herkese slmmm.Geçmiş olsn dileklerinz için saoln kızlar 2 gündür hastanede yatıyorus oğluşmla ha bire srum yiyorum hala yemektym sıkıldm valla.ALLAHIM kimseleri düşürmesin hastanelere.Dün akşamda baya fenalaştm göndermediler şua biraz daha toparladm gözlerm açıldı hamd olsns.Bide halsizliim tıkanıklğm giderse eve gitmek istiyoorummm..
Gamze abla nice mutlu yıllara kuzularnla inşallah🙂
sumsukcm bebişe anneanne aldı baya bişe ben almycam daha fazla çünkü bebek 40'ını çıkartana kadar idare eder ayrıca çabuk büyüyolar haftadan haftaya değişiyo o yüzden.Bnden sana tavsiye şimdilik marka bişe alma kıyafet adına yani giyemiyolar zaten o kadar para verme derim.Ama güvenlik eşyalarıydı falan onlara chicco dan bakıcam bende artık.Ya da kraft falan bakarm heralde.7. ay'ımızı dolduruyoruz ALLAHIN iznyle önmzdeki hafta.
Kıpırdanmalar çok güzel şekerim yaaa, bizde daha hıçkırıklar yok ama, yani bilmiyorum belkide vardır ben anlayamıyorum, insan gıdıklanıyor gibi oluyor 😀
Laloşum grip oldm mersinden döndkten snra cumartesi akşamdan beri fenaydm baya üşütmüşüm gözlerimi açamıyordm dünde eşimle geldm evde yalnz kalacak gücüm yoktu 2 gündür serumlarla açıldı gözlerim hastanede yatırdılar doktor da göndermedi.Hala serum takılı kollarmda damar kalmadı patlamayan ve 2 kolum şiş ağrıyo.ALLAH kmseye vermesn valla gebelikte baya da zorlaşıyo..Yarın gitmek istiyorum artık sıkıldm valla iice.Bu arada kuzun hareketlenmiş maaşallah🙂önce gıdıklar snra neler yapar görürsn bak🙂içerde maç var zannediceksn ya da biri jimnastik yapıyo gibi
..Hıçkırıklar o dönemde zor sanırım bende 2 haftadr falan hissediyorum ritmik vuruş gibi oluyo ama tekme değil..Hissedersn sende ALLAHN iznyle.🙂
Bu arada oğlm maaşallah beni biliyo,25'ten snra falan sesime tepki vermeye başladı sıpam🙂şuan onla knştğmda direk tepikliyo oynuyo.Gerçiartık yer değiştirirken bile hissediyorum tekmeleri falan da geçiyosn da🙂
sheker_shey çokk üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah,kendine ve oğluşuna iyi bak canım..gamze teşekkür ederim canım bende çok istiyorum yeğeninizin gelmesini🙂çok bekletmez meleğim inşallahh...bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmm,iyiki doğdun tuna nın ve sena nın annesi oldun🙂🙂çokk mutlu ol inşallah canım ailenle sevdiklerinle birlikte..
lalezar en güzel gıdıklanma sanırım hissettiğin🙂öpüyorum canım seni ve meleğini🙂
defne nerdesin canım yaa seni merak ettim bir kaç günden beri yoksun dönüşün muhteşem olur inşallahh🙂🙂
Şekercim çok geçmiş olsun arkadaşım. Kendine iyi bak. Sana nazar değdiler. Gezdin tabi öyle tombiş tombiş sağda solda. Ben de kızımdayken hıçkırdığını hissederdim. Çünkü tekme ve kalp atışından farklı daha ritmik aralıklarla karnımda atıyordu. Bu arada bebeğin hıçkırması onun daha hızlı büyüyeceğine işarettir. İyi Akşamlar..
sheker_shey çokk üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah,kendine ve oğluşuna iyi bak canım..gamze teşekkür ederim canım bende çok istiyorum yeğeninizin gelmesini🙂çok bekletmez meleğim inşallahh...bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmm,iyiki doğdun tuna nın ve sena nın annesi oldun🙂🙂çokk mutlu ol inşallah canım ailenle sevdiklerinle birlikte..
lalezar en güzel gıdıklanma sanırım hissettiğin🙂öpüyorum canım seni ve meleğini🙂
defne nerdesin canım yaa seni merak ettim bir kaç günden beri yoksun dönüşün muhteşem olur inşallahh🙂🙂
saol cnm valla inşallah bi daha hastalanmam.Bebeğim de hissediyo sanki diye düşünüyorum.RABBİM sana da bekleyen herkese de nasip etsn bebek sevgisini güzelliğini.Bakhem hamileyim hem hasta yatağmdaym duam kabul olur inşallah bütün bekleyenler kavuşsn meleklerine bekletmesinler anacıklarını..
Şekercim çok geçmiş olsun arkadaşım. Kendine iyi bak. Sana nazar değdiler. Gezdin tabi öyle tombiş tombiş sağda solda. Ben de kızımdayken hıçkırdığını hissederdim. Çünkü tekme ve kalp atışından farklı daha ritmik aralıklarla karnımda atıyordu. Bu arada bebeğin hıçkırması onun daha hızlı büyüyeceğine işarettir. İyi Akşamlar..
cnm bnmm çok saol valla gidiş dönş derken hasta ettk kendmimizi iice.Ama nazara inanırım gerçekten mersinde 2 hafta kaldm bi yere kıpırdayamadm ağrıdan sızıdan.Buraya geldiğimde de böle oldm RABBİM beternden saklasn..Büyüsün bakalm kuzum hıçkırıyo hık hık🙂🙂senn hamişlk nasl karnn baya büyümüştür bi de senn ikinci olunca daha da çıkmştr ikinci ve snrasındakiler daha büyüyomş.ALLAHM sağlık versn bebişlerimize inşallah
anammm kıyamamm.Ben olmadğm için nasl bi ağrı bilmiyorm ama iğne sonçta acıtır dimi?ya hemşom sen bnm oğluma teşekkür etmedn heee.Çınar çoook küçükken sen korkmştn hatırlıyo musn ?bende sana demiştim ki korkma bnm oğlan senn kuzunla oynuyo hatta cinsiyettnn erkek oldunu sölüyo kuzum..Oğlan oldunu 8 ya da9 da menim oğlum sana sölemişti teyzesiiiiii🙂🙂çınar nasl bu arada?
Tunacım hadi bakalım. Allah bu günlere çıkmayı da nasip etti bak işte.. Yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz. İnşallah bebişimizden iyi haberler getirirsin bize..
Ahh kıyamam yaaaa, hamiş hamiş epey yorucu olmuştur, afiyet olsun minik kuzucuklara da bu arada 🙂 Yeni yaşın kutlu olsun canım, Allah böyle mutlu, huzurlu, hep birlikte geçireceğiniz nice doğum günleri nasip etsin inşallah, gelilşmeleride bekliyoruz 🙂
gamze teşekkür ederim canım bende çok istiyorum yeğeninizin gelmesini🙂çok bekletmez meleğim inşallahh...bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmm,iyiki doğdun tuna nın ve sena nın annesi oldun🙂🙂çokk mutlu ol inşallah canım ailenle sevdiklerinle birlikte..
canlarım güzel dilekleriniz için hepinize çok tşkler aminnnn allah hepinizi mutlu etsin🙂shekerim ve lalezar maşallah bebişlerinizin hareketlerine🙂 büyüdükçe güzelleşiyorlar.. ayrıca shekerim çok geçmş olsun kuzum dikkat et kendine ve oğluşuna. yasemin inş bebeğin göbişine yerleşmiştir güzel haberlerini bekliyoruz. bembeyaz çok şükür canım darısı sizlere.. haleciğim ne güzel dilekler🙂) vee melodim aşı biraz acıtır evet ama geçici geçmş olsun..