hayırlı olsun secoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. alahım tamamına erdirsin inş..
sağol bebekyüzlümmm. çok teşekkür ederimm. Güzel Rabbim olmayanlarada versin inşallahhh.
hayırlı olsun secoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. alahım tamamına erdirsin inş..
oo canım hayırlı olsun tebrik ederim ekliyorum allah tamamına erdrsn inş darısı diğer kızlara🙂Tuna' cım Hamileyim yaz benide listeye 🙂
canım slm nasıl geçiyor son haftalar? faceden çıktın mı sen? gruptaki listeye ekliyordum da sorayım dedim.hayırlı olsun secoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. alahım tamamına erdirsin inş..
canım aminn inşallah. tamam dikkat ederim inşallah meleğim sıkıca tutunur bana. En kısa zamanda sen ve senin gibi isteyenlerden duymak dileği ile bilmem mi o isteğin nasıl olduğunu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allaha emanet ol canımGözün aydın yağmur Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşaallah çok dua et bize 🙂 kendine çok dikkat et ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma Allaha emanet ol....
melekler merhaba, ne zamandır fırsat bulup giremiyordum. en son 30 nisanda adet olmuştum. bu sabah idrar testi yaptım her zaman ki umutsuzlukla ama şok oldum ikinci çizgi silik çıktı. ne hissedeceğimi bilemedim. KAn testi yaptırdım değerler 326 ml gösteriyor. Hamileyim ama çok tuhaf hissediyorum inanamıyorum. doktor bi hafta sonra vajşnal ultrasonla bakalım dedi. İnanın ki eşim dışında kimseyle paylaşamadım çünkü inanamıyorum🙂 gerçekten hamilemiyim🙂 ya değilse diye kimseye de diyemiyorum🙂yüce mevlam bu duyguyu isteyen herkese tatırsın. allaha emanet olun.