Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım gevezem yaa kıyamam sana🙁 inş meleğin gelnce daha çok emzik biboron alırsın, o zamn npyoruz takmıyoruz kafamıza düzenli çalışıyoruz ve inş bebeğimize kavuşuyoruz.

hoşbuldum canım beni,m dünden beri olan yazıları okuodum ancak bitti 🙂)) nasıl gidio çalışmalar kuzucummm bakiim

ii gidiyor verdiginiz tarihlere uymaya çalışıyoz bugün akşamda calışacaz 2 mola verecezzz sancım ve gazım var yumurtalarım catlıyor galibaaa hadi hayırlısı bakalım pek kafama takmıyom aslında bu ayyyy vallahi haklısınız böle hiçkimse kimsenin hızına yetişemiyor hahaha hamişlerimiz böle yoruluyorlar koşmuş gibi oluyorlar hahaha kıyamm ben onlara yaaaa

ii gidiyor verdiginiz tarihlere uymaya çalışıyoz bugün akşamda calışacaz 2 mola verecezzz sancım ve gazım var yumurtalarım catlıyor galibaaa hadi hayırlısı bakalım pek kafama takmıyom aslında bu ayyyy vallahi haklısınız böle hiçkimse kimsenin hızına yetişemiyor hahaha hamişlerimiz böle yoruluyorlar koşmuş gibi oluyorlar hahaha kıyamm ben onlara yaaaa

2 gün ara yok sana 1 gün ara ver şekerim 🙂))) şaka bi yana en iyisi takmayınca daha iyi oluo hemencecik beklemediğin an geliverio bebiş inanki, çoğu kişi bunu yaşamış relax ol canımcımmm

orjiii fıstık unuturmuyum seni hiç? dünden beri hepsini okudum tek tek işaretledim ama çoklu msj işi olmadı yaa nedense anlamadım ondan tekrar geri dönüp okuyorum🙁

hah şöyle dinle öğretmenini bak verdiğim tarihlerde çalışın işe yarayacak🙂 bu arada bebeğim için tşk ederim ablası aminnn..

ablacım sen ısrarla butona bas dün bende öle yaşadım ısrarala basss cıkıyorr tanmmı dene bii ben 10 defa böle bastım olmadı tekrara bastım farklı oldu ama yaptım sonunda dene olacak yorma hamiş hamiş kendini ögretmenim 😀 vallahi calışıyoz kazma kürek inaşşata başladık bakalım temel saglam olacakmııı bugün akşamda son 2 ara veriyoz paydosa cekilecez hahaha

sağol defnecim zaten bi gelsinn pedlerin önünde biberon elimde bekliycem🙂inşallah senin bebişin tutunmuştur canım benim rabbim bu ay senin yüzünü güldürsünn aminn

canım gevezem yaa kıyamam sana🙁 inş meleğin gelnce daha çok emzik biboron alırsın, o zamn npyoruz takmıyoruz kafamıza düzenli çalışıyoruz ve inş bebeğimize kavuşuyoruz.

inşallahh tunam rabbim sizin bebişlerinize sağlık versin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.takmayınca tutunurmuş becerebilsem bi rabbim nasip etçek inşallahh

Geri