Kızlar az snra çıkıcam aklma gelmişken yazaym diyorum.Hurishim oğluşn kocaman olmş maaşallah teyzesi yisin onun popişiniiii
🙂 oyyy inga ingaa bağırıyodur
🙂🙂MEVLAM hayırlı kaderler yazsn cnm hayırlı evlat olsn inşallah.Yerime şöyle bi kokla güzel kokusundan emi
🙂
Tunaaaa cnm bnm maaşallah kcaman olmş güzel kızın
🙂ne güzel de yakşmş hamişlk maaşallah subhanallah.Yaaa bende büyüdm yani oğlum da büyüdü göbüşde ama kociş bi yakalarsa burda fotomu son girişim olur buraya.Gerçi yasak malum pc başnda ama kaçak kaçak giriyorum gene sizden ayrı kalamıyorum valla
🙂
Meloşmm göğüslerden bahsetmişsin tatlm benm hiç hassas olmadı zaten göğüslerim yani hala da gebelik öncesi gibi.Ve öle koccaman da olmadılar valla canını sıkma hemşo kuzu
🙂
Bembeyaz hayırlı uğurlu olsn cinsiyeti de öğrenmişsin hamd olsn sağlıkla kucağına al inşallah cnm muhtemelen aynı hastanede doğum yapıcaz sennle..
Bekleyn hamiş adayları hadi sıra sizde valla çok dua ediyorum kızlar MEVLAM sizinda haberlerinizi almayı nasip etsn.Defnem dua etmem mi kuzummmm ediyorum meleğim ediyorum
Kızlar bnm çarpıntım çok olmaya başladı bu aralar dr normal dedi gebeliğe bağlı dedi kardiyoloğa gittik hemde ama ne bilim rahatsz ediyo işte.Ben yavaş yavaş çıkaym.Emralcim hadi bakalm sennde partini yapmayı nasip etsn MEVLAM.hayırlı güzel haberleirni bekliyorz cnm dört gözle
🙂MEVLAM nasip etsn inşallah