anam beni unutmuşsunuz olsun unutsanız bile kalbinizdeyimçitosum seni hiç yalnız bırakır mıyız? burda hepimizin birbirimize ihtiyacı var🙂 siz hamiş melek olunca da hamilelikten konuşacağız inş🙂
yaseminim slm tatlım tamam listede yeni tarihini eklerim, yeni umutlarla yeni ayda inş hamiş kalırsın🙂 ben de özledim seni🙂
tatu canım hayırlı olsun meleğin, 12. hamiş büyük ihtimal sensin, ekliyorum listeye, istersen kan testi yaptırıp sonuç kesin olunca da haber verirsen seviniriz.
sarı gelin çok sevindim canım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun, maşallah büyümeye başlamış🙂 Allah kendisini de görmeyi nasip etsin..
yesi Allah sana da en kısa zamanda bebek versin canım, emeklerini boşa çıkartmasın inş.
ewt ablacım cok hazırlandım inşallah ablam ama bu ay regl düşünmekten bebegi düşünemicemesinim fıstığım benim ben de seni her gördüğümde her güzel haber aldığımda inan kendim gibi seviniyorum🙂 bebişin büyümüş tatlım maşallah allah kalp atışlarını duymayı ve kucağına da almayı nasp etsin inş🙂 oğluşum için tşk ederim ablası harika bi oyun çıkardı dün🙂 kıskançlık konusunda haklısın şimdi her küçük çocuğu gördüğünde çok seviyor bayılıyor ama kendi kardeşini npar bilmem kolay değil tabi çok istiyorum anne diyor ama umarım bize çok zorluk yaşatmaz öptüm seni ve bebişi canım.
lalezar hadi bakalım inş meleğin gelir bu ay canım dört gözle bekliyoruz🙂
orjim tatlım benim senin bu bebeği her halinle çok istediğin belli, çalışmalara da başlamışsınız kolay gelsin🙂 bence o da annesini duyacak ve bu ay inş gelecek🙂
kızlar ben dün hastalandım başa döndüm yine yine hayal kırıklığı🙁hayırlısı böyleymiş demekki.bu ay belirtilere takılmayım umutlanmayım dedim bu ayda adetiin gçikmesi beni umutlandırdı.ilk defa adet gecikmesi yaşadım arada geri atıyodu ama hiç gecikme olmamıştı illa bi yerdn umutlancam ve her ay gibi bu ayda hayal kırıklığı yaşıycam.silemiyom çünkü kafamdan offff🙁hastalığım bitince doktora gitçem nasıl bi yol izletir bilmiyom ama artık beklemek hayal kırıklığı yaşamak istemiyom
gevezem sakın üzülme sende bu ay hırs yap düşünme bebegi bak busefer oo sana süpriz yapıp gelecekkk inanıyorummm üzülme tamm mı melegin yaşıyoruz nefes alııyoruz bir sebepleri vardırrr
ALLAHIM SEN CİTOSUMA MELODİME SHEKERİME GEVEZEME DİGERE GEWEZEME BURCEME DEFNEYE DAHA YASEMİNE YESİYE DAHA DAHA DAHA İSTEYENE VER RABBİM DÜN YASİNLE MERYEM SÜRESİNİ OKUDUM İNANIN HEPİNİZE DUA ETTİM RABBİM KABUL EYLESİN