Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar bu arada senlin arkadaşımız ayın 9unda sezeryana girecekti ama pazar gecesi suyu ve nişanı gelince acilen sezeryan oldu. dün çok şükür oğluna kavuştu🙂) bebeğini güle güle büyütsün inş. ayyy listede sıra bana geldi🙂)) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

lalezarrrrr burdasınnnnn!!!! nasılsın canım maaşallah oğluşun olacakmış senin ve eşinin adına sevindim ismi de çok isabetli olmuş ömrü uzun bereketli olsun :kiss: şimdi nasılsınız neler yapıyorsunuz ? 😀

laloşum oğluşun hayırlı uğurlu olsun 🙂kesinleştiğine sevndm en azından alışverişini bilerek yaparsn.Tabii ki sağlıklı olması en önemlisi .Biz de pazar günü alışverişini yapıcaz ALLAH izin verirse oğluşma.32 bitiyo perşembe günü amma tembel çıktık bis heee hahaha hahaha bi doğum çantasını hazırlayabilirz okadar başka da bişeyi yok tosunumn.🙂

oyyy maaşallah canım hadi geliyor paşamız ama ismine bayıldımmm 😀 boyuna kilosuna maaşallah :nazar: sağlığıyla gelsin inşallah :kiss:

oh oh iyi keyifler canım🙂 tatlım son kontrolüm bugün değil yarın. hatta gece 24ten sonra yeme içme yasak. şu an son kez su içiyorum🙂 bakalım neler olacak? aminnn sağol çok heyecanlıyım...

bu arada nefes darlığı bende de oluyor ee bebekler büyüyor canım normal🙂

ayy canım çok sevndim ama içime doğmuştu oğlan diye hayırlısı olsun🙂 oyy maşallah oğluşuna ölçüleri çok güzel🙂 benim kızım da o haftada 700 gr civarıydı🙂 iyi hadi şekerin de yüksek çıkmamış. aşı da biraz acır evet geçmş olsun..

fıstığım doğum yapsam bir şekilde haber veririm kıyamam ya sağol merak etmşsin🙂 melodi-asue angel ve sarıgelinde tel numaram var bakalım kont yarın. ben de tunada böyle şeyler yaşamadığımdan farklı bir heyecan var. bakalım doktor gün verir artık veremedi gittiii🙂 ayın 12-13 ü gibi hissediyorum ben ama hayırlısı artık. hadi öpüyorum hepinizi yarın gelince yazmaya çalışırım iyigeceler...

lalezarrrrr burdasınnnnn!!!! nasılsın canım maaşallah oğluşun olacakmış senin ve eşinin adına sevindim ismi de çok isabetli olmuş ömrü uzun bereketli olsun :kiss: şimdi nasılsınız neler yapıyorsunuz ? 😀

​sanırım yazılanlara bakıyorsun:horn:

Lalezarım hayırlı olsun Allah kalbine göre verdi adına çok sevindim

Hepinize teşekkür ederim kızlar, ismi eşimin fikriydi bende beyendim öyle olucak artık, kız olsa idi, Gökçe Duru düşünmüştük 🙂

Ben iş yerinde tekim o yüzden pek yazamıyorum sılam canım, açıyorum ama bakmaya bile fırsat zor buluyorum, şimdi 2 dk aralandı da yazabiliyorum... İyi dileklerin içinde çok teşekürler canım, inşallah sende yaşayacaksın bu duyguları gör bak ne güzel şeylermiş öpüyorum seni 🙂

Son düzenleme:
kızlar mrb girmeye anca fırsatım oldu. saat 8.30 da hastanedeydik heran için doğum olabilir diye aç çağırmış ama henüz doğurmadım🙂) anestezi uzmanıyla grştük ayrıntıları sonra anlatırım. veee Allah nasip ederse 13 aralık salı günü sezeryanla doğumum olacak. şükür belli oldu. son kont pazt. doğum da inş salı🙂 hastanede işimiz çok uzadı sonra da msafirlerim vardı ondan nete giremedim. ev dandini ve yemek de yok o yüzden burda fazla kalamıcam akşam ayrıntıları yazarım. şimdi çıkmalıyım uygun bir ara yazarım öptüm herkesi...

slm melekler nasılsnz? ya bnm oğlum yne rahat durmadı bugün kuaföre gttm biraz işim vardı snra saçmı başımı yaptıraym dedm yaptrdm yemeğe gttk fenada acıkmştm tam yerkn sancı başladı geçer dedm durdm snra afedersnz tuvaltm gelir gbi oldu iice korktuk apar topar hastaneye gttk dr baktı açılma faln yok nst ye grdk ve dr'um her ihtimale karşı akciğer gelişmesi için iğne yaptı ALLAH korusn doğum olursa dye.yYatış yaptı serum falan ama kalamdm sabah 5 te gene gtcem 12 saat snra ypılması gerekiyomş kalkp gtcm işte.Hemşireler saç baş yapılı görnce şaşırdılar e haklılar da🙂düğüne gdr gbydm hahaha evdeym serum yiyorus şimdi oğlmla evde yatıyors teyzeleri

Geri