mrb kızlar nasılsınız ben hasta ve yorgunumm ve moralmen çökük bi durumdayımmmmm hafta sonu kayınvalidemlere gittimm benden bayaği bi uzakta oturuyorlar o yüzden gidiş dönüş yapmadıkk eşimle orda kaldıkkk kalacağima bin pişman olup öyle döndümm kayınbabamm o iki gün içinde evde benn yokmuşumm gb yasadıı ve surati beş kariştii inanın suana kadar saygida bi kusur etmemişim arkasından veya önünden kötü söz söylememişimm anlamadımm bende bana neden öle davrandiğiniii ama çok üzüldüm eve geldim salya sümük ağliyormmmm zoruma gidiyor bazı şeyler hakketmediğinn davranişlar oluncaaa insan çöküyor resmenn eşime ne zamn dede olacamm diyorrr anlamıyorm artık insanlarııı benim babam yok diye belki onda baba sevgisini bulurum sanmiştimm ama yanılmişimmmmm hiçç kimseeee benimm babam olamazmişşşşşşşşşş babammm demeyi okaadar özlemişimkiii🙁benim derdimm bana yetmiyormuşş gbb bide onlar böle yapıyorrrr kimseye bişey diyemiyommm söliyemiyomm annem duyar üzülür die sizinle paylaşmak istedim biran önce bebişim sende gell annene bitir bu yanlızliğimi gurbetliğimiiiiiiii gelll bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelllllllllllllllllllllllllllllllll
canımgeçmiş olsun nasıkl tedavi oldun ilaçlamı?daha yeniyiz ama tatlım sanki herkes bana bişey demese bile her hareketimi hamilelige yoruyorlar ya ona çok kızıyorum yardım için sorsalar neyse.sırf merak ve dedikodu!!!!!!!!!!
veeeeee BENİM BÜYÜK HABERİMMM😀
evet kıslar biz tam 8+1 olduk ve ben çokk mmutluyum allahım mutluluklarımızı daim etsin inşş inşş sizlerde bu mutlulukları en yakın zmanda yaşarsınız....
biz şimdi doktordan geliyoruzz MELEĞİMLE görüştüm bide ilk heyecanımız olduğu için doktorda anladı biraz uzun gösterdi ben bi baktım kocaman olmuşşş yaaa kolları var minnacıkk ayakları var hokkacıkk😀 yakında elelrinde parmaklarıda çıkmaya başlıcakmışş az kalmış bidahaki gittiğimde görürmüşüm okadar fena oldumkii gözlerim doldu bi anda çook fena oldum kalbim yerinden çıkıcaktı kıpkırmızı olmuştum sonraa doktor hazırmısınız kalp atışlarını duymaya dedii evt dedim bi açtıı kalp atışlarını ALLAHIMMM ne muhteşem bir duyguu ne vazgeçilmez hayatımda hiç yaadığım duygu ve okadarda en mutlu olduğum andı hiç birşeye değişilmez bir histi oan ve kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım inanın şimdi bile yazarken ağlıyorumm çokk fena oldum ama yaşamayan anlayamaz başka hiç birşey demiyorumm sizden başkasıda bilmiyo ancak sizinle paylaşabilirim bu duyguyu ve ağlarken okadar duygulandımki ALLAHIM sen tüm isteyenlere en yakın zamanda meleklerini ver diye ağlamış bağırmışım eşim söledii 😀 ne konuştuğumun farkında bile değilimm ama inanın çok içten dua ettim vee kıslar son olarak herşey çok yolunda folik aside devam kilo çok normal ilerliyo ve doktor şimdi göbeğin şişmeye başlıcak dedi yaaa ozman bille ağladım ALLAHIMMM NE BÜYÜK MUTLULUK BUU teyzoşlar vallahi aklımdaydınız çok harika bir his allahım sizlerede yaşatsın inşş inşş sizlerde aynı duyguyla kavrulursunuz Allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnnnnnnn ÇOK İÇTEN DİYORUMM AAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar benim bisorum olacak online hamişlerimizeden esin ve hurishe tuvalet sıkıntısı yaşıyormusunuz hiç sık idrara çıkma dışındaki🙂anladınız siz onu🙂
aminnnnn cümlemize inşallah meleğim...aha ezan okunuyor duam allahım sen tüm müslüman alemine iyligi merhameti nasip eyle tüm anne olmak isteyene hayırlı saglıklı evlat nasip eyle tüm melekler mekanındaki arkadaşlarasaglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim ben aciz kulunum sana acan elimi duamı geri cevirme allahım sen yoktan var edensin sen dualrımı kabul eyle banada hayırlı saglıklı evlat nasip et bizi bu güzel eserinden mahrum koma rabbim aminnnn ve son olarakta allahım sen ayşegül ablamın kocasına acil şifa ver ve hamişlerimize tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip kıl aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin.allahımda sana güç kuvvet versin.toparlandıgına sevindim aramızda olman çokk güzelllby defne inşallah herkes kızarıcak ama kimsenin kızarıklığı benimki kadar kısa sürmesin inşallah herkes kucaklasın bebişlerini
kıs insan çoçuğuna hiçç çirkin dermi onların hepsi nur parçasıdır!!!!!!!!!!!!!!!!!bakın bu oğluşumun bebekliği 11 günlük falan ne çirkin dimi
adetime 7 gün var hafifte mide bulantısı var gibi ama inş hamileymdir
burçem bizde seni seviyoruz tatlım.meleğimmmmmmmmmmmmmmmoy oy kıslar oku oku bitmiyor valla.yakında gözlükl numaram artacak sizin yüzünüzden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!QUOTE=burçemm;685951]bugün birazdaha iim iyiki sizler varsınızzzzzzzzz bide bebişlerimiz gelse bekletmezse bizleri herşey daha ii olacakk sizleri gerçekten seviyormmmmmmmmmmmm🙂
inşallah canım hamişsin
inşallah canım hamişsin