kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tez zamnda en hayırlı şekilde gönlünüzden geçenleri versin inş. bende doğum yapalı 8 gün oldu kızlar şirinmi şirin bi kzımız oldu ela gözlü gamzeli yanaklı rabbim tüm çocuk isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizim evlatlarımızıda hayırlı sağlıklı etsin dua ile kalın.
maaşallah süphanallah ne güzel büyütmüşsün şekerim sağlığıyla büyüsün yaramazlıkta çocukluğun şanındadır yaa demi ama 😀slm meleklerm nasılsınz?giremiyorm görüşemiyorz ama aklm burda🙂eve geldim geleli bütün iş bende inanın sabah bi kalkıyorum 7 gibi geceye kadar dinlenmek şöyle dursun oturamıyorum bile.Bnm oğlum saolsun çok hareketli ve sürekli yanında istiyor benii..Bi Ankaraya gidip geldk babaanneye düzen gitti tabi.Ev işi yemek şu bu derken zaman su gibi valla.Neyse hastalık olmasın da varsn böle olsun..Ama çocuk bakımı gerçekten zor.Eşimle başbaşa kalamıyoruz artık 🙂🙂oturup bi film vs izlemek hayal oldu ha pardon bi dün izledik 1 saat🙂ALLAHIM evladımzn eksikliğini göstermesn olmayanlara versn inşallah..Çorbalar ek tarifler falan paylaşalm burda ben de tarif alaym oğluma.Gamze abla sen tecrübelisin sen paylaş güzel kızıma neler yapıyor anneciği?Ya bide bnm 2 kilom kaldı fazla,zayıflama önerin varsa paylaş ben kurtulmak istiyorum bu 2 kilodan da .Aslında gebelik öncesi kiloma 6 kilo var da ben 49 a düşmek istmiyorum 53 yeter🙂🙂bu arada doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ALLAHIM analı babalı büyütsün kurabiyem ne yaptı acaba merak ettim.En son zaman geçmiyo diyordu bana bnm doğumuma az kalmştı acaba bende böyle gün sayıcakmıyım demişti şimdi muhtemelen kuzusu kucağındadır🙂Bnm oğlum da 4.ay'ı nı bitirdi hamd olsun.Pazartesi aşımız var 🙁herkesi öpyüroum sizi çok özledim yaaaaa vallahi🙂defnemmmmm canım sıra sende hadi bakalm ALLAHIM bekletmesn kuzum seni. şimdilkhoşçakalın ALLAHA emanet olun.
oyyy büyüdü de aşılar mı oluyor boyu mu uzuyor maaşallah Göktürkümüze maaşallahhhhhvay vay vay kimleri görüyorum, bende bizi unuttu diyordum tam 😀
şekerim iyi olmanıza çok sevindim, ama özlettin valla ...
bizimde dün aşılarımız vardı, kuzucuğumun canı yandı yine ama dayanıklı yinede fazla ağlamadı, kucağıma alır almaz sustu, ama içim gitti tuttum bucuklarını falan ama gözlerimi kapadım bakamadım 🙁 paşam 6 kg olmuş, boyumuzda 61 cm git gide büyüyor artık giysilerimiz küçük geliyor, yeni giysiler almıştım onları giyiyoruz, erkek oldu benim oğlum 😀 yeni fotolarını çektim, pc atınca koyucam...,
ooo aman da aman kimler gelmiş kuzum özletme kendini gel arada. maşallah oğluş büyümüş allah sağlık versin anne olmak güzel olduğu gibi zor tatlım anlıyorum seni ama allah bunu her isteyene yaşatsın. biz de iyiyiz 6. ayımızın içindeyiz abla olduk artık çok hareketlendik dişimiz de çıkacak ona biraz huzursusuz. canım biz 5. ayda ek gıdaya yavaştan başladık muhallebi yoğurt meyve suyu ve püresi veriyorum dün de çorbalara geçtik. 7. ayda kahvaltıya 8. ayda da yumurtaya geçicez. sen istediğini sor yardımcı olurum. oh hadi kilolar da verilmiş sırrı emzirmek canım benim de 3 kilo fazlam kaldı 16 kilom gitti🙂 sen de verirsin 2 kilocuğu zaten hoşsun🙂 valla doğum yapan arkadaşlardan haber aldıkça listeye ekliyorum kuarabiye hakkında bilgim yok. inş herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. size de şimdiden aşı için geçmş olsun canım ben de öpüyorum kocaman AEO.slm meleklerm nasılsınz?giremiyorm görüşemiyorz ama aklm burda🙂eve geldim geleli bütün iş bende inanın sabah bi kalkıyorum 7 gibi geceye kadar dinlenmek şöyle dursun oturamıyorum bile.Bnm oğlum saolsun çok hareketli ve sürekli yanında istiyor benii..Bi Ankaraya gidip geldk babaanneye düzen gitti tabi.Ev işi yemek şu bu derken zaman su gibi valla.Neyse hastalık olmasın da varsn böle olsun..Ama çocuk bakımı gerçekten zor.Eşimle başbaşa kalamıyoruz artık 🙂🙂oturup bi film vs izlemek hayal oldu ha pardon bi dün izledik 1 saat🙂ALLAHIM evladımzn eksikliğini göstermesn olmayanlara versn inşallah..Çorbalar ek tarifler falan paylaşalm burda ben de tarif alaym oğluma.Gamze abla sen tecrübelisin sen paylaş güzel kızıma neler yapıyor anneciği?Ya bide bnm 2 kilom kaldı fazla,zayıflama önerin varsa paylaş ben kurtulmak istiyorum bu 2 kilodan da .Aslında gebelik öncesi kiloma 6 kilo var da ben 49 a düşmek istmiyorum 53 yeter🙂🙂bu arada doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ALLAHIM analı babalı büyütsün kurabiyem ne yaptı acaba merak ettim.En son zaman geçmiyo diyordu bana bnm doğumuma az kalmştı acaba bende böyle gün sayıcakmıyım demişti şimdi muhtemelen kuzusu kucağındadır🙂Bnm oğlum da 4.ay'ı nı bitirdi hamd olsun.Pazartesi aşımız var 🙁herkesi öpyüroum sizi çok özledim yaaaaa vallahi🙂defnemmmmm canım sıra sende hadi bakalm ALLAHIM bekletmesn kuzum seni. şimdilkhoşçakalın ALLAHA emanet olun.
canımm aşı mı olmuş minnoş çokk geçmş olsun inş kolay atlatırsınız. maşallah koca adam oldu allah sağlık versn. güzel fotolarınızı bekleriz🙂vay vay vay kimleri görüyorum, bende bizi unuttu diyordum tam 😀
şekerim iyi olmanıza çok sevindim, ama özlettin valla ...
bizimde dün aşılarımız vardı, kuzucuğumun canı yandı yine ama dayanıklı yinede fazla ağlamadı, kucağıma alır almaz sustu, ama içim gitti tuttum bucuklarını falan ama gözlerimi kapadım bakamadım 🙁 paşam 6 kg olmuş, boyumuzda 61 cm git gide büyüyor artık giysilerimiz küçük geliyor, yeni giysiler almıştım onları giyiyoruz, erkek oldu benim oğlum 😀 yeni fotolarını çektim, pc atınca koyucam...,
slm canım hayırlısı. inşş önümüzdeki ay hamiş listesine yazarım🙂 kib.merhabalar Tunacım ben maalesef ki adet oldum yeni tarihim 17 Haziran umarım bu son olur ve hamişlik tarihim olarak tarih belirtirim :bebeğim: