mavişimbebikistiyor Daimi Üye Üye 24 Mart 2011 #1.933 galiba yine grip olucam biraz üzülünce şifayı kapıveriyorum başım zonkluyor burnum tıkalı offfffff 🙂
B berna24 Forum Okuru 24 Mart 2011 #1.934 mavişimbebikistiyor' Alıntı: galiba yine grip olucam biraz üzülünce şifayı kapıveriyorum başım zonkluyor burnum tıkalı offfffff 🙂 Genişletmek için tıkla ... inş.hafif atlatırsın çok geçmiş olsun
mavişimbebikistiyor' Alıntı: galiba yine grip olucam biraz üzülünce şifayı kapıveriyorum başım zonkluyor burnum tıkalı offfffff 🙂 Genişletmek için tıkla ... inş.hafif atlatırsın çok geçmiş olsun
B berna24 Forum Okuru 24 Mart 2011 #1.935 mavişimbebikistiyor' Alıntı: galiba yine grip olucam biraz üzülünce şifayı kapıveriyorum başım zonkluyor burnum tıkalı offfffff 🙂 Genişletmek için tıkla ... inş.hafif atlatırsın çok geçmiş olsun
mavişimbebikistiyor' Alıntı: galiba yine grip olucam biraz üzülünce şifayı kapıveriyorum başım zonkluyor burnum tıkalı offfffff 🙂 Genişletmek için tıkla ... inş.hafif atlatırsın çok geçmiş olsun
simeli Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #1.936 herkese gunaydin!!!!! rabbimden hayirli bir gun dilerim hepimiz icin insallah bugun hamis olan arkadaslarimizi duyar ve seviniriz amin.
herkese gunaydin!!!!! rabbimden hayirli bir gun dilerim hepimiz icin insallah bugun hamis olan arkadaslarimizi duyar ve seviniriz amin.
L lıttle angel Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #1.937 günaydın herkese yeni başlayan hergün hepimize mutluluk getirsin inşallah
L lıttle angel Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #1.938 berna24' Alıntı: inş.hafif atlatırsın çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım
B berna24 Forum Okuru 24 Mart 2011 #1.939 lıttle angel' Alıntı: günaydın herkese yeni başlayan hergün hepimize mutluluk getirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canım sen çalışıyomusun diye sormuştun evet çalışıyorum sen?
lıttle angel' Alıntı: günaydın herkese yeni başlayan hergün hepimize mutluluk getirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canım sen çalışıyomusun diye sormuştun evet çalışıyorum sen?
L lıttle angel Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #1.940 berna24' Alıntı: amin canım sen çalışıyomusun diye sormuştun evet çalışıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... evet canım kuafordeyim ama kuafor değilim
berna24' Alıntı: amin canım sen çalışıyomusun diye sormuştun evet çalışıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... evet canım kuafordeyim ama kuafor değilim