Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mavişim tuna ablam melodim esirkan ablam citosum burcem defne shkerim geveze diger geweze nerdesiniz anam kızlar koçişlerin yanına gittiler anam bukadar erken başlamayın çalışmalara anam ben ne karışıyom kız millet caışmayamı başladınız vallahi ben bugün moladayım ara verdik 1 gün yarın yola devam edecez artık anam siz yokken benim cenem yerlere düşüyorrrr

baharım h.g kısss anam bende cıkıyım duş allahım allah bana günah yazmasın daha fazla öpüyom kocama hamişlerim nirdesiniz kendinize bebeiklere ii bakın öpüyom hepinizi sizin catlaq orjiniz sizi sever can gönülden aeo der ve gider dütdürttt yolcudur abbas baglasan durmaz dütdürütttt hadi aeo
cenem düştü düştü düştü ne düşütü orjinin cenesi düştüüü
ben gittim bay bayyyy

ya esinim ne güzel anlatmışsın.çok sevindim okurken ben de duygulandım.yarabbim inş ben de böyle duygularımı anlatırım sizlere.ben de cumartesi günü gidecem doktora , görecem bebişimi.ama tedirginim ne yalan diyeyim.bir sorun çıkmasın,her şey yolunda gitsin diye çok dua ediyorum.inş ben de senın gibi sevınır senın gibi o hisleri yaşarım.bana da dua edin olur mu🙂lütfennnnnnnn

oy oy kıslar oku oku bitmiyor valla.yakında gözlükl numaram artacak sizin yüzünüzden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!QUOTE=burçemm;685951]bugün birazdaha iim iyiki sizler varsınızzzzzzzzz bide bebişlerimiz gelse bekletmezse bizleri herşey daha ii olacakk sizleri gerçekten seviyormmmmmmmmmmmm🙂[/QUOTE]
burçem bizde seni seviyoruz tatlım.meleğimmmmmmmmmmmmmmm
inşallah ablacıgım.rabbim dualarımızı kabul eder...
irjinalim ne bu uyku kısım sende bak bahar geldi bol bol temiz hava.
canımbende yarın yoklama alacagım ve seni kocaman kocaman yoooooooooooooooooooook yazacagım valla.gündüz uykusunu bırak güneş varken yatılmaz.bak çalışan melekler ne yapsınlar.erkenden kalkıp işe gidiyolar eve gelincede ev işi.hadi sen beni dinle hamilelik için düzenli uyku şart...
:hhh