Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hoşgeldin canım merak etmiştim seni güle güle otur yeni evinde hayırlı olsun..

saol cnm dilberim ALLAH razı olsun.Rabbim herkese nasip etsn kendi evini almayı güle güle oturmayı inşallah.O kadar zor oldu ki taşınmak,yerleşmek vs.Çok yorgun günler geçirdik annemle yerleştirdik ve 2 günde yerleştik 🙂dağınıklığa gelemiyoruz ben bekarkende böleydi,taşındıktan snra 2,3 gnde yerleşir otururduk..Neyse geldi geçti🙂
mrb arkdaslar 2 haftadır yoktum asılama tedavsı ıcın konyadaydım cumartesı asılamamız yapıldı artık sonuç beklıyecegız gecmsıı okuyamadım daha ama yenı hamısımız varmıs emral hayrılı olsun darısı basımıza shekercım evınde gule gule otur inş
cnm bnm güzel ALLAHIM sana da en yakn zamanda bebiş göndersin inşallah emeklerinn karşılığını alırsın tez zamanda dilerim.Güzel dileiğin içinde saol bitanem 🙂

kızlar yarın ALLAH nasip ederse Mersin'e gidicez eşimle,o beni bırakıp dönücek perşembeye ama inanın bayrama kadar eşim olmadan nasl kalıcam bilmiyorum.ALLAHIM ayırmasın bizleri eşlermzden valla insan annesinn evine bile gidip kalamıyo eşi yannda olmadan🙂bnm gibi olan var mı bilmiyorum 🙂

aynen canım eşim olmadan yatağa girmek b,ile işkence gibi geliyo benim ailem yakın o bazı seneler kendi ailesinin yanına gidiyo ama oda diyo hiç huzurum olmuyo aklım hep senin yanında kalıyo diyo herseferinde bi daha gitme tek diyorum oda sensiz gitmicem bidaha diyerek geliyo allahım evlerimizin huzurunu bozmasın rahmetini bereketini üzerimizden ayırmasın huzursuz evlere huzur versin inş.
kızlar yarın ALLAH nasip ederse Mersin'e gidicez eşimle,o beni bırakıp dönücek perşembeye ama inanın bayrama kadar eşim olmadan nasl kalıcam bilmiyorum.ALLAHIM ayırmasın bizleri eşlermzden valla insan annesinn evine bile gidip kalamıyo eşi yannda olmadan🙂bnm gibi olan var mı bilmiyorum 🙂

aynen canım eşim olmadan yatağa girmek b,ile işkence gibi geliyo benim ailem yakın o bazı seneler kendi ailesinin yanına gidiyo ama oda diyo hiç huzurum olmuyo aklım hep senin yanında kalıyo diyo herseferinde bi daha gitme tek diyorum oda sensiz gitmicem bidaha diyerek geliyo allahım evlerimizin huzurunu bozmasın rahmetini bereketini üzerimizden ayırmasın huzursuz evlere huzur versin inş.
aminnnnn aminnnn MEVLAM huzurumuzu bozmasın.Ya geçen hafta annemle gidicektim ama eşimden 3 hafta ayrı kalmak zor geldi gitmedm annemle,bu defa eşimle gidicem 2 gün kalıp geri dönücek nöbete devam edicek ama bide bana sor 10 gün ü düşünüyorum nasl geçicek dye🙂ya bayramda gene nöbetçi bnmki hemde ramazan bayramnda oldğu gibi ilk gün nöbetçi ve ben ramazan bayramnda da yalnzlığı yaşadım o yüzden bu bayramn ilk günü yalnz kalmak istemiyorum çok zor oluyo🙁2.gün nöbetten çıkınca gelcek inşallah ALLAHIM izin verrse yanıma snra geri dönücez 3.gün falan.RABBİM evlatlarımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsn inşallah.cnm senn bebiş ne durumda kaç hafta oldnz bakem??

EMRALCİM, seni çok tebrik ediyorum, Allahım sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙂

ŞİMALCİM, heyecanlı bekleyiş başladı, ama sana tavsiyem, gerçi ben çalıştığım için düşünmemek kolay olmuştu, hoş sen çalışıyor musun bilmiyorum ama, kesinlikle kafanda olucak mı olmayacak mı soru işaretleri ile dolaşıp durma, sadece kendine dikkat et ve sakince bekle canım, ve inşallah hayırlısını dile rabbimden 🙂

sekerım evın hayırlı olsun balım gule gule oturun ahmet bebekle ıns..bayagı buyumussun bırde gormuyorduk senı ne zmndır mersıne slm benden 🙂
saol hemşom ALLAH razı olsun🙂evet kuzum oğluşmla büyüyoruz artık canımı acıtmaya bile başladı sıpam hahaha.Ya bazen nereye kafasını koyuyosa nefesimi tıkıyo yalvarıyorum yer değiştir dye ama bizmki dinlemiyo 🙂kafası kolu bacağı heryerini ayrı hissetmek çok ayrı bi duygu ALLAHIm herkese göstersn sana da inşallah.Bazen kafası bi yere toplanıyo çok acaip yumruk oluşyo🙂tmm cnm selam sölerim senden mersin'e.Gel seni de götüreyim ama sende muhtemelen bnm gibi kocişni yalnz bırakamayanlardansndır diye düşünüyorum.Bu arada bebiş nasl sen naslsn??sizde büyümşsnz maaşallah .ALLAHIM sağlıkla doğmalaarını nasip etsn inşallah

Kızlar bizde bugün tetanoz aşımızı olduk, biraz acıyor, ebe 2 kere dedi ama burda arkadaşlar 5 kere olunduğunu söylüyorlar, bilgisi olan var mı ?

Geri