Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Merhabalar,bende aranıza yeni katılanlardanım..24 ekim son adet tarihimdi.Daha 9 gün var ama ben çok merak ediyorum..Son 2-3 gündür çok bel ağrım oluyo(normalde adetime 1-2 gün kala ağrı olur),dün 2-3 defa sol tarafıma ağrı girdi,
gaz ve ishal problemim var ayrıca son 5-6 gündür sarı akıntıya eşlik eden ara ara kaşıntım var.Geçen ay mantar enfeksiyonu geçirdim.Acaba tekrarladı mı diyorum yoksa bi yerde şöyle bir şey okudum; gebelikte vücut direnci düştüğünden mantar enfeksiyonuna yakalanma riski artar.21 kasımda kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum,çok ümitlenmek istemiyorum,sizce???

Canım benimde adetim hiç aksamazdı aşılamadan önceki aydı, meğerse kist olmuş, o ay kist aspire edildi ve ertesi gün yumurtlama iğnelerine başlamıştık, yumurtalar sıfırlandığı için yumurtlama çok rahat geçekleşti, eğer böyle bir sıkıntı varsa hiç korkma, çok kısa bir işlem zaten bayıltıyorlar, sonrasında da hiç acı falan olmuyor, ardından da böyle bir tedaviye başlayabilirsin, benden tavsiye sadece 🙂 Hayırlısı osun hakkında...

[/QUOTE]

Lalezar canım bende ondan şüphelendim zaten. Yoksa benim kendımı hamıle hıssettiğim filan yok test sonucunu alınca kist midir diye korkmaya başladım. Cünkü benım oyle stresten fılan gecıkmez bu kadar 12 gun oldu. Muhtemelen bi aksılık var, cumartesi bakacagız artık doktora gidince

inş ablam inşş bebegım benı bırakmayacak bende cok ınanıyorum rabbı onlara saglık sıhat versın

Meleğine inan ve dua et canım, o seninle kalacak bak göreceksin, Allahıma emanet onlar 🙂

Canım benimde adetim hiç aksamazdı aşılamadan önceki aydı, meğerse kist olmuş, o ay kist aspire edildi ve ertesi gün yumurtlama iğnelerine başlamıştık, yumurtalar sıfırlandığı için yumurtlama çok rahat geçekleşti, eğer böyle bir sıkıntı varsa hiç korkma, çok kısa bir işlem zaten bayıltıyorlar, sonrasında da hiç acı falan olmuyor, ardından da böyle bir tedaviye başlayabilirsin, benden tavsiye sadece 🙂 Hayırlısı osun hakkında...

Lalezar canım bende ondan şüphelendim zaten. Yoksa benim kendımı hamıle hıssettiğim filan yok test sonucunu alınca kist midir diye korkmaya başladım. Cünkü benım oyle stresten fılan gecıkmez bu kadar 12 gun oldu. Muhtemelen bi aksılık var, cumartesi bakacagız artık doktora gidince[/QUOTE]

Benimde o kadar gecikme olmuştu, bende çok umutlanmıştım, sağlık ocağına gittim, sadece idrar tahlili yapıyorlarmış, yaptık çıkmadı, ertesi gün dr.a gittim ve kisti gördü, yani bebek olmadığını o zaman anladım, ben çok umutlanmıştım ama boş çıktı... ama yinede böyle bişi olmasına çok seviniyorum çünki meleğime kavuşmam için yolumuzu açmış oldu bize, inşallah seninde öyle olur tatlım 🙂

Herkese merhabalar umarım iyisinizdir...

Sılam_nisacım yazını okudum, testlerinizle ilgili gelişmelere çok sevindim fakat yazamadım. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider canım, dualarımdasın. inşallah rabbim senin de yüzünü güldürür.

Şimalcim çok üzüldüm ama bir taraftan da hamile kalabilme ihtimaline çok sevindim. çok şükür vücudunda gebelik gerçekleşiyor. inşallah sonraki sana sımsıkı tutunan bir melek olur canım.

Lalezarcım canım maşallah senin kuzucuk kocaman olmuş yolun yarısı bitmiş. inşallah diğer yarısını da sağlıkla tamamlarsınız. tatlım kendini fazla yormamaya çalış. yordukça meleğin de yoruluyor ve haliyle hareketlerini kısıtlıyor. illa ki işleri senin yapman gerkiyorsa dinlene dinlene yap canım. inan ki bu melekler herşeyden önemli.

Tunacım annemler ve akrabalarım eskişehirde fakat ben evlenince ankaraya gittim. ama gönlüm hep esk. de. orada yaşamak nefes almak muhteşem birşey. çok sosyal bir şehir, çok seviyorum.

kızlar size bişey soracagım adetime 4 gün var ama kahverengimsi akıntım var 2 gündür sizce bu normalmi sarı gibi oluyordu ama böyle gibi bişey iilk defa oluyor. bana yardımcı olursanız sevinirim

ay öldüm yaa🙁 yarın oğlumun beslenme sırası bizde 2 kilo kıymadan köfte ve 5 kilo patates kızartması ve herkese ayran yollıcam. Allahtan anneciğim geldi de hallettik arada da bugün benim doğum günümdü onu kutladık🙂 vee yarın ilk defa nstye giricem bakalım kızımın son durumu nasıl? gelince gelişmeleri yazarım. daha anca yatıyorum ve hepinizi öpüyorum iyigeceler...

ay öldüm yaa🙁 yarın oğlumun beslenme sırası bizde 2 kilo kıymadan köfte ve 5 kilo patates kızartması ve herkese ayran yollıcam. Allahtan anneciğim geldi de hallettik arada da bugün benim doğum günümdü onu kutladık🙂 vee yarın ilk defa nstye giricem bakalım kızımın son durumu nasıl? gelince gelişmeleri yazarım. daha anca yatıyorum ve hepinizi öpüyorum iyigeceler...

Tunacım hadi bakalım. Allah bu günlere çıkmayı da nasip etti bak işte.. Yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz. İnşallah bebişimizden iyi haberler getirirsin bize..

Geri