slm şekerciklerimmmmmmm hepinize muck muck
🙂🙂valla özlüyorum heee nerde o eski günler nasıl sohebt ederdik sabahlara kadar
🙂bnmki nöbette olurdu,meloşumun eşi gececi geveze kocişi yatırır gelirdi falan falan
🙂Gamze abla da sabah gelir maaşallah topik ilerlemiş amma konuşmuşsunuz kızlar derdi
🙂🙂laloşum net sağlam bağlandığı sürece kesiksiz nete girerdi falan filan
🙂daha bir çok şey işte
🙂)bayramlarda az mı paylaştık yalnızlığımızı??ben yalnız başıma kalır topiğe girerdim kimse yok
🙁üzülürdüm snra bakardm kızlar gelmiş tek tek.Hatta hiç unutmam geçen sene ramazan bayramında baharımm'a inşallah sende hamiş olucaksın demiştim dua etmiştim şimdi minik sıpasını büyütüyor
🙂Nyse duygulandım vala
🙂bende büyütüyorum sıpamı işte çorbalar yapıyorum kuzuma meyveler yiyo elma hastası anası gibi
...Maaşallah tosun oldu yavrum 8.800 oldu
🙂ama nedense hala küçük geliyo gözüme..Kızları büyütün yavaş yavaş oğluma bakıcam ona göre
şimdi sena'm var ona göz koydum ama o da ablası oğluşmn daha küçük bakmak lazım.Bu arada tam erkek anası olmuşum heee
..ALLAHIMMMMM Sılam'a da çitosum'a defnem'e gevezem'e aklma gelmeyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bu arada bnm 1 kilom kaldı 54 oldum onu da verirsem tamamdır.Gerçi diyeti bıraktm ama bu kez de iştahım gitti yemeye yemeye.Şimdi birşey yiyesim gelmiyo 1 kez acıkıyorum hemen doyuyorum yne gebelik öncesi gibi 49 olucam sanırım.Gerçi ben hayır demem aslnda ama artık anneym 49 çok az boyum 1.64 53 yeter
🙂🙂bestcim en son sen yazmışn cnm seni de çok özledim bende yalnızm tek bakıyorum oğluşuma ev çocuk koca derken dediğin gibi zamn kalmıyo hiç birşeye ama kimseyi unutmadm hepinzii seviyorum gamze abla mavişimn tontiş yanaklarndan sık erkekimi de öp yerime
🙂adam olmş da abi olmuş tuna
🙂hadi gittim ben kocişe bıraktm sıpayı uyuyodu kontol edeym snra evi toplayacağm gece temzliğine bayılıyorum valla):
🙂