herkese slmmm.Geçmiş olsn dileklerinz için saoln kızlar 2 gündür hastanede yatıyorus oğluşmla ha bire srum yiyorum hala yemektym sıkıldm valla.ALLAHIM kimseleri düşürmesin hastanelere.Dün akşamda baya fenalaştm göndermediler şua biraz daha toparladm gözlerm açıldı hamd olsns.Bide halsizliim tıkanıklğm giderse eve gitmek istiyoorummm..
Gamze abla nice mutlu yıllara kuzularnla inşallah🙂
sumsukcm bebişe anneanne aldı baya bişe ben almycam daha fazla çünkü bebek 40'ını çıkartana kadar idare eder ayrıca çabuk büyüyolar haftadan haftaya değişiyo o yüzden.Bnden sana tavsiye şimdilik marka bişe alma kıyafet adına yani giyemiyolar zaten o kadar para verme derim.Ama güvenlik eşyalarıydı falan onlara chicco dan bakıcam bende artık.Ya da kraft falan bakarm heralde.7. ay'ımızı dolduruyoruz ALLAHIN iznyle önmzdeki hafta.
Şekerim noldu sana, ben atlamışım sanırım görmedim, hayır ola tatlım 🙁
bebeğinn hıçkırışıı hissedenler var mı??ben 2 haftadır falan oğlumn hıçkırışını hissediyorum komik yaaa🙂
Kıpırdanmalar çok güzel şekerim yaaa, bizde daha hıçkırıklar yok ama, yani bilmiyorum belkide vardır ben anlayamıyorum, insan gıdıklanıyor gibi oluyor 😀