arada tıktık çalıyor kapıyı da işte ben endişeleniyorum annelik böyle bişi sanırım :d ama c.tesi sabahı elimle bile hissetmiştim o kadar hareketliydi ki kuzucum.. Bu gece kalkıp çikolata yedim valla canım istedi, bi de senin dediğin aklıma geldi, ama nafile, yinede ara ara hissetmeye başladım...
Canım benimde adetim hiç aksamazdı aşılamadan önceki aydı, meğerse kist olmuş, o ay kist aspire edildi ve ertesi gün yumurtlama iğnelerine başlamıştık, yumurtalar sıfırlandığı için yumurtlama çok rahat geçekleşti, eğer böyle bir sıkıntı varsa hiç korkma, çok kısa bir işlem zaten bayıltıyorlar, sonrasında da hiç acı falan olmuyor, ardından da böyle bir tedaviye başlayabilirsin, benden tavsiye sadece 🙂 hayırlısı osun hakkında...
Hayırlısı halecim sıkma canını 🙂
melodicim niye 22. Haftadan korukyorsun ki, yoksa o acı olay bu haftada mı gerçekleşmişti ?
Yok canım bi daha temizlik falan yok, aslında telizliğe gelen bayan varda, işte bu sefer kendim yapasım tuttu, bu son olsun bi daha asla yapmam doğuma kadar.., hiç bişi kuzucuğumdan değerli değil..
Evet tunacım epey yorulmuştum, dinlenerek yaptım ama yinede eskisi gibi olmuyor tabikide, nefes nefese kalıyor insan, sonra dinlenme aşamasında kasıklarım epey ağrıdı..
Hadi hayırlısı faray inşallah olmazsın, bizide sevindirirsin 🙂