Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mavişim tuna ablam melodim esirkan ablam citosum burcem defne shkerim geveze diger geweze nerdesiniz anam kızlar koçişlerin yanına gittiler anam bukadar erken başlamayın çalışmalara anam ben ne karışıyom kız millet caışmayamı başladınız vallahi ben bugün moladayım ara verdik 1 gün yarın yola devam edecez artık anam siz yokken benim cenem yerlere düşüyorrrr

baharım h.g kısss anam bende cıkıyım duş allahım allah bana günah yazmasın daha fazla öpüyom kocama hamişlerim nirdesiniz kendinize bebeiklere ii bakın öpüyom hepinizi sizin catlaq orjiniz sizi sever can gönülden aeo der ve gider dütdürttt yolcudur abbas baglasan durmaz dütdürütttt hadi aeo hahaha cenem düştü düştü düştü ne düşütü orjinin cenesi düştüüü hahaha ben gittim bay bayyyy

veeeeee BENİM BÜYÜK HABERİMMM😀
evet kıslar biz tam 8+1 olduk ve ben çokk mmutluyum allahım mutluluklarımızı daim etsin inşş inşş sizlerde bu mutlulukları en yakın zmanda yaşarsınız....
biz şimdi doktordan geliyoruzz MELEĞİMLE görüştüm bide ilk heyecanımız olduğu için doktorda anladı biraz uzun gösterdi ben bi baktım kocaman olmuşşş yaaa kolları var minnacıkk ayakları var hokkacıkk😀 yakında elelrinde parmaklarıda çıkmaya başlıcakmışş az kalmış bidahaki gittiğimde görürmüşüm okadar fena oldumkii gözlerim doldu bi anda çook fena oldum kalbim yerinden çıkıcaktı kıpkırmızı olmuştum sonraa doktor hazırmısınız kalp atışlarını duymaya dedii evt dedim bi açtıı kalp atışlarını ALLAHIMMM ne muhteşem bir duyguu ne vazgeçilmez hayatımda hiç yaadığım duygu ve okadarda en mutlu olduğum andı hiç birşeye değişilmez bir histi oan ve kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım inanın şimdi bile yazarken ağlıyorumm çokk fena oldum ama yaşamayan anlayamaz başka hiç birşey demiyorumm sizden başkasıda bilmiyo ancak sizinle paylaşabilirim bu duyguyu ve ağlarken okadar duygulandımki ALLAHIM sen tüm isteyenlere en yakın zamanda meleklerini ver diye ağlamış bağırmışım eşim söledii 😀 ne konuştuğumun farkında bile değilimm ama inanın çok içten dua ettim vee kıslar son olarak herşey çok yolunda folik aside devam kilo çok normal ilerliyo ve doktor şimdi göbeğin şişmeye başlıcak dedi yaaa ozman bille ağladım ALLAHIMMM NE BÜYÜK MUTLULUK BUU teyzoşlar vallahi aklımdaydınız çok harika bir his allahım sizlerede yaşatsın inşş inşş sizlerde aynı duyguyla kavrulursunuz Allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnnnnnnn ÇOK İÇTEN DİYORUMM AAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ya esinim ne güzel anlatmışsın.çok sevindim okurken ben de duygulandım.yarabbim inş ben de böyle duygularımı anlatırım sizlere.ben de cumartesi günü gidecem doktora , görecem bebişimi.ama tedirginim ne yalan diyeyim.bir sorun çıkmasın,her şey yolunda gitsin diye çok dua ediyorum.inş ben de senın gibi sevınır senın gibi o hisleri yaşarım.bana da dua edin olur mu🙂lütfennnnnnnn

oy oy kıslar oku oku bitmiyor valla.yakında gözlükl numaram artacak sizin yüzünüzden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!QUOTE=burçemm;685951]bugün birazdaha iim iyiki sizler varsınızzzzzzzzz bide bebişlerimiz gelse bekletmezse bizleri herşey daha ii olacakk sizleri gerçekten seviyormmmmmmmmmmmm🙂[/QUOTE]
burçem bizde seni seviyoruz tatlım.meleğimmmmmmmmmmmmmmm
mrbbb fıstıklarr ooo herkes burdaymış nasıl keyifler bakalım? yaa maşllah yine döktürmüşsünüz, e liste için hepsini
okumam gerekiyor şimdi cvplarrr: 🙂)

mavi kedi canım mrb tşk ederim 2 bebekle uğraşıyorum işte🙂 benim de sanki heran adet olucam gibi belirtim vardı, göğüslerim çok ağrırdı bu kez tatlı bi ağrı olmuştu, ayrıca gazım vardı. hadi bakalım çok az kalmış hakkında hayırlısı. bi de baya sıkı çalışmışsın, devam etsen bebeğe zarar vereceğini sanmam ama bırakın isterseniz biz de 6 gün kala bırakmıştık.

lalezar, haziran, baharım hep yakın adetleriniz inş gelmiştir bebekleriniz de peşpeşe hamiş kalırsınız. lalem okudum senin için de.

yasemin inş yumurtlamanda bi sorun yoktur tatlım umarım mayıs hamişi olursun🙂

yesi adet tarihini belirtirsen seve seve listeye eklerim.

orji canım komşuna çok üzüldüm umarım bebeğini kaybetmez bizi de düşündüğün için tşkler..

inşallah ablacıgım.rabbim dualarımızı kabul eder...
aman manşallah sayfayı doldurmuşsunuz bende yeni uykudan uyandım anam oku oku bitmiyor manşallah hep böle olalım hep sayfalar bize dayanamasın yaaaa hepinizi cok özledim ben hiç takmıyom o belirti bu belirti hatta hiç düşünmüyom evet bebek sürekli dilimde ama sizlerden aldıgım tecrübeler karşılıgı düşünmüyomm rabbimin elinde olan bişi ben istesemde olmaz istemesemde rabbim kısmet nasip nezaman görürse öleeee
irjinalim ne bu uyku kısım sende bak bahar geldi bol bol temiz hava.
canımbende yarın yoklama alacagım ve seni kocaman kocaman yoooooooooooooooooooook yazacagım valla.gündüz uykusunu bırak güneş varken yatılmaz.bak çalışan melekler ne yapsınlar.erkenden kalkıp işe gidiyolar eve gelincede ev işi.hadi sen beni dinle hamilelik için düzenli uyku şart...:oppucuk: :hhh

Geri