ayyy yerım senı yer yerrr bıtanemsın benım
bende seni yerim kuzum benim allahım bebişini sağ salim kucağina versin minik kuzun seni hiçççççççççççççççç üzmesin inşallahhhhhh
evet emrali hamile kabulediyoruz artık🙂 sıra bende sayılır🙂 valla bende öyle aman aman bir belirtide yok zaten.sadece sanki göğüslerim çokmu büyüdü ne buay🙂 ellemeden ağrımıyolarda elleyince acıyolar
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh defnem inş sıra sana gelmiştir belli mi olur büyük bir sürpriz yapar minik mercimeğin allahım seninde yüzünü tez vakitte güldürsün inş
ayyyy cnm patates kızartması cektı allahtan esım yapmıstı sımdı bı yarım ekmek arasına koydum yedım 2 salatalık ve vişne suyu 🙂)))))))))))
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarasın ye kuzum ye bebiş sende bol bol yiyin çok büyüsün bebişin
aussie-angel azönce topiklerde gezerken sana rastladım 2009 yılında falan hamile kalmak isteyenler diye biyer nasıl heyecanlı bekleyişler yaşayıp hüsrana uğRAMIŞSIN.normalde olsa üzülücemde şimdi sen allaha şükür hamilesinya onun rahatlığıyla amma güldüm ya.allahım dedim nekadar büyüksün bizler geleceği bilemediğimiz için kahroluyoruz bazen yok olmıcak diyoruz ama bize kaderimiz kesin gülüyo ozamanlar sende çok isteyip üzülmüşsün bak şimdi göbüşünde.hayırlısıyla kucağınada alıcan inş.hamile kalınca sırf zevk olsun diye geçmişte yazdıklarımı baştan sona üşenmiyip okuyacam🙂 sonrada arkama yaslanıp karnımı okşuyacam🙂 hayatta heranın ayrı güzelliği varyaaa🙂
canım bende okudum eski yazılarımı biran ogünleri tekrar yaşadım hüngür hüngür ağladım resmen inş senin melek te en kısa zamanda gelir hatta gelmiştirde göbüşü okşaya okşaya okursun yazılarını
aminn defnecimm inşallahh senin sıra bak canım ona göre🙂ne tuhaf demi her ay sırf bu yüzden gögüsleri muayene ediyoz acaba büyüdümü ne uçları acısa anlıycam en azından diye allahımm her ay umutlu bekleyiş,ve umut olan bir sürü hamiş🙂rabbim bizleride güldürcek inşallah.her özel gün bi aya denk geliyo.anneler gününei,babalar gününe,eşimin dğum gününe evlilik yıldönümüne bayrama her ay bu süpriz haberi versem heycanı bakalım benim doğum günüm kaldı bi bide kurban bayramı
inş canım çok bekletmeden gelsin bebişler bizde sizi kutlayalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
artık canım hangisine yetişirse olmazsa ilk sırada yine anneler günü olcak .evlilik yıldönümüne aynı senin gibi düşünüyodum defnem bebek ayakkabısı veya biberon alıp paket yapıp süpriz yapçaktım yetişmedii bizim sıpa annesinin doğum gününe gelsede barii kendi hediyem olsa eşiminde katkılarıylaaa duymasınn
allahım inş en güzel doğum günü hediyeni verir dualarım sizlerle
defne bende bakmıştım çoğu hamişimiz hemen hamile kalamamış epey yol katetmiş işte bu yüzden diyoruzya zamanı var rabbim hayırlı zamanda göndersin inş bebişlerinizi bebişlerimizi.gevezem burçem sen ve defnem kaldınız hadi inş. çok bekletmeden gönderiri.
bende bana göre çok bekledim hatta hiç olmıycak sandım bazen hala hayal geliyoda bebişin tekmesiyle kendime geliyorum evet diyorum çok şükür ben artık hamileyim ve doğmak üzere rabbim bu dduyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inş sıra sizdedr inş canım sizi hayırlısıyla hamiş görmek en büyük mutluluğum olucak dualarım sizlerle