Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Her şeyin hayırlısı olsun canım inşallah duam seninle Allah seninle olsun tüm bebek isteyenler de duamda şimdi regli yaklaşanlara özel dua 🙂) Hepinize hayırlı geceler çok öpüyorum sizleri

Her şeyin hayırlısı olsun canım inşallah duam seninle Allah seninle olsun tüm bebek isteyenler de duamda şimdi regli yaklaşanlara özel dua 🙂) Hepinize hayırlı geceler çok öpüyorum sizleri
amin canım Allah razı olsun, umarım hepimiz biran önce bebeklerimize kavuşuruz da şurdan bağıra bağıra duyururuz🙂 iyigeceler tatlım ben de öptüümm..

tsk ederım ıyım tatlım sen nasılsın iyi çalısmalar bu arada 😀 BIZDE BASLARIZ HAFTAYA ARTIK AMA YORULDUM YANI YAPA YAPA TADI KALMADI BU İŞİN 🙂

tsk ederım ıyım tatlım sen nasılsın iyi çalısmalar bu arada 😀 BIZDE BASLARIZ HAFTAYA ARTIK AMA YORULDUM YANI YAPA YAPA TADI KALMADI BU İŞİN 🙂
canım nasıl olayım son çalışmalar artık, değil mi yaa yapa yapa öldük🙂 bugün sordum devam mı diye ben sanıyom ki tamam dicek yok devam demez mi? şaştım valla🙂) neyse yeter ki gelsin bebişler..
tuna doktor sana bu ay için bi ilaç falan vermişmiydi?
yok güzelim ilaç falan yok, sadece yumurtamın çatladığını söyledi folik asit verdi bakalım hayırlısı..