruhum kırık okadar.ne çok yazmışsınız yaw bazıları ı okuyamadım bile.bu aydan sonra gene başlıyoz çalışmaya.bu ay dinlenmedeyiz aşk tazelicez eşimle.kayganamda gelicek çocuğu ona bırakıp biraz keyif yaparız.insan kötü olaylar yaşadımı elindekilerin kıymetini daha iyi anlıyo.oh be baya rahatlamışım.aman bebişlere dikkat.
canım böyle pozitif olmana sevndim, hadi bakalım inş yeni umutlarla yeniden hamiş kalırsın.
Kızlar boşverin takmayın kafanıza tokadan başka birşey. Sıkıntı sıkıntı offf ya. Açın pencereyi atın sıkıntıları dışarı. Kalkın geçin aynanın başına süslenin püslenin kocişinizi bekleyin. Benim şafak 27 Valla. Hafta sonu yine Mardindeydim. 23 Nisanı Kızım eşim ve ben Mardinde gezerek geçirdik. Valla eşim mi askerlik yaptı ben mi anlamadın. Bütün yolları ezberledim valla. Bak benim eşim gelsin allahın izni ile hiç bir şeyi sorun etmiyeceğim kendime
tatlım Allah kavuştursun eşine sonra da kızının kardeşi gelsin
🙂)
Tunacım. Yiğenim iyimi, yaramazlıklar yapmaya başladımı? İçime doğuyor kızın olacak gibi... Ay o zaman yerim ben onu yerim...
Arkadaşlar yakın olsak gün yapardık sizinle yer, içer konuşurduk dimi...
iyi canım çok şükür ikisi de
🙂 oğluşum iyi kreşe gidiyor ablası 23 nisan da harika efe oldu benm oğlum
🙂 diğer bebeğimi de görmek kısmet olmadı daha. çok tedirginim inş perş doktora gideceğim hayırlısıyla bi görsem dünyalar benim olacak
🙂) tşk ederim canımm.
sarıgelin 4 hafta sonra kıpırdanmaların başlar karnın seyrir.o öyle bi duyguki inan ömründe yaşaya bilicen en güzel mucizelerden biri bu anların tadını çıkara çıkara yaşayın.inanın doğduktan sonra keşke hep orda kalsalardı diyosunuz.o anı bi kez daha yaşamayı inşallah rabbim banadatekrar nasip eder.tabi bütün hamiş olmak isteyenlere.
aynen öyle sevdeciğim bu Allahın bir mucizesi
🙂) hele o ayrıntılı ultrasonlar akla zarar harika yaa. allah sana yeniden yaşatsın bana ve tüm kızlara da tabii.
Canım canım bi yere gitmedim daha, o kadar geldi kaldı, bilemiyorum bakalım devamı gelecek mi bekliyorum, zaten sık sık wc gidiyorum, bilmiyorum ki 😕 bende anlamadım, karnım az bişi ağrıyor alt tarafı, ve öyle halsiz hissediyorum ki kendimi sanki uyudum uyuycam bütün gün hemen hemen böyle idim ve wc gitmekten canım çıktı, işyerinde tam 8 kere wc gittim ve eve geldim 2 kez daha, sabahta evden çıkmadan 3 kere girmiştim, bu nedir anlayan beri gelsin 😕
tatlım inş baya hamiş gibisin kızz, wc, uyku hali hadi hayırlısı..
ay nebiliyim söyleyemedim işte🙂sende sevdede ishal olmuşsunuz bak aslında kabız daha yaygın dedi sevde siz niye ishal oldunuz ya🙂ben feci derecede 3 gündür böyleyim öyle böyle değil ama🙂buay kendimde hiç belirti farketmeyince bu geldi aklıma hayatımda ilk defa oluyorum desem yeridir.ohhh negüzel birtane bari belirtim oldu🙂🙂
defnem sen farkında olmadan belirti yaşayacaksın, sonra hamiş kalınca hhııı o hamilelikten mi diyeceksin
🙂) inş bebeğin bu ay sıkı tutunmuştur sana
🙂
aha ezan okunuyor duam allahım sen tüm müslüman alemine iyligi merhameti nasip eyle tüm anne olmak isteyene hayırlı saglıklı evlat nasip eyle tüm melekler mekanındaki arkadaşlarasaglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim ben aciz kulunum sana acan elimi duamı geri cevirme allahım sen yoktan var edensin sen dualrımı kabul eyle banada hayırlı saglıklı evlat nasip et bizi bu güzel eserinden mahrum koma rabbim aminnnn ve son olarakta allahım sen ayşegül ablamın kocasına acil şifa ver ve hamişlerimize tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip kıl aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmm duan için Allah razı olsun, Allah sana da tombik pembe yanaklı bir bebek versin, çok istiyosun tatlım inşşş..
ya esinim ne güzel anlatmışsın.çok sevindim okurken ben de duygulandım.yarabbim inş ben de böyle duygularımı anlatırım sizlere.ben de cumartesi günü gidecem doktora , görecem bebişimi.ama tedirginim ne yalan diyeyim.bir sorun çıkmasın,her şey yolunda gitsin diye çok dua ediyorum.inş ben de senın gibi sevınır senın gibi o hisleri yaşarım.bana da dua edin olur mu🙂lütfennnnnnnn
canım inş bebeğini görürsün hayırlısıyla, ilk doktor randevun mu? son adetin neydi? benim de ilk kont perş bakalım, insan meraklanıyor inş ikimizin de herşey yolunda gider.
ben hamişleri bulmuşken sorym tuna ve selin ben kasıklarma bastırdığımda çok sert olduklarını hissediorm bu bi gebelik belirtisimidir
tatlım başka belirtilerin var mı? bende batma olmadı hiç ama hamişlik belirtilerinden tabi o da. hakkında hayırlısı olsun.
melodim hoşgeldin özlettin kendini, nasılsın? inş bebeğin seninle olur bu ay🙂
yesi, yasemin, baharım, burçem, gevezeler🙂 kızlar sizler de aklımdasınız mayıs ayında güzel haberler alın inş.
esinim canım hamişim benim, sana nasıl sevindim inan anlatamam aslında yazmıştım ama görmedin sanırım🙁 bu kızların hızına yetişilmiyor arada kaçırdın sanırım🙂)