Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çitosum seni hiç yalnız bırakır mıyız? burda hepimizin birbirimize ihtiyacı var🙂 siz hamiş melek olunca da hamilelikten konuşacağız inş🙂

yaseminim slm tatlım tamam listede yeni tarihini eklerim, yeni umutlarla yeni ayda inş hamiş kalırsın🙂 ben de özledim seni🙂

tatu canım hayırlı olsun meleğin, 12. hamiş büyük ihtimal sensin, ekliyorum listeye, istersen kan testi yaptırıp sonuç kesin olunca da haber verirsen seviniriz.

sarı gelin çok sevindim canım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun, maşallah büyümeye başlamış🙂 Allah kendisini de görmeyi nasip etsin..

yesi Allah sana da en kısa zamanda bebek versin canım, emeklerini boşa çıkartmasın inş.
anam beni unutmuşsunuz olsun unutsanız bile kalbinizdeyim hahaha onu biliyom ya yeter bana amin rabbim tüm müslüman alemine göstermeyi nasip eylesinn

esinim fıstığım benim ben de seni her gördüğümde her güzel haber aldığımda inan kendim gibi seviniyorum🙂 bebişin büyümüş tatlım maşallah allah kalp atışlarını duymayı ve kucağına da almayı nasp etsin inş🙂 oğluşum için tşk ederim ablası harika bi oyun çıkardı dün🙂 kıskançlık konusunda haklısın şimdi her küçük çocuğu gördüğünde çok seviyor bayılıyor ama kendi kardeşini npar bilmem kolay değil tabi çok istiyorum anne diyor ama umarım bize çok zorluk yaşatmaz öptüm seni ve bebişi canım.

lalezar hadi bakalım inş meleğin gelir bu ay canım dört gözle bekliyoruz🙂

orjim tatlım benim senin bu bebeği her halinle çok istediğin belli, çalışmalara da başlamışsınız kolay gelsin🙂 bence o da annesini duyacak ve bu ay inş gelecek🙂
ewt ablacım cok hazırlandım inşallah ablam ama bu ay regl düşünmekten bebegi düşünemicem hahaha vallahi allahımın bana işareti verdigin tarihleri calışıyoz ögretmenim hahaha inşallah melegim tutunur annaesine bu arada sen nasılsın rabbim tez zamnada sana bebebginin kalp atışlarınıda gösterir inşallahhh

kızlar ben dün hastalandım başa döndüm yine yine hayal kırıklığı🙁hayırlısı böyleymiş demekki.bu ay belirtilere takılmayım umutlanmayım dedim bu ayda adetiin gçikmesi beni umutlandırdı.ilk defa adet gecikmesi yaşadım arada geri atıyodu ama hiç gecikme olmamıştı illa bi yerdn umutlancam ve her ay gibi bu ayda hayal kırıklığı yaşıycam.silemiyom çünkü kafamdan offff🙁hastalığım bitince doktora gitçem nasıl bi yol izletir bilmiyom ama artık beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyom

gevezem sakın üzülme sende bu ay hırs yap düşünme bebegi bak busefer oo sana süpriz yapıp gelecekkk inanıyorummm üzülme tamm mı melegin yaşıyoruz nefes alııyoruz bir sebepleri vardırrr

ALLAHIM SEN CİTOSUMA MELODİME SHEKERİME GEVEZEME DİGERE GEWEZEME BURCEME DEFNEYE DAHA YASEMİNE YESİYE DAHA DAHA DAHA İSTEYENE VER RABBİM DÜN YASİNLE MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM İNANIN HEPİNİZE DUA ETTİM RABBİM KABUL EYLESİN

KISS SARI HAMİŞİMİZ BİZİM. biz yok muyuz. bizide unutma bakalım darılırız haaa :küstüm:

merak etme yasminim hepiniz aklımdasınız ayırt etmeden dua ediyorum 🙂))) inşallah hamiş olun tez zamanda tütütütütütüt(aminnn)

kıssss azıcık yavaş tükür tükürüğe boğdun beni yupis
amin canım amiinn.benimde dualrım sizlerin sag salim bebişlerinizi elnize almanız.

mavişimmm canımm hamişlik belirtileri yavaş yavaş artıyor desene🙂 meleğinin orda olduğunu bilmek çok güzel değil mi? oğlun da sevinmiş bak gözün aydın. ay ne güzel iki evladına da kavuşman aralıkta birbirine çok yakın🙂 yılbaşında tam bayram yaparsınız artık🙂)

sheker-shey evett ben de hamişimm🙂 doğru tahmn ettin canım. Allah hepinize yaşatsın🙂 seni de merak etmiştim doğrusu ama mekan değişikliği iyi gelmiştir, belki bebeğine de hazırlık olmuştur öpüyorum seni..

beklenen bebiş nerdesin canımm özlettin kendini, seni çok merak ediyorum hiç girmiyosun artık, unutma bizleri inş güzel haberlerle dönersin..

canımm yaa aklım sendeydi aslında her günü geleni merak ediyorum, hayırlısı tatlım bedenin bebeğe hazırlıyor kendisini, inş önümüzdeki ay gelir bebeğin. doktor takibinde başla istersen bak ben doktora karar verdm geldi meleğim çok şükür üzülme nolur herşeyin bi zamanı var.

öbür geweze canım sen nptın? inş gelmiştir meleğin merakta bırakma bizi..
inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁

orjiii fıstık unuturmuyum seni hiç? dünden beri hepsini okudum tek tek işaretledim ama çoklu msj işi olmadı yaa nedense anlamadım ondan tekrar geri dönüp okuyorum🙁

hah şöyle dinle öğretmenini bak verdiğim tarihlerde çalışın işe yarayacak🙂 bu arada bebeğim için tşk ederim ablası aminnn..

aminn canımcım yaaa.bende okurken çok hüzünlendim..kollarımda bebeğimi hayal ettim inşallahhh Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı bi evlad nasip eder..hep duam...tek dileğim bu...🙁
amin canım emin ol rabbim duyuyor sesimizi ve sesimize karşılık sabır veriyor melegimizede verecek rabbimiz zaten bizlere sabrımızı veriyor yani duamızın karşılıgını veriyorki bekleye bilioruz bebeişlerimizide verecek bak göreceksin bugünler, gülerek hatırlıcaz ayy bizler böle yapıyorduk keşke böle yapmasaydık dicez inşallah duam dualarımız sizlerle

hhahahahahaha ben birinciyimmm 😀 bugün ben birinci oldumm herkeşlere😀 GÜNAYDINNNNNN HANIMLARRRR. öncelikle herkese hayırlı pazarlar hayırlı hamişli günler diliyorum.
mavişimm bana iltifat etmişsin ne güzel şeyler yazıyosun diye çok teşekkür edrimmm 😀 vee sen bir gün gelmesende ben yokluğunu anlıyorum düşün işte şekerimm😀
şeker kısım gelmişin gitmişin özletme kendini vallahi ben merak ettiydim senii inş iisindir canım öpüldünn😀
tunacımmmm seni her hamiş gördüğümde çok seviniyorum ne biliyim ya ama bişey dicem bak oğluşun yeni gelen meleği ne kadar istiyorum desede 😀 sen bakma ona çock psikolojisi gelmeye başlayınca feci kıskanıcakk haberinn olsunn 😀 ilkti sonuçta sevgi bölünüyo artık bunlara dikkat etmek lazım sen bu konu üzerine yoğunlaş en iisi😀kolay gelsin şimdiden
kıs benim Çatlağımmm 😀 yerim seni çıtır ham ham diye😀 ablacığınıda merak edermiş canımsın dün çok soğuktu zaten bi tören vardı hop bitti bizim işimiz biz cuma kutlamıştık ama inanan ayakta beklemekten yoruldum ve soğuktan dondum iliklerime kadar öğretmen arkadaşım acıdıda bana sen içerde bekle ben burda çocukların ynaında dururum dedi ama tören zaten bitmişti sorun olmadı oyzdenn 😀 şimdide sıcak su torbalarıylayım karın ağrısı yaptı soğuk yaa kasıklarımda ağrıdı kolay değill vallahii ama atlattm şüküürr
yaseminimmm unuturmuyum hiç seniiii aşk olsun vallahi sende aklımdaydında nasıl oldu çıktı anlamadım gitti 😀 seviyorum seni hamiş haberlerinide bekliyorummm
sevdecim üzme kendini bak görüceksin diğer meleğin seni yalnız bırakmadan gelicek yanına allahım sabır versin bencede biraz dinlenmelisin kendini topla hayaıtm iinnşş ii olursun aramızda senide görmek istiyoruzz
veeeee tümmm meleğimin teyzoşlarııı ben yarın meleğimi görmeye gidiyorummm çokk özledim yavruşumuu 2 aylık olduk yani 8 hafta😀 çok heycanlıyım hem büyüdü meleğim hemde kalp atışlarını ilk duyucam vallahi duanızı bekliyorummm sizde çokk seviyorum pazar pazar bende gezicem boluda tersine dünya diye tiyatro oyunu çıkarmış uni. öğrencileri oraya davetliyim eşimle gezicez biraz bugün hoşçakalın kıslarrr öpüldünzz
oy oy oy kıyammm ben hamişime oyy oyyy sıkı sıkı giyinseydim ablam benim inşallah hasta olmazsınız ben sizi yesem olmazmı siz beni yemeyin hem yersen hahaha abla şişersin bebeişine yer kalmaz göbüşünde ben sizi yiyim vallahi ettim merak aklımdaydın ablam ee boşuna demiyom ailem gibi oldunuzzzz kendine cok dikkat et ablacım benimmm

orji tatlım geliyo 13.bebiş demişsin kız 12. kimdi benmi kaçırdım en son 11. vardı🙂
12 hamişimiz tatu oldu yaaa defnecimmm hadi sıralar bizde :deli: gelecek inşallahhh

tünaydın melegim. nasılsın bakalım.aminn canım rabbim hiç birimizin dualarını geri çevirmesin. inşallh bu sende hamiş olursun. yakışır hani benim defneme. tabii güzele herşey yakışır....
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
günaydın melek ayy benide cagırmışsın tşkler canım ben şaka yaptım ama senin adına cok sevindim böle yap böle şeylerle oyala kendini tamm mı bitanem

inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁

ay canım ya kıyamam üzülme neolursu birgün pedlere arkanı dönüp emzik biberon zıbında alıcaz tatlım üzlme neolur

Geri