sende saol tatlım benim
sus kız o senin tatlılığın asıl senin kociş çok şanslı rabbim en kısa zamanda seninde böle güzel haberlerini almayı nasip etsin bize
aminnnnn allahım razı olsun bitanem canım sende benim aklımdasın aminn gerçekten çok zor son günler ama napalım bebiş için katlanıcaz bu kadar çok sevgisi olmasa dayanması çok zorolurdu heralde sen nasılsın oğluşun büyümüş bile hemen yirim onu ya mevalam sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna inş darısı bana ve diğer bebiş isteyen herkese olsun
dur kıs sıra bende sıranı bekle anam
h allahım hayırlara çıkarsın rüyanı kankim
öffff emralim ya nasıl bekliycez çarşamabaya kadar inş beklediğimize değicek ama en ufak bir şüphem yok sen hamişsin ve busefer sağ salim alıcaksın kucağina meleğini hep iyi düşün tatlım dualarım seninle
işte bu yaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım okadar mutlu oldumki bağlantım yoktu meraktan çatladım ama hep içimden hamiş sin geçiyodu zaten aksini düşünmedim bile rabbim sağ salim kucağina versin kuzunu
tatlım merak etme arada geçiyo sonra tekrar artıyo bende senin gibi çok korkmuştum annelik çok zor hep endişe duyuyo insan değilmi iyi bebişin hemde çok iyi merak etme annesi
ayy maşallahh canım baya büyüdünüz allahım gönlüne göre versin inş herşey dilediğin gibi olur bir oğlumuz daha oluyo demek hayırlı olsun
baharım hiöçççç endişelenme bikere değerin çok güzel kese nin görünmessi için değerin en az 1500 olmas gerekiyo bikaçgüne artar sende görrüsün bebişn kesesini allahım kalp atışınıda duymanı nasip etsin sağ salim kucağina al yavrunu darısı bekleyen meleklerime sende hamiş olduğuna göre artık sende dua et bekleyen arkadaşlarımza çok öptüm seni vede minik mercimeğini