aminn allah razı olsun, inşallah alllahım sevindirsin hepimizi.evet inanamıyorum belirtim de yok çünkü sadece göğüs hassasiyeti ve aşırı bi bel ağrısı sanki adet olcam gibi özellikle ayakta durduğumda.hatta ya değilse diye kimseye diyemedim🙂galiba ultrasonda görmeden inanamıyacağım. Benim kafama bişi takılıyor vajinal ultrasonun zararı oluyor mu acabacanım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Tebrik ederim. İnsan bu kadar çok isteyip, sabırla bekledikten sonra gerçekleşince inanamıyor dimi🙂 tadını çıkar bir güzel, bak mınık yavrun gelmiş. olumlu şeyler düşün . Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sana, bana ve tüm hamilelere. İsteyenleri de tez vakitte sevindirsin.
aminn allah razı olsun, inşallah alllahım sevindirsin hepimizi.evet inanamıyorum belirtim de yok çünkü sadece göğüs hassasiyeti ve aşırı bi bel ağrısı sanki adet olcam gibi özellikle ayakta durduğumda.hatta ya değilse diye kimseye diyemedim🙂galiba ultrasonda görmeden inanamıyacağım. Benim kafama bişi takılıyor vajinal ultrasonun zararı oluyor mu acaba
ayyy ne güzel yazmışsın canım saol içimi rahatlattın.🙂yok canım hiçbir zararı olmuyor. Benım ilk 3 ay vajinal ultrasonla baktı doktorum. Vajınal ultrasonla problem olup olmadıgını daha net gorebıldıklerı için bazı doktorlar öyle yapıyor. sen gönlünü ferah tut. Rabbim kısmet ettiyse bişeycikler olmaz, minik olduklarına bakma çok kuvvetli meleklerimiz🙂
canımmm baya zor anlar yaşamışsın doğumun kolayı olmuyor zaten ama meleğine kavuşmak çok başka bir duygu🙂 allah her isteyene yaşatsın. kızınla sağlıklı mutlu uzun bir ömür sizin olsun🙂size doğum maceramı anlatayım kızlar
15.05.2012 beklenen doğum tarihiydi ama drum bir kaç gün daha bekleyebileceğimizi ve suyunun yeterli olduğunu söyleyip 3 gün sonra kontrole çağırdı bizimde içimiz rahat etmedi ve kontrolden 1 gün önce bir dr a daha gittik o da bize isterse bir hafta daha bekler dedi ve bizimle dalga geçti neden geldiniz içiniz rahat mı etmedi dedi bizde bir size danışalım diye geldk dedik yani işimizi garantiye almak istedk zaten ertesi gün dr randevumuz vardı dr yaptığı muaynede 1 cm açıklık var suni sancı verelim doğum gerçekleşsin dedi bende tabi korkumdan ben eve gideyim sancı olnca gelirim dedim ama riske atamam günün geçmiş dedi ve hastaneye yatırdı suni sancıyı saat 12 dn akşam 5 e kadar verdi ama ben çok rahatım gülüp oynuyorm meğer sancıyı az veriyorlarmış se...nin yüzün gülüyor sancın yok herhalde dedi bende yooo iyiyim dedim akşam 5 den sonra ilacı çıkardılar yemek yiyebileceğimi söylediler o gece yatıp uyudum ama doğumhane odama yakın olduğundan tüm sesleri duyup korkuyordum sabah hemşire 7 de sancıyı verdi ama bu defa daha hızlıydı saat 11 de drum geldi muayne etti ve açıklık 5 cm dedi ben kahvaltı yapıp geleyim dedi 19 mayıs olduğu için hastanede doğum yapıcak sadece ben ve biri daha var neyse dr gtti benm kanamam oldu ve sancılar şiddetlendi nst ye bağladılar derin nefes al bebek her sancıda oksijensiz kalıyor dediler almaya çalşıyorm ama sancıdan alamıyordm ki anneme yalvarırım anne yardım et diyorm ama kadın ne yapsın o da üzlüyor son dklar yeter artık istemiyorm beni sezeryana alın dedim ama hayır olmaz şuan bebek hazır birazdan gelicek diyolar neyse saat 13:50 de beni doğum haneye aldılar dr a haber verdiler ben yattım ama ayaklarım titriyor dr 14:10 da geldi muayne etti hadi başlıyoruz dedi bir cubukla suyumu patlattı ve nasıl ıkınmam gerektiğini söyledi 1 -2-3 deneme olmadı bebek oksijensiz kalıyor vacum yapıcam dedi ne yaparsan yap dedim 🙂 ve vacum ile ilk ıkınmada çıkdı ama yırtık oluştu makata doğru ve 4 dikiş atıldı bak gördünmü doğuranadn ve yırtıldı dedi önemli değil bebeğim nasıl dedim iyi dedi ama kızımda çok kısacık bir ağlama sesi geldi bana göstermeden hemen yoğun bakıma götürdüler oksijensiz kaldığı için neden ağlamıyor dedim dr kurba gibi sesi duymadınmı dedi şimdi ağlatırlar merak etme dedi ve odadan çıkar çıkmaz bağırmaya başladı kızım dikişler atıldı kalktım kızım yan odadaydı görmeden gitmem dedim hemşire getirim gösterdi meleğim gözlerini açmış bana bakıyordu o anı dünyalara değişmem rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş bizim hikayemiz böyle darısıisteyen herkezin başına inş
aa yağmurum süper bir haber bu hamişsin tabi 🙂))) tebrik ederim allah tamamına erdrsn canım ekliyorum listeye inş haftasını öğrenince söylersin🙂melekler merhaba, ne zamandır fırsat bulup giremiyordum. en son 30 nisanda adet olmuştum. bu sabah idrar testi yaptım her zaman ki umutsuzlukla ama şok oldum ikinci çizgi silik çıktı. ne hissedeceğimi bilemedim. KAn testi yaptırdım değerler 326 ml gösteriyor. Hamileyim ama çok tuhaf hissediyorum inanamıyorum. doktor bi hafta sonra vajşnal ultrasonla bakalım dedi. İnanın ki eşim dışında kimseyle paylaşamadım çünkü inanamıyorum🙂 gerçekten hamilemiyim🙂 ya değilse diye kimseye de diyemiyorum🙂yüce mevlam bu duyguyu isteyen herkese tatırsın. allaha emanet olun.
canım insan gerçekten inanamıyor bende de belirti yoktu hiç kalp atışlarını duyunca ve karnım şişmeye başlayınca anladım🙂 aman kendine dikkat et vajinal ult ben olmadım ama zararı olacağını sanmam tekrar gözünaydınn🙂aminn allah razı olsun, inşallah alllahım sevindirsin hepimizi.evet inanamıyorum belirtim de yok çünkü sadece göğüs hassasiyeti ve aşırı bi bel ağrısı sanki adet olcam gibi özellikle ayakta durduğumda.hatta ya değilse diye kimseye diyemedim🙂galiba ultrasonda görmeden inanamıyacağım. Benim kafama bişi takılıyor vajinal ultrasonun zararı oluyor mu acaba
aramıza hg fatoş seni de istersen listemize eklerim beklenen adetini söylemen yeterli. allah gönlüne göre versn.Gözün aydın yağmur Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşaallah çok dua et bize 🙂 kendine çok dikkat et ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma Allaha emanet ol....
canımmm baya zor anlar yaşamışsın doğumun kolayı olmuyor zaten ama meleğine kavuşmak çok başka bir duygu🙂 allah her isteyene yaşatsın. kızınla sağlıklı mutlu uzun bir ömür sizin olsun🙂
aa yağmurum süper bir haber bu hamişsin tabi 🙂))) tebrik ederim allah tamamına erdrsn canım ekliyorum listeye inş haftasını öğrenince söylersin🙂
canım insan gerçekten inanamıyor bende de belirti yoktu hiç kalp atışlarını duyunca ve karnım şişmeye başlayınca anladım🙂 aman kendine dikkat et vajinal ult ben olmadım ama zararı olacağını sanmam tekrar gözünaydınn🙂
aramıza hg fatoş seni de istersen listemize eklerim beklenen adetini söylemen yeterli. allah gönlüne göre versn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?