huuuuuuuuu bis geldikkk
🙂 ALLAHIMMM ne güzel şeyler olmş burda
🙂🙂 RABBİM bi melek daha göndermiş hamd olsn baharıma
🙂🙂cnm bnm valla bayramda o kadar içten dua etmiştim ki demek ki varmş bişiler
🙂defnem,gevezem,burçemim,sevdem,çitosum,aklma gelen gelmeyen bütün isteynlere nasip etsn güzel RABBİM
🙂o kadar güzel şeyleri paylaşıyoruz ki burda,bebeklerimzn birsürü teyzeleri var kimsenn bu kadar yoktur heralde
hepside birbirinden iyi birbirinden tatlı ayırt edilemeycek insanlar.Ayşemmmm kuzummmmm haftana baktm senn yerine kalp çarpntın hızlandı bebeğim yaaaa .Daha dün gibi ama RABBİM izin verirse oğluşunu kucağına alıcaksn.Bnm ilk bebeğim düşmeseydi seni takip edicektk ama sağlık olsn şimdi oğluşumun zamanını bekleyceğim artık.Cnmmmmm şimdi sen nasl durumdasndır acaba kıyamam sna yaaa.MEVLAM güzel gönlün yüzü suyu hürmetine kolay doğumlar nasip etsn meleğim sana.Seni çoooooooook seviyorum biliyosn sennle çok şey paylaştık burda ve ikinci meleğim gelsin diye en çok dua edenlerden biriside sendin ALLAH razı olsn bak oğlum geldi de büyüdü hamd olsn..Anam ne çok konuştum ben ağlarm şimdi heeee.Kızlar sizi çok seviyorum valla
🙂Ayşemmmm meleğimmm MEVLAM darda bırakmasn bi nefeste kurtarsn meleğini de seni de
🙂SİZİ SEVİYORUSSSSS
🙂