Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

shekerm seni burda görmek ne güzel özlettin kendini valla buarada evinde hayırlı olsun canım
ahhh cnmmm saol eksik olma🙂bende çok özledim valla.Saol kuzum ALLAHIM sana da nasip etsn eğer kendi evin değilse,kendi evinse 2.yi al ALLAHN iznyle🙂eee bebiş nasl iii mi hareketlerini hissetmeye az kaldı sanırım

ahhh cnmmm saol eksik olma🙂bende çok özledim valla.Saol kuzum ALLAHIM sana da nasip etsn eğer kendi evin değilse,kendi evinse 2.yi al ALLAHN iznyle🙂eee bebiş nasl iii mi hareketlerini hissetmeye az kaldı sanırım
aminnn Rabbim bütün kirada olan kardeşlerimize kendi evine taşınmayı nasip etsin inşş sizede Allahım huzurla sağlıklı sıhhatli bişekilde içinde oturmayı nasip etsin bebişim iyi şükür 16. haftalarda seğrime gibi hareketleri oluyordu çok hafif şimdi kuzum maşşallah kıpır kıpır daha hareketli ama tabi ahmet abisi gibi deil annesinin canını acıtcak kadar hareket edemiyo ama elimi karnıma koyduğumda hareketlerini elimde hissediorm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

aminnn Rabbim bütün kirada olan kardeşlerimize kendi evine taşınmayı nasip etsin inşş sizede Allahım huzurla sağlıklı sıhhatli bişekilde içinde oturmayı nasip etsin bebişim iyi şükür 16. haftalarda seğrime gibi hareketleri oluyordu çok hafif şimdi kuzum maşşallah kıpır kıpır daha hareketli ama tabi ahmet abisi gibi deil annesinin canını acıtcak kadar hareket edemiyo ama elimi karnıma koyduğumda hareketlerini elimde hissediorm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
cnm bnmmm daha çok hissediceksin seni uyandırıcak bazende uyutmayacak.Sen istirahate geçtiğin anda kuzun hemen harekete geçicek🙂hareketlerini bazen bağırsak hareketleri zannedebilrsn bağırsak hareketleriyle benzer hareketler çünkü..ALLAHIM kucağımza aldğmz günleri de nasip etsn cnm inşallah.Oğluşnn adı ne olucak ALLAH izin verrse?

cnm bnmmm daha çok hissediceksin seni uyandırıcak bazende uyutmayacak.Sen istirahate geçtiğin anda kuzun hemen harekete geçicek🙂hareketlerini bazen bağırsak hareketleri zannedebilrsn bağırsak hareketleriyle benzer hareketler çünkü..ALLAHIM kucağımza aldğmz günleri de nasip etsn cnm inşallah.Oğluşnn adı ne olucak ALLAH izin verrse?
amaaan kuzum benim hareket etsinde annesini uyandırsın yeterki canımıda acıtabilir çünkü hareketleri beni çok mutlu edio hareketlerini hissettiğimden beri daha bi düşkün oldum bebişime varlığını hissetmek çok güzel adı pek hoşuma gitmio ama bizde adet ilk bebişin ismi erkek tarafından konulur ismi hamza talha olcak

amaaan kuzum benim hareket etsinde annesini uyandırsın yeterki canımıda acıtabilir çünkü hareketleri beni çok mutlu edio hareketlerini hissettiğimden beri daha bi düşkün oldum bebişime varlığını hissetmek çok güzel adı pek hoşuma gitmio ama bizde adet ilk bebişin ismi erkek tarafından konulur ismi hamza talha olcak
inan daha fazla hissettiğinde daha bağlı olucaksn.Ben doğumdan korkardm böle izledim falan ama şimdi hareketleri arttğnda ben doğumdan korkmuyorum artık çünkü onu daha fazla hissediyorum ve inan özlüyorum sıpamı..Ya ben karşıyım böle adettir şudur budur olaylarına.Saygı duyarım ama o çocuğu anne taşıyo 9 ay ne yaşadığını anneden başka kimse bilmiyo isme anneden başka kimse hükmetmemeli.Yani en azından ben öle yaptm.Düşen bebeğim bile olmadan bebeklerimn ismini belirlemiştim erkek olursa Ahmet Burak,kız olursa Azra Başak olucak dye.Kimse bişe demedi belki kayınvalidemler alınmştr onlara sormadan karar verdk dye ama yapıck bişe yok🙂ALLAH izin verrse oğlum doğduğnda ismi belli

inan daha fazla hissettiğinde daha bağlı olucaksn.Ben doğumdan korkardm böle izledim falan ama şimdi hareketleri arttğnda ben doğumdan korkmuyorum artık çünkü onu daha fazla hissediyorum ve inan özlüyorum sıpamı..Ya ben karşıyım böle adettir şudur budur olaylarına.Saygı duyarım ama o çocuğu anne taşıyo 9 ay ne yaşadığını anneden başka kimse bilmiyo isme anneden başka kimse hükmetmemeli.Yani en azından ben öle yaptm.Düşen bebeğim bile olmadan bebeklerimn ismini belirlemiştim erkek olursa Ahmet Burak,kız olursa Azra Başak olucak dye.Kimse bişe demedi belki kayınvalidemler alınmştr onlara sormadan karar verdk dye ama yapıck bişe yok🙂ALLAH izin verrse oğlum doğduğnda ismi belli
öylede olmalı shekerm aslında ama benim eşim ısrarcı bu konuda oda istemese aslında koymayız belki ama yoook babası flan konuşmazmış bizle ismini koymassak sinir oluyorm yaa ben 1 sene neler yaşadım bebeğim olmuyo die şimdi 9 ay karnımda taşıyorm benden çok onlar karışıyo bebeğimin ismine ama yapabileceğim bişe yok mecburuz

öylede olmalı shekerm aslında ama benim eşim ısrarcı bu konuda oda istemese aslında koymayız belki ama yoook babası flan konuşmazmış bizle ismini koymassak sinir oluyorm yaa ben 1 sene neler yaşadım bebeğim olmuyo die şimdi 9 ay karnımda taşıyorm benden çok onlar karışıyo bebeğimin ismine ama yapabileceğim bişe yok mecburuz
cnm eşinde ısrarcı ise yapıcak bişe yok ama sende haklısın.Ya işte herkes anlayışlı olmuyor.Bnm eşim bişe sölemdi babasınn ismi hususunda ama doğum zamanı ismi ile ilgli bişeler gelrise kulağıma çok üzülürüm çünkü ben oğlumu AHMET BURAK dye seviyorum.Herkes oğlumu sorarken ismi ile soruyo.Sende bekle bakalm sabret azıcık ikinci ismini kendin karar ver en azından

Günaydın melekler mekanı....
Bugün doktor kontrolumuz var cok heycanlıyım ama hiç bir doğum belirtim yok Allahın izni ile bugun 38+6 olduk yani 39 sayılırız ama bende tık yok kızım içerisini cok sevdi ben erkenden gelir diyordum gecen haftaki sancılarımdan kaynaklı ama nerdeeeeeeeeeeeee!!!! Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
canımm facede de yazdım hakkında hayırlısı olsun, daha bir haftan var, inş kızını sağlıkla kollarına alırsın. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

herkese günaydınnnnn uzun bi aradan snra geldm valla çok özledm hepinizi🙂ev taşıdım falan derken net bağlanmamştı dün akşam aktif oldu bağlantı ve aklmda burası vardı bağlanır bağlanmaz.Maaşallah doğan bebişlerimz var darısı hayırlısıyla ve sağlıkla bizlere inşallah.Yeni hamişlerimz var tuha ve emral hayırlı olsn canlarm ALLAHIM kucağınıza almayı nasip etsn inşallah.Ya ben girmeyeli baya olmş yazılar çok uzun pek okuyamaadm ama okurum inşallah🙂bi bakaym yne sayfalara
canımm hg eviniz hayırlı olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin, özlemişiz seni🙂

iyi günler
benim adetime bir gün kaldı ama açık sarı koyu kıvamlı akıntım var ama sık degil.
sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
iyigünler canım bu belirti olabilir ama başka belirtiler de olmalı tabi göğüsler mesela, Allah gönlüne göre versin.

mrb arkdaslar 2 haftadır yoktum asılama tedavsı ıcın konyadaydım cumartesı asılamamız yapıldı artık sonuç beklıyecegız gecmsıı okuyamadım daha ama yenı hamısımız varmıs emral hayrılı olsun darısı basımıza shekercım evınde gule gule otur inş
ay hadi bakalım inş aşılama tutar da sana bebek olarak döner canım hayırlısı olsun.

herkese güzel mutlu hayırlı haftalar diliyorum inş bu hafta bana güzel başladı meleğimin iyi olduğunu öğrendim inş. böyle devam eder.
maşallah canım gözünüzaydın bebeğinin iyi olmasına sevindim Allah tamamına erdirsin.

Kızlar bizde bugün tetanoz aşımızı olduk, biraz acıyor, ebe 2 kere dedi ama burda arkadaşlar 5 kere olunduğunu söylüyorlar, bilgisi olan var mı ?
lalezarım bu aşı biraz acıtıyor ama bebeklerimiz için nplım? geçmş olsun. normalde gebelikte 2 kez vuruluyor ama ömür boyu korusun istersen doğumdan sonra 3 kez daha vurulup 5e tamamlattırabilirsin. ben tunada öyle yaptım, 5 doz vurulunca şimdi hiç vurulmama gerek kalmadı.

oyyyy tunaaaa maaşallah bu ne hal🙂tü tü tü nazar değmesin.Bnm karnmda kocaman oldu ama malum koyamıyorum eş yasağndan🙂🙂çok yakşmş cnm 🙂ya bu arada yarın ALLAHTAN bi mani çıkmazsa yolcluk yapıcam kendi arabamzla yapıcam ama umarm bi sakıncası olmaz sen ne dersin??dr'uma sormadm eşimde yavaş yavaş gidersek bişe olmaz dedi ama ben gene tecrübeye güvenmek istiyorum sıkıntı olmuyo değil mi??gerçi mersin buraya 4 saat sürüyo çok uzun değil

Geri