inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁
yaseminim bizim bi sene olcaktim mayısta evleneli.biz ilk günden beri istiyoz eşimde bende bebek hastasıyız.ama daha önce kist vardı ben amilelikten şüphelenmiştim kistmiş 6 ay tedavi gördüm kistim gitti.gebeliği engellermiş 3 aydır kistte yok sonuç alamıyom.bebek için çıkmadım doktora ama artık gitmem lazım.eğer bi sorun varsa tedavi süreside uzun sürer beklemek istemiyom artık dayanamıyom bebek görmeye🙁
canım arkadaşım inan aynısı ben yaşıyom markete gidiyom emzik var diorum ben nezaman bebegim için alışşveriş yapacam düşünsene nasıl banyo yaptıracam onu nasıl tutacam nasıl sevecem nasıl giydirecem hepsini aklımda hayalini kumuşum oo heyecanı nasıl yaşıcam die bekliom seni okadar ii anlıyomki mevlam onu nasip kılmadıktan sonra hiçbirimiz bişi yapamayız ben cok kötü oldum neyse ben cıkıyorum kendinize ii bakın ellerim titriyor herşeyden önce dayanıklı olmak lazım geveze ama işte rabbimde biter herşey bizler kuluz elimizden bişi gelmez istemekten yalvarmaktan baka sen hiç benim gibi hıçkıra hıçkıra yavlavardınmı diz cöktünmü evet belki benim yaşadıgımı yaşamadım ama benim gibi aynısıs yaşıyon farklı bir şekilde emin olki duamda varsınız kendimden cok sizlere istiyom mevlam şahittirr ama rabbim ol demiyorsa bir hayır vardır inana buna isyan etmemeliyiz ve dayanıklı olmalıyız istermisin yıpranmış dayanıksız bir bedene tutunmasını istermisin saglıklı olmak lazım herşeyden önce neyse görüşürüz daha fazla yazamıcam ben bebegimin 1 yaşını okulunu bile herşeyini hazırlamışım öglen ne yicek akşam ne hazırlıcam nasıl beslicem Â'dan Z' ye kadar herşey akılna gelecek gelmicek herşey ama işte mevlam nasip görmedikten sonra neyse aeo ii degilim ben ellerim titriyor şuan cok kötüyüm 🙁