kızlar bebişinz 32.haftada kaç kilo idi hatırlayanınız var mııııı?
kuzum gecmıs olsun ne olmus yıne rabbım melegını korusun bıtanem bol bol dınlen cnm benım yorma kendıunı pasamada dıkkat et askım cok gecmıs olsun cok optuk senı ve oglusumuslm melekler nasılsnz? ya bnm oğlum yne rahat durmadı bugün kuaföre gttm biraz işim vardı snra saçmı başımı yaptıraym dedm yaptrdm yemeğe gttk fenada acıkmştm tam yerkn sancı başladı geçer dedm durdm snra afedersnz tuvaltm gelir gbi oldu iice korktuk apar topar hastaneye gttk dr baktı açılma faln yok nst ye grdk ve dr'um her ihtimale karşı akciğer gelişmesi için iğne yaptı ALLAH korusn doğum olursa dye.yYatış yaptı serum falan ama kalamdm sabah 5 te gene gtcem 12 saat snra ypılması gerekiyomş kalkp gtcm işte.Hemşireler saç baş yapılı görnce şaşırdılar e haklılar da🙂düğüne gdr gbydm evdeym serum yiyorus şimdi oğlmla evde yatıyors teyzeleri
inşallah canım olsun anladım sonra neden yazamadığını 😀 bende sizi mutlu haberlerle buluşmak nasip olsun inşallahHepinize teşekkür ederim kızlar, ismi eşimin fikriydi bende beyendim öyle olucak artık, kız olsa idi, Gökçe Duru düşünmüştük 🙂
Ben iş yerinde tekim o yüzden pek yazamıyorum sılam canım, açıyorum ama bakmaya bile fırsat zor buluyorum, şimdi 2 dk aralandı da yazabiliyorum... İyi dileklerin içinde çok teşekürler canım, inşallah sende yaşayacaksın bu duyguları gör bak ne güzel şeylermiş öpüyorum seni 🙂
hadi hayırlısı tunacım sağlığıyla gelsin canımkızlar mrb girmeye anca fırsatım oldu. saat 8.30 da hastanedeydik heran için doğum olabilir diye aç çağırmış ama henüz doğurmadım🙂) anestezi uzmanıyla grştük ayrıntıları sonra anlatırım. veee Allah nasip ederse 13 aralık salı günü sezeryanla doğumum olacak. şükür belli oldu. son kont pazt. doğum da inş salı🙂 hastanede işimiz çok uzadı sonra da msafirlerim vardı ondan nete giremedim. ev dandini ve yemek de yok o yüzden burda fazla kalamıcam akşam ayrıntıları yazarım. şimdi çıkmalıyım uygun bir ara yazarım öptüm herkesi...
kızlar bebişinz 32.haftada kaç kilo idi hatırlayanınız var mııııı?
canımsın ben desteğinizin farkındayım mevlam nasip eylesin inşallah mutluluğuma da ortak olursunuz, derdimde hep yanımdaydınız Allah razı olsunsılam sabırsızlıkla cumayı bekliyrm sanmaki takip etmiyrm her yazını okuyrm allahım yüzünüüzü güldürsün o mubarek günde inş.
Saol hemşom vallabu bebişler korkutuyo arada bizi🙂sanırım hareketleri uterusu çok kasmış kuzumun ondan sancılanmışm.İstirahat gerekiyomş.Gerçi çook faal biri deilmhep evdeym annem ALLAH razı olsn herşeyi yapıyo.Eşim şimdi ayakta bişe yaptğımı görsün kıyameti kopartıyo yat uzan dye🙂Bende senn güzel oğluşunu öptm nanaklarından sende kuzuma ii bak emi güzel anne🙂kuzum gecmıs olsun ne olmus yıne rabbım melegını korusun bıtanem bol bol dınlen cnm benım yorma kendıunı pasamada dıkkat et askım cok gecmıs olsun cok optuk senı ve oglusumu
Valla korkuttu sılamm🙂dediğin gibi oldu heralde.Bi de bu hafta kontrolmz vardı eşimnde perşembe günü fakültede dersi vardı yani bugn.Bende sıkışmasn dye cuma ya mı gtsek dye düşünüyodm kararsz kalmştk perşembe cuma dye.Bizim oğlan pek kararlı çıktı beklemeyn çarşambaya gidin dye artık konuşmuyorz eşimle ne zaman gtsek dye ama 2 hafta snra tekrar kontrolmz var oğlan belirliyo nasılsa RABBİM sanaa da isteyenlerede yaşatsn bu güzel duyguları bitanemayy canım yine oğluşun korkutmuş hayırlı vakitte hayırlı doğum nasip olsun canım .. Bak oğlun seni güzelleşmiş olarak görünce babasından kıskandı ondan annem bana kalsın diye yapmış yapacağını
Saol gamze ablacm aslnda çok yorulmuyorum dediğim gibi evden çıktığm yok çıksamda arabayla eşim çıakrtıyo onn dışnda çıkamam evde deannem var temzlk falan yaptğm yok anlamadm gitti.Paşa oğlm devamlı yatmamı istiyo heralde kendisi gibi keyif çatıcam bende bu arada doğumn kesinleşmiş hamd olsn RABBİM kolaylık versn inan çoıooook mutlu oldm🙂bende muhtemelen kesin olmamakla birlkte sezeryan olucam yani spinal düşünüyorum ama bnm aklm belli olmaz.Sen çıktıktan snra aydınlatrsn nasl bişe olduna dair.Gerçi önce muayene gereiyo omurga muayenesi eğer uyugn değilse genele alıyolarmş..Şu 5gün hiiiiiiiiiiiiiiiiç geçmez uyuyamazsn da sen artık🙂aminn sılacığım çok sağol darısı sizlere inş.
shekerim sana da çokkk geçmşler olsun. canım çok mu yoruyon kendini dikkat et Allah erken doğumdan korusun.bir de benim kızım 32. haftada değil de 33te gitmişiz 2 kilo civarlarındaymış. öpüyorum sizi..