mavişimbebekistiyor canım deden için başın sağolsun..Allah anneanneni sizlerden ayırmasın. anneannem benim bitanemdir çok severim Allah acısını göstermesin. bu arada oğluşuna Allah kavuştursun. hepimiz için dilediğin güzel dileklerine tekrar tşkler🙂
sheker_shey tatlım o dediğin belirtilerin hepsi bende var çok ilginç ya, burun tıkanıklığı 2 gündür yaşıyorum geçmek üzere, diş eti kanaması, sanki adet olucam ağrısı, arada bel-bacak ağrısı.. inş hayırlara çıkar.. anneannem için tşk ederim tatlım evet yarın günü var maşallah 80 yaşında ama genç gösterir Allah başımızdan eksik etmesin.
senlinciğim çookk geçmiş olsun.. tatlım bir doktoruna sor ama antibiyotik alma dedim ben, inş çabuk atlatısın.. hıı bu arada listede sen sormuştun sanırım, senin yanına hamiş adayı yazmadım zaten hamişsin🙂 onu günü gelenlere jest olsun diye ekliyorum.. sizin için hamişlerimiz diye başlık var zaten nisan hamişlerimizdensin.
çitosumm benimm ay çok sevindim yaa🙂) desene ışık göründü allah en kısa zamanda versin bebeğini inş. baksana umut var her zaman vardır yeter ki kaybetmeyelim.. bu arada benim de gönlüm kızdan yana ama önce hayırlısı ve sağlıklısı tabi. canım seninle aynı yaştaymışız🙂)
melodim eşinle aranda buzlar erimiş hadi bu günleri iyi değerlendirin de hamiş melek ol inş🙂
esinim benim güzelim yaa ne güzel duygular bunlar değil mi? sen o doğunca gör bir de yüzüne bakmaya doyamayacaksın, tekrar içine sokasın gelecek allah nasip etsin inş. karnında da büyüdükçe güzel günler seni bekliyor ama biraz da zorlu. ben tam 20 kilo almıştım da🙂)
biberon aramıza hoşgeldin, istersen listeye ekleyebilirim beklenen adet tarihini yazman yeterli Allah gönlüne göre versin..
veee ayşegülüm eşin için bir umut oluşmuş inan çok ama çok mutlu oldum🙂) Allah bebeğinizi ikinize bağışlasın acil şifalar dilerim canım..