Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anam beni unutmuşsunuz olsun unutsanız bile kalbinizdeyim
onu biliyom ya yeter bana amin rabbim tüm müslüman alemine göstermeyi nasip eylesinn

ewt ablacım cok hazırlandım inşallah ablam ama bu ay regl düşünmekten bebegi düşünemicem
vallahi allahımın bana işareti verdigin tarihleri calışıyoz ögretmenim
inşallah melegim tutunur annaesine bu arada sen nasılsın rabbim tez zamnada sana bebebginin kalp atışlarınıda gösterir inşallahhh

gevezem sakın üzülme sende bu ay hırs yap düşünme bebegi bak busefer oo sana süpriz yapıp gelecekkk inanıyorummm üzülme tamm mı melegin yaşıyoruz nefes alııyoruz bir sebepleri vardırrr

ALLAHIM SEN CİTOSUMA MELODİME SHEKERİME GEVEZEME DİGERE GEWEZEME BURCEME DEFNEYE DAHA YASEMİNE YESİYE DAHA DAHA DAHA İSTEYENE VER RABBİM DÜN YASİNLE MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM İNANIN HEPİNİZE DUA ETTİM RABBİM KABUL EYLESİN

kıssss azıcık yavaş tükür tükürüğe boğdun beni

amin canım amiinn.benimde dualrım sizlerin sag salim bebişlerinizi elnize almanız.

mavişimmm canımm hamişlik belirtileri yavaş yavaş artıyor desene🙂 meleğinin orda olduğunu bilmek çok güzel değil mi? oğlun da sevinmiş bak gözün aydın. ay ne güzel iki evladına da kavuşman aralıkta birbirine çok yakın🙂 yılbaşında tam bayram yaparsınız artık🙂)

sheker-shey evett ben de hamişimm🙂 doğru tahmn ettin canım. Allah hepinize yaşatsın🙂 seni de merak etmiştim doğrusu ama mekan değişikliği iyi gelmiştir, belki bebeğine de hazırlık olmuştur öpüyorum seni..

beklenen bebiş nerdesin canımm özlettin kendini, seni çok merak ediyorum hiç girmiyosun artık, unutma bizleri inş güzel haberlerle dönersin..

inşallah canım hastalığım bitsin tunam gitçem doktora aslında ben kendimi hazırlamıştım üzülmüycektim.geldiğinde kısmet değilmiş dedim.dün ped alırken kafmı çevirdiğimde biberonları emzikleri gördüm içim acıdı.bu kadar umudun üstüne elimde ped vardı ne emzik ne biberon🙁

orjiii fıstık unuturmuyum seni hiç? dünden beri hepsini okudum tek tek işaretledim ama çoklu msj işi olmadı yaa nedense anlamadım ondan tekrar geri dönüp okuyorum🙁

hah şöyle dinle öğretmenini bak verdiğim tarihlerde çalışın işe yarayacak🙂 bu arada bebeğim için tşk ederim ablası aminnn..

aminn canımcım yaaa.bende okurken çok hüzünlendim..kollarımda bebeğimi hayal ettim inşallahhh Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı bi evlad nasip eder..hep duam...tek dileğim bu...🙁
amin canım emin ol rabbim duyuyor sesimizi ve sesimize karşılık sabır veriyor melegimizede verecek rabbimiz zaten bizlere sabrımızı veriyor yani duamızın karşılıgını veriyorki bekleye bilioruz bebeişlerimizide verecek bak göreceksin bugünler, gülerek hatırlıcaz ayy bizler böle yapıyorduk keşke böle yapmasaydık dicez inşallah duam dualarımız sizlerle

oy oy oy kıyammm ben hamişime oyy oyyy sıkı sıkı giyinseydim ablam benim inşallah hasta olmazsınız ben sizi yesem olmazmı siz beni yemeyin hem yersen
abla şişersin bebeişine yer kalmaz göbüşünde ben sizi yiyim vallahi ettim merak aklımdaydın ablam ee boşuna demiyom ailem gibi oldunuzzzz kendine cok dikkat et ablacım benimmm

orji tatlım geliyo 13.bebiş demişsin kız 12. kimdi benmi kaçırdım en son 11. vardı🙂
12 hamişimiz tatu oldu yaaa defnecimmm hadi sıralar bizde
gelecek inşallahhh

günaydın melek ayy benide cagırmışsın tşkler canım ben şaka yaptım ama senin adına cok sevindim böle yap böle şeylerle oyala kendini tamm mı bitanem

ay canım ya kıyamam üzülme neolursu birgün pedlere arkanı dönüp emzik biberon zıbında alıcaz tatlım üzlme neolur