Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Günaydın melekler mekanı....
Bugün doktor kontrolumuz var cok heycanlıyım ama hiç bir doğum belirtim yok Allahın izni ile bugun 38+6 olduk yani 39 sayılırız ama bende tık yok kızım içerisini cok sevdi ben erkenden gelir diyordum gecen haftaki sancılarımdan kaynaklı ama nerdeeeeeeeeeeeee!!!! Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

herkese günaydınnnnn uzun bi aradan snra geldm valla çok özledm hepinizi🙂ev taşıdım falan derken net bağlanmamştı dün akşam aktif oldu bağlantı ve aklmda burası vardı bağlanır bağlanmaz.Maaşallah doğan bebişlerimz var darısı hayırlısıyla ve sağlıkla bizlere inşallah.Yeni hamişlerimz var tuha ve emral hayırlı olsn canlarm ALLAHIM kucağınıza almayı nasip etsn inşallah.Ya ben girmeyeli baya olmş yazılar çok uzun pek okuyamaadm ama okurum inşallah🙂bi bakaym yne sayfalara

Günaydın melekler mekanı....
Bugün doktor kontrolumuz var cok heycanlıyım ama hiç bir doğum belirtim yok Allahın izni ile bugun 38+6 olduk yani 39 sayılırız ama bende tık yok kızım içerisini cok sevdi ben erkenden gelir diyordum gecen haftaki sancılarımdan kaynaklı ama nerdeeeeeeeeeeeee!!!! Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Maaşallah cnm ALLAHIM kolay doğumlar nasip etsn inşallah.Kızın içerde rahat tabi annesi🙂tombiş kaç kilo oldu acaba🙂bayram şekeri gibi olur şimdi bu bebişler yaa ALLAHIM nasıl güzel bi duygu herkese nasip etsn MEVLAM.Bnm oğlumda içerde oynadıkça,onun kafasını bacağını falan hissettikçe doğum korkum geçti.Artık canımı acıtıyo sıpa,elimi karnıma koydğmda uzuvlarını ve kafası elime geliyo.🙂

Bu arada van'da yaşanan felaket hepimizin canını yaktı.Ben dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum 🙁Rabbim yardım etsn zorda darda bırakmasın inşallah.Yapabildiğimz kadar yardım edelim unutmayalm ki bizim başımıza gelmeyecek diye birşey yok.Bide soğuklar başladı çok zor gerçekten...Ölenlere ALLAHTAN rahmet,kalanlara sabır ve yardım diliyorum RABBİMDEN

Maaşallah cnm ALLAHIM kolay doğumlar nasip etsn inşallah.Kızın içerde rahat tabi annesi🙂tombiş kaç kilo oldu acaba🙂bayram şekeri gibi olur şimdi bu bebişler yaa ALLAHIM nasıl güzel bi duygu herkese nasip etsn MEVLAM.Bnm oğlumda içerde oynadıkça,onun kafasını bacağını falan hissettikçe doğum korkum geçti.Artık canımı acıtıyo sıpa,elimi karnıma koydğmda uzuvlarını ve kafası elime geliyo.🙂
Maşallah canım Maşallah Allahım nazarlardan saklasın sizleri.. Buarada yeni evinde kayırlı ugurlu olsun canımcım.. canım toplamda 15kg aldım 😉) heuehuehu enine boyuna alanlardan değilim sadece kocaman bir göbeğim var gören herkes erkek dogurcan diyor ama ben prenseste ısrarlıyım 😉)) Bebeğini göbüşünde hissetmek kadar güzel bi duygu yok ne kadar canımıda acıtsa rahatta durmasa herseye değer meleklerimiz.. benim cok az zamanım kaldı suan onun hareketlerini dinlemekle geçiriyorum.. artık eskisi kadar hiper aktif değil cunku yeri daraldı ama yinede coştumu tutana aşk olsun.... canım ben de Allahıma sukurler olsun hiç ama hiç dogum korkusu yok hatta suan sancılansamda doguma gitsem diye beklemekteyim ama nerdee... kızım cok rahat =)

Kızlar 2868'e boş mesaj atalm 5 liralık bağışta bulunalm inşallah..Bu olay bizim başımıza da gelebilir ve hepimiz müslümanız hamd olsun.Mümin kardeşlerimzn yannda olmyaa çalışalm.5 lira diyip geçmeyin damlaya damlaya göl olur ALLAHIN iznyle.Yeter ki bişileri isteyelm. 2868 kızlar unutmayn nolur

herkese günaydınnnnn uzun bi aradan snra geldm valla çok özledm hepinizi🙂ev taşıdım falan derken net bağlanmamştı dün akşam aktif oldu bağlantı ve aklmda burası vardı bağlanır bağlanmaz.Maaşallah doğan bebişlerimz var darısı hayırlısıyla ve sağlıkla bizlere inşallah.Yeni hamişlerimz var tuha ve emral hayırlı olsn canlarm ALLAHIM kucağınıza almayı nasip etsn inşallah.Ya ben girmeyeli baya olmş yazılar çok uzun pek okuyamaadm ama okurum inşallah🙂bi bakaym yne sayfalara
hoşgeldin canım merak etmiştim seni güle güle otur yeni evinde hayırlı olsun..

mrb arkdaslar 2 haftadır yoktum asılama tedavsı ıcın konyadaydım cumartesı asılamamız yapıldı artık sonuç beklıyecegız gecmsıı okuyamadım daha ama yenı hamısımız varmıs emral hayrılı olsun darısı basımıza shekercım evınde gule gule otur inş

Geri