Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁

yaseminim bizim bi sene olcaktim mayısta evleneli.biz ilk günden beri istiyoz eşimde bende bebek hastasıyız.ama daha önce kist vardı ben amilelikten şüphelenmiştim kistmiş 6 ay tedavi gördüm kistim gitti.gebeliği engellermiş 3 aydır kistte yok sonuç alamıyom.bebek için çıkmadım doktora ama artık gitmem lazım.eğer bi sorun varsa tedavi süreside uzun sürer beklemek istemiyom artık dayanamıyom bebek görmeye🙁

canım arkadaşım inan aynısı ben yaşıyom markete gidiyom emzik var diorum ben nezaman bebegim için alışşveriş yapacam düşünsene nasıl banyo yaptıracam onu nasıl tutacam nasıl sevecem nasıl giydirecem hepsini aklımda hayalini kumuşum :grev: oo heyecanı nasıl yaşıcam die bekliom seni okadar ii anlıyomki mevlam onu nasip kılmadıktan sonra hiçbirimiz bişi yapamayız ben cok kötü oldum neyse ben cıkıyorum kendinize ii bakın ellerim titriyor herşeyden önce dayanıklı olmak lazım geveze ama işte rabbimde biter herşey bizler kuluz elimizden bişi gelmez istemekten yalvarmaktan baka sen hiç benim gibi hıçkıra hıçkıra yavlavardınmı diz cöktünmü evet belki benim yaşadıgımı yaşamadım ama benim gibi aynısıs yaşıyon farklı bir şekilde emin olki duamda varsınız kendimden cok sizlere istiyom mevlam şahittirr ama rabbim ol demiyorsa bir hayır vardır inana buna isyan etmemeliyiz ve dayanıklı olmalıyız istermisin yıpranmış dayanıksız bir bedene tutunmasını istermisin saglıklı olmak lazım herşeyden önce :grev: neyse görüşürüz daha fazla yazamıcam ben bebegimin 1 yaşını okulunu bile herşeyini hazırlamışım öglen ne yicek akşam ne hazırlıcam nasıl beslicem Â'dan Z' ye kadar herşey akılna gelecek gelmicek herşey ama işte mevlam nasip görmedikten sonra neyse aeo ii degilim ben ellerim titriyor şuan cok kötüyüm 🙁

yaseminim bizim bi sene olcaktim mayısta evleneli.biz ilk günden beri istiyoz eşimde bende bebek hastasıyız.ama daha önce kist vardı ben amilelikten şüphelenmiştim kistmiş 6 ay tedavi gördüm kistim gitti.gebeliği engellermiş 3 aydır kistte yok sonuç alamıyom.bebek için çıkmadım doktora ama artık gitmem lazım.eğer bi sorun varsa tedavi süreside uzun sürer beklemek istemiyom artık dayanamıyom bebek görmeye🙁
gevezem üzelme güzelim alahımın takdiri.canım kist genelde 30 35 yaşlrunınüstünde görülüyor diyr okumuştum ama tabii her şey allahtan
bende 2 ay önce adetim gecikti doktora çıktım kan verdi hamilelik yok dedi doktor sonra adetlerim 3 aydı düzensiz degince ultrasonla baktı sag yumurtalıkta kist var dedi bende merkeze giittim.ultrason çekildi kist falan yok.sadece prolaktin yüksek 2 daha deneyin sonra tedaviye başlarız dedi.yani ozamandan bu yana doktorlara güvenimde azaltın.resmen ticarete dönmüş her şey.kader kısmet hepsi kaç yaşındasın tatlım sennn??
ALLAHIM SEN CİTOSUMA MELODİME SHEKERİME GEVEZEME DİGERE GEWEZEME BURCEME DEFNEYE DAHA YASEMİNE YESİYE DAHA DAHA DAHA İSTEYENE VER RABBİM DÜN YASİNLE MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM İNANIN HEPİNİZE DUA ETTİM RABBİM KABUL EYLESİN

amiin canım.kalbi güzel yüzü güzel orjinimmm

orjim ve geveze hadi olcak olcak yakında🙂

defneciğim senin de az kalmış günün inş tutunmuştur meleğin göbişine🙂

yesi seni de istersen listeye ekleyebilirim.

sevde canım benim yaa allah sabır versn sana oğlun için hayata tutunmak zorundasın işte allah hayırlısını versin. arada gir bizleri unutma çok özletme kendini de. inş en yakın zamnda yine güzel haberlerini alırız.

orjim ve geveze hadi olcak olcak yakında🙂

defneciğim senin de az kalmış günün inş tutunmuştur meleğin göbişine🙂

yesi seni de istersen listeye ekleyebilirim.

sevde canım benim yaa allah sabır versn sana oğlun için hayata tutunmak zorundasın işte allah hayırlısını versin. arada gir bizleri unutma çok özletme kendini de. inş en yakın zamnda yine güzel haberlerini alırız.

ablacım ben olacak biliom inanıyom ama sabretmek lazım sabrediyom ne biliyim uff bilmiyom işte bogazıma düyümleniyor gevezede her ay benim yaptıgımı yapmaya başladı ona üzülüyom üzülerek bebeklerimiz gelmiyor ama gelcekleri bedene zarara veriyoruzz saglıklı olalımki gelecekler üzülmeyeleimki geldiklerinde saglıklı bünyeye tutunacaklar ve bırakamıcaklar

gevezem üzelme güzelim alahımın takdiri.canım kist genelde 30 35 yaşlrunınüstünde görülüyor diyr okumuştum ama tabii her şey allahtan
bende 2 ay önce adetim gecikti doktora çıktım kan verdi hamilelik yok dedi doktor sonra adetlerim 3 aydı düzensiz degince ultrasonla baktı sag yumurtalıkta kist var dedi bende merkeze giittim.ultrason çekildi kist falan yok.sadece prolaktin yüksek 2 daha deneyin sonra tedaviye başlarız dedi.yani ozamandan bu yana doktorlara güvenimde azaltın.resmen ticarete dönmüş her şey.kader kısmet hepsi kaç yaşındasın tatlım sennn??

amiin canım.kalbi güzel yüzü güzel orjinimmm
oyy sagul canım arkadaşım allah razı olsun oo senin kalbinin yüzünün güzelligi güzelligiki sen karşındakinide öle görüyon sıkma sende olacak inşallah

kızlar ben dün hastalandım başa döndüm yine yine hayal kırıklığı🙁hayırlısı böyleymiş demekki.bu ay belirtilere takılmayım umutlanmayım dedim bu ayda adetiin gçikmesi beni umutlandırdı.ilk defa adet gecikmesi yaşadım arada geri atıyodu ama hiç gecikme olmamıştı illa bi yerdn umutlancam ve her ay gibi bu ayda hayal kırıklığı yaşıycam.silemiyom çünkü kafamdan offff🙁hastalığım bitince doktora gitçem nasıl bi yol izletir bilmiyom ama artık beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyom

Canım senin o güzel canın sağolsun üzülme :kiss:bu ay olmadı öteki ay olur sıkma tatlı canını Allah hayırlısını versin

inşallahh tunam rabbim sizin bebişlerinize sağlık versin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.takmayınca tutunurmuş becerebilsem bi rabbim nasip etçek inşallahh
ah canım bende beceremiyorum o işi hamişler bize püf noktasını verselerde bizde hamiş olsak demi:hhh artık.canım ya azcık sabır..
🙂)))))))))))) iyi tutsun die dualarım işin sırrı bu yakında üfürükçü olcam hehehehe 😛

sarı hamişim iyi üfürdeeeeee bi kerede hamiş kalalım emii.bak sana inanıyoruz tatlımmm:hhh
inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁

canım elbet bizde bigün hamiş kalacagız bizde bebişimizin giysilerin biberonlarını özene bezene seçecegiz. hadi az da olsun tebessüm et bakalım.. hadiiiiiiiiiiiiii:kiss:

Geri