Kızlar merhaba, çok yoğunum bu ara, işleri saldım saldım, şimdi kafayı kaldıramıyorum, siteye bile giremiyorum. Kısa kısa notlar yazıp kaçıcam, hepinizi çooooooooooook öpüyorum.
Öncelikle Tunacım, ovulasyon testi kullandım, evde anlaşılıyor, çok pratik ve ucuz bir yöntem, en güzel zamanı tutturabilirsin, vucut ısına da evde ölçebilirsin. Ben hala sabahları ölçüyorum ve bir gün 36.9 olmasının hayalini kuruyorum🙂 Doğru zaman, işimizi hızlandırır hayatım.
Melodi cn , canım takma kafana, allah hayırlısını versin, hembelki daha idrara çıkmamıştır. Adet olcaksan da üzülme gençsin sen daha, önünde çok zaman var, hadi inşallah güzel haberler alırız cumaya
Berna24, canım bana çatlatma iğnesi yapıldı 4 yumurtayı bünyem çatlatamazdı, belki sen de bir ya da ikidir ve bünyen çatlatmıştır.
Lalezar, İnşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alıcaz.
Haziran 13 Valla yaramadı mart, Nisan inşallah uğurlu gelecek🙂
Mavişimbebekistiyor, allah kavuştursun canım, oğlunun doğum yılı değli tabi doğum günü benle aynı, koç burcuyuz ikimizde😀
Denizzzzzzzz, inşallah hamilesindir.
Angel, hoş geldin
Geveze, sakın sakın üzme kendini. Allahın takdiri de, bunda da bir hayır var de. Her şerde bir hayır var de.. Hep beraber saycaz günleri, hep beraber görcez o çift çizgileri hayatım...
Baharım inşallah adet olmazsın da bebiş haberlerini alırız, bekleyelin görelim gari