kızlar 2 gün gelmemişim ne kadar gelişme olmuş valla bende işgüç derken giremiyorum😀 buarada resimdeki tabiki benim kim olacaktı ya😀 geçen gün ödül töreni vardı orda çektirmiştim 😀 düşünceler için saolun kızlar o sizin güzelliğiniz... böle boş zamanımm olunca sizi kaçırmıyorum hemen kaçıyorum yanınıza buarada adet olan kızlar üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır üzmeyin o tatlı canınızı zaten bu mart bize camdan baktırdı gerçekten havalarda çok soğuk ne oldu bilmiyorum herkes bi dengesiz allah vergisi başımızın üstünde yeri var yine inş birdahaki aya havalarda ısınır bizimde bebişler gelir
tunacım bişeyinin olmadığına sevindim inş önümüzdeki aylar hamiş kalırız canım
melekçim üzülme ne olur olur böle şeyler hemen üzme o tatlı canını nerden biliyorsun olmadığını şimdi %50 şansın var bi test pozitif çıktı diğeri negatif bence sen kan testi yaptır canım üzülme boşuna olsada olmasada biz senin yanındayız hiç merak etme sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde .... ya hamişsen valla boşuna üzülmüş olursun sölemesi inanma hiç bir şeye sen moralini ii tut güzelim kan testi yaptır fazla bekleme eğer varsa çıkar zaten boşuna cuma yı bekliyosun canım benim kendini kandırma sürekli korkmada ne olacaksa olsun ha şimdi öğrenmişsin ha yarın canım benim
neyse kızlar çok uzatmıyım ben hepinizi çok seviyorum kendnize ii bakın....