33. haftamıza girdik hamd olsn ALLAHIM kmselere erkenden doğum vermesn her bebiş zamannda sağlıkla gelsn inşallah.dr'um 4 hafta daha dayan bakalm 4 hafta snra bu kadr sıkıntı etmeyz diyo.İnşallah vakitlice doğar bnm kuzum ve herkesn kuzusu
lalezar ablam facedekıler herkes cok sevındı tebrık edıyorlar artı srelamları var bende tebrık ederım paşan geelıyormusss massalahhhh
slm melekler nasılsnz? ya bnm oğlum yne rahat durmadı bugün kuaföre gttm biraz işim vardı snra saçmı başımı yaptıraym dedm yaptrdm yemeğe gttk fenada acıkmştm tam yerkn sancı başladı geçer dedm durdm snra afedersnz tuvaltm gelir gbi oldu iice korktuk apar topar hastaneye gttk dr baktı açılma faln yok nst ye grdk ve dr'um her ihtimale karşı akciğer gelişmesi için iğne yaptı ALLAH korusn doğum olursa dye.yYatış yaptı serum falan ama kalamdm sabah 5 te gene gtcem 12 saat snra ypılması gerekiyomş kalkp gtcm işte.Hemşireler saç baş yapılı görnce şaşırdılar e haklılar da🙂düğüne gdr gbydm evdeym serum yiyorus şimdi oğlmla evde yatıyors teyzeleri
inşallahhh tunacımm inşallah yarın bişiler varsa çıkacak az çok ortaya bakalım heyecan dorukta 😀aminn sılacığım çok sağol darısı sizlere inş.
zamanlı hayırlı doğumlar nasip olsun canım paşamız bayağı tez canlı düşünüyomda kızım olursa ona verecektim ya anam bu kızı vermemi beklemez kaçırır bu tezcanlılıkla dayanamaz Allaha emanet olun canım biraz yata dinlen ayakta fazla durmamaya çalış canım oğluşun içeride futbol maçı yapıyor zaten annesi daha az hareketli olsun demi Allaha emanetsinizValla korkuttu sılamm🙂dediğin gibi oldu heralde.Bi de bu hafta kontrolmz vardı eşimnde perşembe günü fakültede dersi vardı yani bugn.Bende sıkışmasn dye cuma ya mı gtsek dye düşünüyodm kararsz kalmştk perşembe cuma dye.Bizim oğlan pek kararlı çıktı beklemeyn çarşambaya gidin dye artık konuşmuyorz eşimle ne zaman gtsek dye ama 2 hafta snra tekrar kontrolmz var oğlan belirliyo nasılsa RABBİM sanaa da isteyenlerede yaşatsn bu güzel duyguları bitanem
ooo sevdecimm erkek üstünlüğü olan bir evdesin yani hepsine ayrı naz yaparsın büyüdükçe oğluşlarına da naz Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bereketiyle gelsin paşamızkızlar benimde oğlum olucak demedim gerçi listede yazdık ama herhalde kızım olsa bi başka haber verirdim tövbe yarabbim bende acayipleştim aman benim oğlanlar pek terbiyesiz ta 11+6 haftalıkken gösteriyolar kız olsa az saklardı h gerçi bu devrin kızlarıda pek rahat amanite hayırşı sağlıklı bi evlat olsunda rabbiin izniyle oğlan olsun fark etmez zaten abisi kayunun kardeşi roziyi pek beğenmiyodu benim kardeşim bundan olmasın diyodu abisinin gönlüne göre olucak süleyman sadimiz gelicek inş 5,5 ay sonra allahım dileyipte olmayan kardeşlerimede şu cuma saatlerine girmiş bulunuyoruz nasip et yarabbim hayırlı sağlıklı evlatlar aminnnnnn
maaşallah Allahım sağlığıyla büyümesini ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin bize de bu mükemmel duyguları nasip etsin güzel Rabbim :bebeğim:kızlar selam bizim geçen salı 2.düzey usg miz vardı.Oğlumu herşeyi yerli yerindeymiş çok şükür.Birde renkli renkli gördüm oğlumu.O kadar masum ki.Benim çocuğum diye mi bilmiyorum bir güzel bir güzel ki sormayın.maşallah.Artık 40 dklık kısa filmimiz var elimizde.Doktor amcası cd verdi.Tabi bu 40 dkka da oğlum çok sıkıldı.Bir görseydiniz teyzeleri.Sırtını döndü yere doğru baktı.Ben kurban olurum onu yaradana.Yarabbim sen evlatlarımızı koru onlarada bize de sağlık ver.Doğum yapacak arkadaşlarımıza kuvvet ver.Yeni hamilelere sağlık ver.Bizim gibi hamileliği ortalamışlarıda 40.haftalarımıza sağlık ile çıkar Allah'ım.
Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
sağol güzelim benim durumlar değişti hayırlısı artık. bundan sonraki msjda yazıcam okursun. ama şükür günümüz netleşti yaa🙂) sorma valla heyecan hat safhada🙂) darısı sizlere inş. hepimizin Allah yardımcısı olsun.Saol gamze ablacm aslnda çok yorulmuyorum dediğim gibi evden çıktığm yok çıksamda arabayla eşim çıakrtıyo onn dışnda çıkamam evde deannem var temzlk falan yaptğm yok anlamadm gitti.Paşa oğlm devamlı yatmamı istiyo heralde kendisi gibi keyif çatıcam bende bu arada doğumn kesinleşmiş hamd olsn RABBİM kolaylık versn inan çoıooook mutlu oldm🙂bende muhtemelen kesin olmamakla birlkte sezeryan olucam yani spinal düşünüyorum ama bnm aklm belli olmaz.Sen çıktıktan snra aydınlatrsn nasl bişe olduna dair.Gerçi önce muayene gereiyo omurga muayenesi eğer uyugn değilse genele alıyolarmş..Şu 5gün hiiiiiiiiiiiiiiiiç geçmez uyuyamazsn da sen artık🙂
oh maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevndim🙂 insan bu mucizeye inanamıyor bizim de 5 günümüz kaldııııı🙂aminn duaların için. inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.kızlar selam bizim geçen salı 2.düzey usg miz vardı.Oğlumu herşeyi yerli yerindeymiş çok şükür.Birde renkli renkli gördüm oğlumu.O kadar masum ki.Benim çocuğum diye mi bilmiyorum bir güzel bir güzel ki sormayın.maşallah.Artık 40 dklık kısa filmimiz var elimizde.Doktor amcası cd verdi.Tabi bu 40 dkka da oğlum çok sıkıldı.Bir görseydiniz teyzeleri.Sırtını döndü yere doğru baktı.Ben kurban olurum onu yaradana.Yarabbim sen evlatlarımızı koru onlarada bize de sağlık ver.Doğum yapacak arkadaşlarımıza kuvvet ver.Yeni hamilelere sağlık ver.Bizim gibi hamileliği ortalamışlarıda 40.haftalarımıza sağlık ile çıkar Allah'ım.
Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri