Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hadi abla inşaaatın temellerini saglam atında saglamlaştırın hadi ablacım bolll şans cok ama cok sevindim senin adına işallah bebegin göbüşüne tutunurda bırakmaz annesini

inş hamileyimdir.içimden öyle gelior.bir iki gün gecsın kan testi yapacam.haber veririm.senin hamilelik nasıl.bebişini gördünmü.kaç haftalık şimdi.ne zaman görülür ultrasyonda.saglıklı hamilelklerrr diliyorum sana

merhaba canlar pek giremiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum bu gün sheker shey haberini gördüm canım Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda meleğin gelir ve sımsıkı annesine tutunur,

Güzel Allahım büyüktür içiniz sıkılınca , kendinizi bir karanlıkta sıkışmış hissederseniz EY FETTAH sabahı yakın kıl de! gönlünüz bir sebepten daralırsa EY VASI göğsümü genişlet de! ne zaman kötü şeyler aklına gelirse kalbin kırılırsa EY LATİF unuttur de! Rahman ve Rahim olan ALLAH herzaman yanımızda...

Arkadaşlar inşallah gönüllerimiz en kısa zamanda ferahlar ve yuvalarımız şenlenir AMİN!
ÇİTOSUM ve LALEZARIM sizlerle sohbeti de çok özledim, ALLAHA EMANET OLUN!

Bu arada arkadaşlar beni listeden silin bu gün itibariyle kırmızılar geldi maalesef inşallah bidahaki ay gelmezler 2 sene oldu bu ayla yavaş yavaş sabrım tükeniyor Rabbim dayanma gücü versin zorlanıyorum artık 🙁

h.g canım arkadaşım sen zaman zaman gelemesende aramızdasın kalbimizdesin bunu unutma umudunu sakın ama sakın yitirme o annesine tutunacagı günü sabırsızlıkla beklior bebeginin umutsuz bir anneye tutunmasını istemezsin degilmi pozitif düşünki bebegin cok cabuk gelsin benim eltimin de 2 sene olmadı ama şimdi 2 cocugu var sakın birdaha umudumu yitiryom die sözler duymıyım bizlerde beklioz hepimiz umudumuzu yitirsek ne olur rabbim hepimize verecek yeterki sabır ben hepinize dua ediyom rabbim sizlerle ve beizlerle olsun mevlam kimsenin duasını geri cevirmez ama onu sabırla sınar sabır olki rabbimde sabrının ödülü bebeşini versin oo güzel göbüşüne

RABBİM GÜZEL ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN VE HERŞEY SENİN BİR OL DEMENE BAKAR BEN BİZLER ACİZ KULLARININIZ SEN BİZİM DUAMIZI GERİ CEVİRME SEN DUALARIMIZI KABUL VE BİZLERE PEYGAMBERİMİZİN SABRINI VER ALLAHIM...... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sılam bitanem bnm saol ii dileklerin için.RABBİM bana dilediğin gibi sana da sağlıklı hayırlı evlatlar versn inşallah.Umudnu kaybetme cnm RABBİM büyük inşallah.Çok öpüyorum seni tatlm özletme kendni bu kadar.Seni seviyoruz unutma.Duamdasn cnm

Canım valla özlettin kendini nerelerdesin sen bende sohbetini özledim canım umarım rab en kısa zamanda hepimize annelik duygusunu yaşatsın canım çok öpüyorum

selincimm umarım canım hamişsindir Allah hayırlısını ve bize müjde vermeyi nasip etsin🙂

Bu arada kızlar TUNA kan testi yapacaktı daha haber yok :/ umarım her şey yolundadır

Ayrıca Beklenenbebişi çok merak ediyorum ???? Hepinizi çok seviyorumm ve kocaman öpüyorumm